- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #2.341
2 hafta daha sabır en tehlikeli günler geçecek 2 haftaya :) mide bulantıları daha başlamadı diyebilirim. Aşırı siskinlik var resmen karnım davul gibi oluyor ve bel agrisi yapıyor. Salı günü kese görmeye gideceğiz nasipseCok sukur Allaha canim iyiyiz. Yatak istirahatindeyim. Kanama alani hala var. Mide bulantisi hala var. Yemek yiyemiyorum. Hayatim cok degistiSenin nasil canim? Basladimi bulantin ama daha erken bende 8. Haftada baslamisti. Allah yardimcimiz olsun. Kimi insan bulantisiz kusmadan atlatiyor. Allahin lutfu olarak goruyorum. Bakalim daha neler degiscek ilaclarimdan folik asiti doktorum daha icmene gerek yok dedi. Cunku ne yesem cikaeiyordum. Sadece vajinadan fitil ve ignem devam ediyor.. cok optum. Sevgiler
Canim yumurtlwma doneminde bazen lh hormonu artfigi icin testler boyle oka blr mende de aynisi oldu adetin 18 gunu yaptgm test baya kirmizydi
Hamilelik yoksa ve eğer test yanlış değilse asla testlerde silik çizgi çıkmaz.Bence bir test daha yapın ama görünen o ki siz hamilesiniz.
İyi olmaya çalışıyorum canım.Henüz kalp atışını alamadık çok tedirginim o yüzden.rabbim hepimize sağlıkla doğan evlatlar nasip etsin.Canim sen nasilsin
Amin canim cumlemize, hic hamile kalmadigim icin bilemiyorum kacinci haftadan kalp atisi duyulmali yani doktorlar boyle gecikmesi normalmi diyolar?İyi olmaya çalışıyorum canım.Henüz kalp atışını alamadık çok tedirginim o yüzden.rabbim hepimize sağlıkla doğan evlatlar nasip etsin.
Canım 6.haftada duyan da var 7.8. Haftalarda duyan da var.Ben tam 6da gittim normalde randevum değildi merakten gittim birşey göremedi doktor.Hiç bir açıklama yapmadı 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi.korkuyorum o yüzden.Hayırlısı olsun artıkAmin canim cumlemize, hic hamile kalmadigim icin bilemiyorum kacinci haftadan kalp atisi duyulmali yani doktorlar boyle gecikmesi normalmi diyolar?
Tatlim normalde 6 haftalikkende duyan var bana 8 hafta drmisti 7÷4 duydukAmin canim cumlemize, hic hamile kalmadigim icin bilemiyorum kacinci haftadan kalp atisi duyulmali yani doktorlar boyle gecikmesi normalmi diyolar?
Hic endise etme iyi olur :)Canım 6.haftada duyan da var 7.8. Haftalarda duyan da var.Ben tam 6da gittim normalde randevum değildi merakten gittim birşey göremedi doktor.Hiç bir açıklama yapmadı 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi.korkuyorum o yüzden.Hayırlısı olsun artık
Ayy insallahh hep oyle devam edersin. İnsallah mide bulantilari kusmalrdan uzak hamileligin olur2 hafta daha sabır en tehlikeli günler geçecek 2 haftaya :) mide bulantıları daha başlamadı diyebilirim. Aşırı siskinlik var resmen karnım davul gibi oluyor ve bel agrisi yapıyor. Salı günü kese görmeye gideceğiz nasipse
senın nasıl gidiyor hamılelık ben beklemedeyım transfer için hayırlısıyla.günaydin kizlar ne zamandir yazamiyorum sizde yazmamissiNiz.. Nasilsiniz yeni hamile olanlar bulantilariniz umarim yoktur ve rahat atlatiyorsunuzdursangetrose sen nasilsin balim kontrole gittinmi gidecekmisin? Yeni hamis haberi alanlarida tebrik ediyorum..
Kontrol 20 sinde şükür bulantılar hafifledi canım igneyi bıraktim fitile devam belki cinsiyette belli olur bu kontrollde çok hareketli diye herkes erkek diyor ama umrumda değil sağlıklı olsunda sen nasılsıngünaydin kizlar ne zamandir yazamiyorum sizde yazmamissiNiz.. Nasilsiniz yeni hamile olanlar bulantilariniz umarim yoktur ve rahat atlatiyorsunuzdursangetrose sen nasilsin balim kontrole gittinmi gidecekmisin? Yeni hamis haberi alanlarida tebrik ediyorum..
