- 4 Nisan 2017
- 192
- 64
- 30
Ben rüyamda güya hamileymişim karnımda çocuk tekme atıyormuş bende bebişin ayağını eşime gosteriyordum bak ayağına diye uyandım Sabah gittim test alıp yaptım öyle çıkmıştı
Ama daha çıkmaz testte diye almıyorum çünkü 10 gün var adetimeümitlendim çok bende emziriyorum onlar emdikçe ağzının kenarından sütler tasiyodu
Bende inanıyorum ki genelde çıkar rüyaların ikinci gebeligimde iki elma ağacını yan yana görmüştüm oda kız çocuğu anlamına gelirmiş ve çok geçmeden hamile olduğumu öğrendim cinsiyet öğrenemeden kaybettik ama rüyamda kız çocuğum olacağını gormustumBen bu rüya işine çok inanıyorum mesela şu an ablam 6 haftalık hamile 3.cocuğu olacak düşükleri hiç saymıyorum her hamile olduğunu öğrenmeden önce rüyasında gül kokluyormuş diyorki ben hamileyim
Rabbim kucağına almayı nasip etsin saglicaklaBen bu rüya işine çok inanıyorum mesela şu an ablam 6 haftalık hamile 3.cocuğu olacak düşükleri hiç saymıyorum her hamile olduğunu öğrenmeden önce rüyasında gül kokluyormuş diyorki ben hamileyim
Amiiin canım ben daha 1.yi tutturamadan aldı başını gidiyor vallahiRabbim kucağına almayı nasip etsin saglicakla
Bende Trendyol dan sipariş verdim çoklu test gelsin yapcm vallaAma daha çıkmaz testte diye almıyorum çünkü 10 gün var adetime
Bende inanıyorum ki genelde çıkar rüyaların ikinci gebeligimde iki elma ağacını yan yana görmüştüm oda kız çocuğu anlamına gelirmiş ve çok geçmeden hamile olduğumu öğrendim cinsiyet öğrenemeden kaybettik ama rüyamda kız çocuğum olacağını gormustum
Rabbim sana da nasip etsin benim 5 yaşında 1 kızım varAmiiin canım ben daha 1.yi tutturamadan aldı başını gidiyor vallahi
Hadi insallah allah gönlüne göre versinBende Trendyol dan sipariş verdim çoklu test gelsin yapcm valla
Benim rüyamda hamilelik testinden kan fışkırıyodu sabah uyandım ve adet oldumBen bu rüya işine çok inanıyorum mesela şu an ablam 6 haftalık hamile 3.cocuğu olacak düşükleri hiç saymıyorum her hamile olduğunu öğrenmeden önce rüyasında gül kokluyormuş diyorki ben hamileyim
yaaaKızlar adet oldumtemmuza kaldık
Yok canım ovulasyonla takıp etmedim. Adetim 3 gün erken. Geldi bende sasırdım. Simdide kesildi gelmıyo cok acığa döndü beklıcem bakalım hayırlısıyaaaçok üzgünlük şu gruptan güzel haber alalım artık yaaa. ovulasyonla mı takip etmiştin şeker testlerini hemencik sipariş ett adet bitsinn daha bilinçli deneriiiz
İnşallah yerleşme kanamasıdır yaaa inşallahYok canım ovulasyonla takıp etmedim. Adetim 3 gün erken. Geldi bende sasırdım. Simdide kesildi gelmıyo cok acığa döndü beklıcem bakalım hayırlısı
5ay doldu bizim de 6.ayi değerlendirmeye bakicaz artikEvet ilk idrarla yaptım adetime 3 gün var kocaman tertemiz bir negatif bu ayda gitti
Eki Görüntüle 2861764
HahahaBenim rüyamda hamilelik testinden kan fışkırıyodu sabah uyandım ve adet oldum
Hahahakuzum cidden gördünmü bu rüyayı
Sanki hayalet çizgi var gibi ..ben görüyorumEvet ilk idrarla yaptım adetime 3 gün var kocaman tertemiz bir negatif bu ayda gitti
Eki Görüntüle 2861764
Sabah sabah güldürdün beniEvettt uyandım bir karın ağrısı ay hadi inşallah hamileyim dedim sonra kameralara el alalayarak veda ettim hazirana
Sanki hayalet çizgi var gibi ..ben görüyorum