- 11 Mayıs 2021
- 1.016
- 879
- 39
Bende cumartesi deniycem test hayirlisi artkBugün zaten geçti ama yarın da sabah erkenden gidip almam lazım evde test yok. İnşallah sabredebilirsem cuma yapmak niyetim ama her şey olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cumartesi deniycem test hayirlisi artkBugün zaten geçti ama yarın da sabah erkenden gidip almam lazım evde test yok. İnşallah sabredebilirsem cuma yapmak niyetim ama her şey olabilir
Kan sulandirıci iğne pihtilaşma bozuklugum var gebelik ihtimaline karşi başlatti doktorumNe iğnesi
İnşallah güzel haberler alırızBende cumartesi deniycem test hayirlisi artk
Ne belirtisi acaba benimde mide bulandım var aşırı bat 10 haziran
Benim de şubat 'ta kürtaj oldum o hamileliğin de bu belirtiler var di mide bulantısı baş ağrısı koku hassasiyeti daha erken diyorum ama bide diyorum ki vücut daha yeni bu tepkileri yaşadığından hamile kaldım da erken den verebilir mi bu tepkileri diye düşünüyorumCanim sorunu net anlayamadım ama ben 2 kere hamile kaldım onlarda kimyasal oldu tam hamilelik gibi Saymiyorlar ama 2 sindede çok erken mide bulantısı başladı çok gazım olmuştu şu anda öyle midem çok bulanıyor gazım var akşama doğru bel ve kasık ağrısı başladı
Canım çok gecmiş olsun benimde 7 haftalik kalbi durdu çok ağladim önceden gittigim doktordu özellikle sordum ara vermek gerekirmi hic gerek yok devam edin dedi aradan bi 6 hafta felan gecti bi sabah bende baş dönmesi işe gitcem kafayi kaldiramiyorum acabamı dedim akşamı bi test aldim pozitif eminde olamiyorum acaba degerlerim sifirlanmadimi vs konduramiyorum iki gun sonra doktora gittim kese var gorduk rahmin ağzına yerlesmis bizim minik hop bida kurtaj o kadar psikolojim alt ust olduki zor toparlandim ben bu kadar uzulduysem seni düsünemiyorum baya büyuklermiş sınavımızdı demekki die düsünuyorum rabbim bundan sonra hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin cumlemize hayırlı guzel haberlerimizi verelim birbirimize inşallahMerhaba hanımlar bende buraya katılmak istedim benim bat 4 haziran bugün erken gebelik yaptım productor early çok.cok.silil.var gibi ya da ben öyle istiyorum 16 Aralık'ta 23 haftalik ikiz sezeryanla kızlarımı kaybettim. Ondan bu yana koruduk Nisan ayı ve bu ay sadece düzenli oldu. Nisan ayında ovulasyon kullandım değerlendirdik ama olmadı kimyasal oldu adetten 3 gün baya belli silik ikinci çizgi çıktı adetim 4 gün geçti sonra zaten kanama başladı. Bu ay da 2 güne bı değerlendirdik ama ovulasyon kullanmadım stres oluyorum diye onun yerine adetin 25. Günü progesteron yaptırdım 10.87 çıktı sanırım yumurtladim. Bugün de hem kaset hem erken genelik yaptım yok çıkmadı. Erken gebelikte sadece çok çok silik çıktı gibi var gibi yok gibi benden başkası göremez herhalde neyse uzattım kusura bakmayın belirtilerinix var mı? Benim kasık ağrım var sadece çok istiyorum artık olmasını
Amin insallah rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallahCanım çok gecmiş olsun benimde 7 haftalik kalbi durdu çok ağladim önceden gittigim doktordu özellikle sordum ara vermek gerekirmi hic gerek yok devam edin dedi aradan bi 6 hafta felan gecti bi sabah bende baş dönmesi işe gitcem kafayi kaldiramiyorum acabamı dedim akşamı bi test aldim pozitif eminde olamiyorum acaba degerlerim sifirlanmadimi vs konduramiyorum iki gun sonra doktora gittim kese var gorduk rahmin ağzına yerlesmis bizim minik hop bida kurtaj o kadar psikolojim alt ust olduki zor toparlandim ben bu kadar uzulduysem seni düsünemiyorum baya büyuklermiş sınavımızdı demekki die düsünuyorum rabbim bundan sonra hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin cumlemize hayırlı guzel haberlerimizi verelim birbirimize inşallah
İnşallah canımİnşallah güzel haberler alırız
Ben de 9 aylık evliyim.2.ayı geride bıraktık. BAT Haziran 28 bugün folikasit başladım doktora danışmadan. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHaziran bati olanlar beraber bekleyelim bnmki 8 haziran bu 3. Ay istiyoruz 1 kimyasal gebelik yasadim. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan varmı veya kaç ay sonra hamile kaldınız folik asit daha bu ay başladım hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.
