sabah güzel haber bekliyorummmm
ben görüyorum kız 2. çizgiyiiiEki Görüntüle 2861667 benimki böyledi fakat resime bet çıkmadı yoksa tam belliydi iki çizgi
Ya baya belli ama.sizinki kan verdiniz miEki Görüntüle 2861667 benimki böyledi fakat resime bet çıkmadı yoksa tam belliydi iki çizgi
İnşallah canım zaten varsa çıkar strese koyma kendiniİnşallah sabah normal kaset test yapicam su 5 liraliklardan adete 3 gün kalmış oluyo bakalim nolacak umudum yok ama inşallah isteyen herkese nasip olur ya
Bu kimyasal geçirdiğim testimYa baya belli ama.sizinki kan verdiniz mi
dur dur şimdi bu döngünde inşallah hayalet değilll aşırı net çizgi olcakkk inşallahhİnşallah canım zaten varsa çıkar strese koyma kendini
Bu kimyasal geçirdim zamanben görüyorum kız 2. çizgiyiii
Yaa öyle miBu kimyasal geçirdiğim testim
sorma bende grip oldum 2 gün sonra da regl inşallah senin öyle olmazBu kimyasal geçirdim zamanama şuan hiçbir belirtim yok kesin bu sefer de olmadı zaten boğazım ağrıyor hastalandım bısey vardır diye de doktora gidemiyorum diyorum varsa eğer iğne veya ilac iyi olmaz diye ama sanmiyorum bısey var diye
Ben çok kötü oldum hatta yani diğer ayı ben hiç dikkat etmedim o kadar ki üzüldüm doktordan duyduklarım işte umut oldu bana bakalım hayırlısı olsun n diyeyimYaa öyle miaynısı benimde aynısı kimyasalda geçen ay aynı böyleydi benimde hemen çıkmıştı hatta çok kötü bişey ya
Valla bilmem ki bakalım hayırlısı olsun doktor dedi işte yumurtaliklarin sağlam işte bu ay hamile kalmazsan adetin 3 günü gel bakalımsorma bende grip oldum 2 gün sonra da regl inşallah senin öyle olmaz
ya şu ovulasyon takibi yapanları gördüm de baksana kaçtı mı kaçıyor saati saatine gündüzü akşamı yani mucize aslında bebiş sahibi olmak bir gün olcaz ama ısırıcam onu bol bol ne nazlı çıktın diyeValla bilmem ki bakalım hayırlısı olsun doktor dedi işte yumurtaliklarin sağlam işte bu ay hamile kalmazsan adetin 3 günü gel bakalım
ya şu ovulasyon takibi yapanları gördüm de baksana kaçtı mı kaçıyor saati saatine gündüzü akşamı yani mucize aslında bebiş sahibi olmak bir gün olcaz ama ısırıcam onu bol bol ne nazlı çıktın diye
Doktor ne dedi size ben doktora gitmedim hiç bu kimyasalda sonra hemen gebe kalinabiliyormu hiç bilmiyorum? Bide ben beta verdim önce 4 gibi bişey çıktı sonra 2 e dustu sonra sıfırlandıBen çok kötü oldum hatta yani diğer ayı ben hiç dikkat etmedim o kadar ki üzüldüm doktordan duyduklarım işte umut oldu bana bakalım hayırlısı olsun n diyeyim
Ya zaten canım nasıp işi yoksa şuan bir sürü insan var istemediği halde hamile kalan korumalarına rağmen bizimki de demekki zamanı var bekleyelim heleya şu ovulasyon takibi yapanları gördüm de baksana kaçtı mı kaçıyor saati saatine gündüzü akşamı yani mucize aslında bebiş sahibi olmak bir gün olcaz ama ısırıcam onu bol bol ne nazlı çıktın diye
benim arkadaşım yeni kimyasala döndü doktor daha kolay hamile kalırsın demişDoktor ne dedi size ben doktora gitmedim hiç bu kimyasalda sonra hemen gebe kalinabiliyormu hiç bilmiyorum? Bide ben beta verdim önce 4 gibi bişey çıktı sonra 2 e dustu sonra sıfırlandı
İnşallah yabenim arkadaşım yeni kimyasala döndü doktor daha kolay hamile kalırsın demiş
Ben kan verdiğimde 5.1 di zaten diğer gün kanamam başladı işte doktor dedi kimyasal gebelik biz düştükten saymıyoruz sadece sağlıksız bir gebelik sadece bu hatta üzülmene gerek yok aksine sevinmem lazım demekki hamile kalabiliyorum diye dedi iDoktor ne dedi size ben doktora gitmedim hiç bu kimyasalda sonra hemen gebe kalinabiliyormu hiç bilmiyorum? Bide ben beta verdim önce 4 gibi bişey çıktı sonra 2 e dustu sonra sıfırlandı