• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

sangetrose sangetrose @meyyke KucukTarlaKusu KucukTarlaKusu E ebso Adet olacak gibi agrim var progeston 100 mg fitili gunde uc kez iki ser tane kullaniyorum daha almama iki saat var.. kan sulandirici oksapar yapmis bana bunu.. Doktorum ne kadar rahat pazartesi gel diyor:)) valla ne etcemi bilemedim aksam igne vurulmaya cikcam igneyi mecbur ayaklancam🥺 Allahim duy sesimizi gor bizi ne olur yardimci ol biz kullarina.. ailemle paylasamiyorum iyiki varsiniz Allah razi olsun kizlar sizden.. ya bu kanama bir sinyaldi.. Hamileligim sona erse de en azindan hamile kalabiliyormusum diye de sevinecegim.. tutunma kanamam cok cook az belli belirsiz kahverengi uc bes noktayi gecemez bisey oldu progestanla birlikte pede geldi.. ben ona bile yormamistim.. ama bu yerlesme kanamasi olamaz bebeklerin kalpleri duyulcak teyzosu persembeye.. kaderimde ne varsa onu yasiyacagim.. bir taraftan seminer hazirliyordum dun bugunde ara verdim .. hic hareket bile etmedim.. etseydim pisman olmustum.. kusura bakmayin yine COK UZUN YAZDİM.. napcam bilmiyorum

Az once kahve rengi kan gelmis hafiften, doktorumu aradim kan sulandirici igneni kes ve pazartesine kadar hic yataktan kalkma dedi.. Allahim hayirlisini versin.. NAPCAMİ BİLEMİYORUM..
Kuzum korkma, parlak kırmızı akıntı dışında korkmana gerek yok. Kahverengi leke eski bir kanamayı işaret ediyor. Kan sulandırıcı ve ecopirin ikisini bir arada kullanmak ya da pıhtılaşma sorunun olmadığı halde yüksek dozda iğne kullanmak kanama yapabiliyor. İğneleri kes istirahat et. Ve en önemlisi ise su, omur boyu sağlıksız bir çocuğu dünyaya getirmenin ve ona bunu yaşatmanın acısını çekmektense düşmesi onun icin çok daha iyi. (5 dusuk yaşadım acısını en iyi ben bilirim) stresten uzak dur, gerekirse buraya bile girme.

Kuzum korkma, parlak kırmızı akıntı dışında korkmana gerek yok. Kahverengi leke eski bir kanamayı işaret ediyor. Kan sulandırıcı ve ecopirin ikisini bir arada kullanmak ya da pıhtılaşma sorunun olmadığı halde yüksek dozda iğne kullanmak kanama yapabiliyor. İğneleri kes istirahat et. Ve en önemlisi ise su, omur boyu sağlıksız bir çocuğu dünyaya getirmenin ve ona bunu yaşatmanın acısını çekmektense düşmesi onun icin çok daha iyi. (5 dusuk yaşadım acısını en iyi ben bilirim) stresten uzak dur, gerekirse buraya bile girme.
Aynen oksapar kullaniyorum ve adet olcak gibi inceden agrim var neyse bu belirtileri cok kafama takmiyorum bile.. ilk hamileligim herseyi veren Allah alan da o tabi.. herseyinden raziyim.. Annelik duygusunu tatmak yavrularimi kucagima almak istiyorum.. ama nasipten oteye köy yok onu da biliyorum.. ya ben rahatim talimatlara uyacam.. icimde pismanlik yasamak istemiyorum.. 32 yasindayim. Saol Daphnesw Daphnesw Kizkardesim gibisiniz!! Allah gonlumuze gore versin🙏🏻

Kuzummm bende persembe duyucam allahin izniylee😂😂 senin son adet gunun ne zamandi ?? Mayisin kaci? Seninkini doktor ustten yada o yuzden bir hafta gec belli oluyor mus yaa .. yaa kusma icin bilinen bisey yok mu ya.. onleyen geciren bisey yok mu?
Ben hamileliklerimde bulantım oldukça çubuk kreker galete yerdim hamile kitabında okumuştum her zamanda bende işe yaradı dene istersen ☺️

Az once kahve rengi kan gelmis hafiften, doktorumu aradim kan sulandirici igneni kes ve pazartesine kadar hic yataktan kalkma dedi.. Allahim hayirlisini versin.. NAPCAMİ BİLEMİYORUM..
[/aQUOTE]