Yaa sende zor şeyler yasamissin canım Allah'ım yardımcın yardımcımız olsun. İnan ben 5 bucuk hamile kaldım ama neler yaşadım bı bilsen. Doktor.ilk.pkosun Tedavi olmadan olmaz dediği ay mucize hamile.kaldim. 3 aylıkken ikiz olduğunu ogrendim. Sonra ikizin biri sağlam diğerinin kafası kolları yok onu öğrendim operasyon dediler Allah'a bıraktık benimde onlarında riski vardı sonra bı şekilde suyum geldi kanamam oldu plesenta ayrılmış rahimden ama.oyle böyle bı kanama değil. Sonra morgdan ikisinide ayrı ayrı kucağıma verdiler memlekete gömmeye götürdüm. Orda beyaz küçük kefenlerinden çıkarıp yıkadılar bende yanındaydım dokundum sevdim ikisinide sonra toprağa verdim. Sonra da işte bı şekilde atlatmaya çalıştım ama olmuyo yeni bı bebek olmadan insan atlatamiyoCanım çok gecmiş olsun benimde 7 haftalik kalbi durdu çok ağladim önceden gittigim doktordu özellikle sordum ara vermek gerekirmi hic gerek yok devam edin dedi aradan bi 6 hafta felan gecti bi sabah bende baş dönmesi işe gitcem kafayi kaldiramiyorum acabamı dedim akşamı bi test aldim pozitif eminde olamiyorum acaba degerlerim sifirlanmadimi vs konduramiyorum iki gun sonra doktora gittim kese var gorduk rahmin ağzına yerlesmis bizim minik hop bida kurtaj o kadar psikolojim alt ust olduki zor toparlandim ben bu kadar uzulduysem seni düsünemiyorum baya büyuklermiş sınavımızdı demekki die düsünuyorum rabbim bundan sonra hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin cumlemize hayırlı guzel haberlerimizi verelim birbirimize inşallah
Rabbim yardımcınız olsun cok zor bir durum birde ellerinizle yıkayıp toprağa koymak allah kimseye yaşarmasın başınız sağolsunYaa sende zor şeyler yasamissin canım Allah'ım yardımcın yardımcımız olsun. İnan ben 5 bucuk hamile kaldım ama neler yaşadım bı bilsen. Doktor.ilk.pkosun Tedavi olmadan olmaz dediği ay mucize hamile.kaldim. 3 aylıkken ikiz olduğunu ogrendim. Sonra ikizin biri sağlam diğerinin kafası kolları yok onu öğrendim operasyon dediler Allah'a bıraktık benimde onlarında riski vardı sonra bı şekilde suyum geldi kanamam oldu plesenta ayrılmış rahimden ama.oyle böyle bı kanama değil. Sonra morgdan ikisinide ayrı ayrı kucağıma verdiler memlekete gömmeye götürdüm. Orda beyaz küçük kefenlerinden çıkarıp yıkadılar bende yanındaydım dokundum sevdim ikisinide sonra toprağa verdim. Sonra da işte bı şekilde atlatmaya çalıştım ama olmuyo yeni bı bebek olmadan insan atlatamiyo
Allah razı olsun. Çok zor psikolojik olarak çok zor son ana kadar her hareketini hissettim hatta doğdu 12 saat yaşadı diğeri öldü. isyan etmemeye çalışıyorum neden ben diye çok dualar ettim kendime hakim olabilmek için. İnşallah hepimizin kucağı dolar tez zamandaRabbim yardımcınız olsun cok zor bir durum birde ellerinizle yıkayıp toprağa koymak allah kimseye yaşarmasın başınız sağolsun
