Ozellikle sordum yok maalesef dedi.. Doktorumuda bogasim geldi

Ama ayagim asagi kadar felcli gibi.. bende bunu ilk gunlerde yasamistim ve yaaa demekki transfer aonrasi insanlarr boyke agrilar yasamasi dogal.. kizim aglamayi kes, herseyi bebegin icin yapiyorsun.. KATLANDİM.. ilk gunlerde hemsiler hep mahfetti.. taki bi hemsire vurdugunda sabaha kadar uykumu alinca.. hep ona yada arkadasina vurdurdum.. ayotir demesi o kadar rahatlattiki beni Çam sakizi coban armagani hediye bile aldim.. yaptigi seyin aslinda herkesin yapmasi gerektigi ama artik hemsireler doktorlar kafasina buyruk. Guzel igne vurdugu icin beni cok mutlu ettin, Allah senden razi olsun dedim.. nobet saatlerinden dolayi degisiyorlar dunku hemsire .. ya hizli olmasi daha iyi gibi sozlerde sarfetti.. bende icimden dedim igneye vucudum alisti.. artik etkilemiyor.. AMA NE MUMKUN!!! Vuran kisi cccoook onemli!!! Sikayet etmek istiyorum!! Bana yol gosterin!! Daha once hic sikayet etmedim kimseyi.. herkesi her zaman vicdaniyla basbasa biraktim ama bu agriyu yasayan bilir.. kimsenin hakki degil sabahlara kadar uykusuz kalmam