Yerleşme kanaması olabilir inşallah bişey olmaz canım dualarım seninle benim 4 ay kanamam olmuştu hiç bişey olmAdı seninde bişey olmucak inşallah

sangetrose sangetrose @meyyke KucukTarlaKusu KucukTarlaKusu E ebso Adet olacak gibi agrim var progeston 100 mg fitili gunde uc kez iki ser tane kullaniyorum daha almama iki saat var.. kan sulandirici oksapar yapmis bana bunu.. Doktorum ne kadar rahat pazartesi gel diyor:)) valla ne etcemi bilemedim aksam igne vurulmaya cikcam igneyi mecbur ayaklancam🥺 Allahim duy sesimizi gor bizi ne olur yardimci ol biz kullarina.. ailemle paylasamiyorum iyiki varsiniz Allah razi olsun kizlar sizden.. ya bu kanama bir sinyaldi.. Hamileligim sona erse de en azindan hamile kalabiliyormusum diye de sevinecegim.. tutunma kanamam cok cook az belli belirsiz kahverengi uc bes noktayi gecemez bisey oldu progestanla birlikte pede geldi.. ben ona bile yormamistim.. ama bu yerlesme kanamasi olamaz bebeklerin kalpleri duyulcak teyzosu persembeye.. kaderimde ne varsa onu yasiyacagim.. bir taraftan seminer hazirliyordum dun bugunde ara verdim .. hic hareket bile etmedim.. etseydim pisman olmustum.. kusura bakmayin yine COK UZUN YAZDİM.. napcam bilmiyorum
Canım içini ferah tut bişey olmaz Allah’ın izniyle tutunma kanaması olabilir benim 4 ay kanamam oldu hemde Çeşme gibi ama çok şükür birşey olmadı iğne ilaç veriyorlar dualarım seninle

Cok haklısın insan en ufak bir değişiklik yaşayınca panik oluyor. Evet ne güzel hamile kalabilmen bile güzel. Ama ben kötü bişi hissetmiyorum seninle alakalı, kahve lekelenme şeklinde eski kandır , kırmızılar olmadıkca korkmana gerek yok ki burda forumda okudugumbir arkadaşın regl kanaması gibi şakır şakır kanaması olmuş hemde uzun süre ve bebekte gayet sağlıklı. Yani olabiliyor bu gibi şeyler. Lütfen hayra yor güzel düşün 🙏🏼🥰

PROGESTAN İGNE NASİL VURULMAZ ?? Dun gece bana vuruldugu gibi vurulmaz!!!!Ayri bi baslik atilmasi lazim ama suanda onu beceremedim.. Bu iğne canimi cok acitiyor.. 26. Progestan ignemi vuruldum dun aksam ya kafamda ayirdigim iki uc hemsire disinda artik hemsirelere vurdurmuyirum.. yedigim acilardan, agrilardan sonra.. kalcan yerinden cikcak gibi boyle agri yok, uyuyamiyorum , donemiyorum.. Ne zaman farkli hemsire vursa .. ama anladim artik nasil vurulmasi gerektigini? Eger cok yavas enjeksiyon yapiyorsa o sedyede agrisi var ama kalktiktan sonra agri felan kalmiyor.. ama eger hayvana yapar gibi sok bosalt cikar iki saniye surmuyosa.. GECELER ZEHİRRR!! Ve soyledimde yapmayin yavas yapin diye.. Allaha havala etmek istiyorum ama sikayet etmek istiyorum nereye nasil ederim bilginiz varmi?? Bir yagli cozeltinin nasil yapilacagini bilmeyen hemsire ya sadece bana degil herkese aynini yapiyidur? Bi silkelensinler, dikkat etsinler.. ucuncu ayima kadar nasil cekerim.. sakat kaldim resmen!! İlk bastada boyleydi ben ignelere vucut aliskin olmadigi icin sonra hep ayni hemsireye vuruldum ve agrim yok.. iyi ya vucutta alisti dedim.. AMA ALAKASİ YOK... ozel hastane olacak birde!!
Benim hem ağrım hemde şişliğim oluyordu bir hemşire bana dediki kolonya yada alkollü pamuk yap kuruyana kadar kalsın ne oturabiliyordum nede yan yatabiliyordum şimdi sadece hafif morluk ve şişlik oluyor ağrı 1 saat içinde gidiyor deneyin derim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın🙏Kucağınızı dolu etsin