Amin insallah bende 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi çok ağladım üzüldüm ama tek tesellim onur tarafta bize şefaatçi olmalariAllah razı olsun. Çok zor psikolojik olarak çok zor son ana kadar her hareketini hissettim hatta doğdu 12 saat yaşadı diğeri öldü. isyan etmemeye çalışıyorum neden ben diye çok dualar ettim kendime hakim olabilmek için. İnşallah hepimizin kucağı dolar tez zamanda
Neden olmasın biz erken belirti yaşayanlardaniz sanırım yanlış hatirlamiyorsam benim geçen ay 5-6 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı sabret birazcık dahaBenim de şubat 'ta kürtaj oldum o hamileliğin de bu belirtiler var di mide bulantısı baş ağrısı koku hassasiyeti daha erken diyorum ama bide diyorum ki vücut daha yeni bu tepkileri yaşadığından hamile kaldım da erken den verebilir mi bu tepkileri diye düşünüyorum
Sabrediyorum zaten insallah hamileyizdir sürekli rüyalarımda çocuk doğurduğunu görüyorum hatta geçen rüyamda 6iz dogurmustumNeden olmasın biz erken belirti yaşayanlardaniz sanırım yanlış hatirlamiyorsam benim geçen ay 5-6 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı sabret birazcık daha
Hem okudum hem ağlamamak için tutuyorum kendimi buda rabbimin seni imtihani kuzum dayanılması çok güç şeyler yaşamışsın ancak cennette seni bekleyecekler meleklerin inşallah rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın sana inşallahYaa sende zor şeyler yasamissin canım Allah'ım yardımcın yardımcımız olsun. İnan ben 5 bucuk hamile kaldım ama neler yaşadım bı bilsen. Doktor.ilk.pkosun Tedavi olmadan olmaz dediği ay mucize hamile.kaldim. 3 aylıkken ikiz olduğunu ogrendim. Sonra ikizin biri sağlam diğerinin kafası kolları yok onu öğrendim operasyon dediler Allah'a bıraktık benimde onlarında riski vardı sonra bı şekilde suyum geldi kanamam oldu plesenta ayrılmış rahimden ama.oyle böyle bı kanama değil. Sonra morgdan ikisinide ayrı ayrı kucağıma verdiler memlekete gömmeye götürdüm. Orda beyaz küçük kefenlerinden çıkarıp yıkadılar bende yanındaydım dokundum sevdim ikisinide sonra toprağa verdim. Sonra da işte bı şekilde atlatmaya çalıştım ama olmuyo yeni bı bebek olmadan insan atlatamiyo
Amin insallahHem okudum hem ağlamamak için tutuyorum kendimi buda rabbimin seni imtihani kuzum dayanılması çok güç şeyler yaşamışsın ancak cennette seni bekleyecekler meleklerin inşallah rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın sana inşallah
Ben rüyamda güya hamileymişim karnımda çocuk tekme atıyormuş bende bebişin ayağını eşime gosteriyordum bak ayağına diye uyandım Sabah gittim test alıp yaptım öyle çıkmıştıSabrediyorum zaten insallah hamileyizdir sürekli rüyalarımda çocuk doğurduğunu görüyorum hatta geçen rüyamda 6iz dogurmustum
Ben bu rüya işine çok inanıyorum mesela şu an ablam 6 haftalık hamile 3.cocuğu olacak düşükleri hiç saymıyorum her hamile olduğunu öğrenmeden önce rüyasında gül kokluyormuş diyorki ben hamileyimSabrediyorum zaten insallah hamileyizdir sürekli rüyalarımda çocuk doğurduğunu görüyorum hatta geçen rüyamda 6iz dogurmustum