Kuzzum insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. embriyolar donduruldu o zaman. Adet ne zaman ? Hayirlisi olsun insallahsenın nasıl gidiyor hamılelık ben beklemedeyım transfer için hayırlısıyla.
evet embriyolar dondurulmuş olarak annelerini bekliyor:)) bayrama denk geldiği için transfer gunu buay olmadı diğer adetim de 21 ağustos gibi olucak inşallah ondan sonra dr ılaca baslıcaz dedı rahım kalınlıgını ayarlıcak iğne mi veriyorar acaba ve kaç gun suruyor ılaç sen yasadın biliyorsun.Kuzzum insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. embriyolar donduruldu o zaman. Adet ne zaman ? Hayirlisi olsun insallah
Ayy hayirlisi olsun kuzum benim oh ne guzel bulantilarin az aldi ben cok cekiyorum gozlerimden yaslar geliyor. Hastaneye yatip serum yiyebilirim enerjim bitti. Bugun daha dayanamayip bulanti ilaci aldim. Doktorum kullanabilirsin diyordu ama ben kullanmaktan cekiniyodum azicikta olsa yedim rahatladim ama ne zamana kadar boyle durabilirim. Allah kolaylik versin.. tabi cinsiyeti onemli degil saglikli evlatlarimiz olsun. Vatanina milletine hayirli evlat olsunKontrol 20 sinde şükür bulantılar hafifledi canım igneyi bıraktim fitile devam belki cinsiyette belli olur bu kontrollde çok hareketli diye herkes erkek diyor ama umrumda değil sağlıklı olsunda sen nasılsın
Evet canim ya her doktor inan degisik uyguluyor. Transferden once fitil ilac veriyorlar rahimi uygun sartlara gelsin diye. İgne veriliyor kan sulandirici. Genelde gobekten koldan uygulaniyor. Popodan basliyorsun transfer sonrasida kalcadan igneye. Ama tabi bunlari doktorun sana nasil verir bilemiyorum. Genelde transfer adetinden itibaren 13.-14.-15. Gunler gibi yapiliyor. Oncesinde seni cagirip rahim kalinligini olcuyorlar. Su kalinlik bu kalinlik hic dert etme kuzucum su kadar bu kadar inan cok bilgi kirliligide oluyor internette. Doktoruna guven her daim kontakta olabilin. Tup bebekli hamilelik normal gebelik gibi degil. Vucut ona hazir degil ilaclarla sentetik ortam olusuyor. Allahin mucizesi. İnsallah cok tatli bir hamis olucaksin sende. Guzel haberler verevet embriyolar dondurulmuş olarak annelerini bekliyor:)) bayrama denk geldiği için transfer gunu buay olmadı diğer adetim de 21 ağustos gibi olucak inşallah ondan sonra dr ılaca baslıcaz dedı rahım kalınlıgını ayarlıcak iğne mi veriyorar acaba ve kaç gun suruyor ılaç sen yasadın biliyorsun.
inşallah canım burdan guzel haberleri gorup mutlu oluyorum inşallah bende o guzel haberi vericem. sende hayırlısıyla bebişleri kucagına al.Evet canim ya her doktor inan degisik uyguluyor. Transferden once fitil ilac veriyorlar rahimi uygun sartlara gelsin diye. İgne veriliyor kan sulandirici. Genelde gobekten koldan uygulaniyor. Popodan basliyorsun transfer sonrasida kalcadan igneye. Ama tabi bunlari doktorun sana nasil verir bilemiyorum. Genelde transfer adetinden itibaren 13.-14.-15. Gunler gibi yapiliyor. Oncesinde seni cagirip rahim kalinligini olcuyorlar. Su kalinlik bu kalinlik hic dert etme kuzucum su kadar bu kadar inan cok bilgi kirliligide oluyor internette. Doktoruna guven her daim kontakta olabilin. Tup bebekli hamilelik normal gebelik gibi degil. Vucut ona hazir degil ilaclarla sentetik ortam olusuyor. Allahin mucizesi. İnsallah cok tatli bir hamis olucaksin sende. Guzel haberler ver
çok şükür güzel haber Allah kucagına almayı nasip etsin. ben beklemedeyim transfer içinKızlar nasıl gidiyor. Ne alemde bebisler. Yeni haberler var mi? Cinsiyetler belli olmaya başladı mi? Benim kalp atışları duyuldu şükür. Tek bebeğimiz tutunmuş hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?