Doktorum en başta başlarken rahim dinlendirme yaparız demişti. Yumurta toplandıktan sonra 5. Gün transfer dedi. Bugün embriyolog öyle 3. Gün de olabilir 5. Günde arıcam sizi ptesi diyince tedirgin oldum :KK43:
Benim ilk 5. Gün transferiydi negatif oldu bu 2. Gün embriyosuydu beta hcg pozitif ama düşük normale göre değerim kimyasal olucak sanırım dr öyle dedi şimdi kendini üzme hiç 3. Gün embriyosu tutan çok kişi var

Benim ilk 5. Gün transferiydi negatif oldu bu 2. Gün embriyosuydu beta hcg pozitif ama düşük normale göre değerim kimyasal olucak sanırım dr öyle dedi şimdi kendini üzme hiç 3. Gün embriyosu tutan çok kişi var
Hayırlısı artık insan ister istemez stres yapıp takılıyor ama dediğiniz doğru zaten Rabbim ol demeden her şey normal olsa da olmuyor, ol dediği zaman dağ olsa dayanmıyor oluyor 🙏 Allah hayırlı kader yazmış olsun da kavuşalım evlatlarımıza

Aynen oksapar kullaniyorum ve adet olcak gibi inceden agrim var neyse bu belirtileri cok kafama takmiyorum bile.. ilk hamileligim herseyi veren Allah alan da o tabi.. herseyinden raziyim.. Annelik duygusunu tatmak yavrularimi kucagima almak istiyorum.. ama nasipten oteye köy yok onu da biliyorum.. ya ben rahatim talimatlara uyacam.. icimde pismanlik yasamak istemiyorum.. 32 yasindayim. Saol Daphnesw Daphnesw Kizkardesim gibisiniz!! Allah gonlumuze gore versin🙏🏻
Balım nasıl oldun

Hala kanamam oluyor, doktoru aradim dusuk tehlikesi olarak yorumlariz bu durumu dedi.. duphaston diye bir ilac al dedi.. hastaneye igne vurdurma evde vurul dedi.. yani kimsem yokki vurdurabilecehim.. Oyle yapacam bisey yokmus
Hayırlısı her kotu olan şeyde Allah ım belkide daha kotusunden koruyordur bizi dua ediyorum inşallah sonuç iyi olur canim

Hala kanamam oluyor, doktoru aradim dusuk tehlikesi olarak yorumlariz bu durumu dedi.. duphaston diye bir ilac al dedi.. hastaneye igne vurdurma evde vurul dedi.. yani kimsem yokki vurdurabilecehim.. Oyle yapacam bisey yokmus
Evde iğne yapanlar oluyor ama hemen nerden bulucaksın iğne vurdurduğun Yeri arayıp hemşireyle konuş yada eczacılarda bilir rabbim bebeklerini korusun inşallah canım

Ya delircem doktora guvenimi kaybettim diyebilirim.. hala kanama var kahverengi .. yani hastaneye gidiyorum bakin diyorum doktorunuz harici de biz midahale edemeyiz diyorlar!!! Allah belasini versin buranin.. gidiyorum devlet hastanesine... duphaston ilacin alinmamasi gereken durumlarda da: vajinal sebebi bell olmayan kanama varsa, dusuk tehdidi varsa diyor... gel de al ilaci hadi... yaa gercekten pes ne olcaksa olsun.. yapacaklari sey al bu ilaci demek mi.. en son bu caresizlige babama kanser teshisi koyup hocbisey yapamazken hissetmisttim..

İnşallah düşündüğün gibi değildir. Eşin yapıversin Hastaneye gitmenden iyidir.. Dua edicem senin için 😣

Ya delircem doktora guvenimi kaybettim diyebilirim.. hala kanama var kahverengi .. yani hastaneye gidiyorum bakin diyorum doktorunuz harici de biz midahale edemeyiz diyorlar!!! Allah belasini versin buranin.. gidiyorum devlet hastanesine... duphaston ilacin alinmamasi gereken durumlarda da: vajinal sebebi bell olmayan kanama varsa, dusuk tehdidi varsa diyor... gel de al ilaci hadi... yaa gercekten pes ne olcaksa olsun.. yapacaklari sey al bu ilaci demek mi.. en son bu caresizlige babama kanser teshisi koyup hocbisey yapamazken hissetmisttim..
Tekrar arasan doktoru. Sonucta sana her durumda destek vermek zorunda. Sakin olmaya çalış biraz 😣

Canım sakin ol başka bi dr yokmu onu ara git stres olursan kanamam artar

Back
X