- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #2.321
keşke bir iki gun sonra tekrar yapayım bakalım bende once lerı cok yaptım cıkmamıstıı ama adet de oldugum ıcın acaba dıyor ınsan teşekkür ederim cevap içinHamilelik yoksa ve eğer test yanlış değilse asla testlerde silik çizgi çıkmaz.Bence bir test daha yapın ama görünen o ki siz hamilesiniz.
Balım bir test daha yap sabah ilk idrarla yerleşme kanaması görmüşsündür inşallah
inşallah canım. 3 hafta once de histereskopi oldum acaba dedım :) olabilirmi bır ay sonr ada transferım var. :)))Balım bir test daha yap sabah ilk idrarla yerleşme kanaması görmüşsündür inşallah
Bırak her şeyi transfere kadar vücudunu hazırla stres olan herşeyden uzak dur ve inan bebişin sana tutunsunDün akşam bidaha yaptım bişey çıkmadı:) kısmet transfer bebelerimi bekliyorumm ♥
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tebrik ederimKizlar nasilsiniz? Bizimde ikizlerimiz geliyorçok şaşkınım çok sevinçliyim...biraz önce kalp atışlarını duyduk çok sukur
ÇOK TEBRİK EDİYORUM ALLAH SAĞLIKLA NEŞEYLE KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİNKizlar nasilsiniz? Bizimde ikizlerimiz geliyorçok şaşkınım çok sevinçliyim...biraz önce kalp atışlarını duyduk çok sukur
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canım saolun allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyuÇOK TEBRİK EDİYORUM ALLAH SAĞLIKLA NEŞEYLE KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Hayır canım gerek yokMerhaba hanımlar transfer günü eşimizinde bulunması şart mı
Maşallah canım gözün aydınKizlar nasilsiniz? Bizimde ikizlerimiz geliyorçok şaşkınım çok sevinçliyim...biraz önce kalp atışlarını duyduk çok sukur
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar canım o kalp sesi yok böyle bir ses yaKizlar nasilsiniz? Bizimde ikizlerimiz geliyorçok şaşkınım çok sevinçliyim...biraz önce kalp atışlarını duyduk çok sukur
Aynen canim muhteşem bir duygu allahım herkese nasip etsinHayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar canım o kalp sesi yok böyle bir ses ya
Cok sukur Allaha canim iyiyiz. Yatak istirahatindeyim. Kanama alani hala var. Mide bulantisi hala var. Yemek yiyemiyorum. Hayatim cok degistiA Altibirlik61 nasıl gidiyor bebisler nasil
Aaa sende ikiz demek oh ohhKizlar nasilsiniz? Bizimde ikizlerimiz geliyorçok şaşkınım çok sevinçliyim...biraz önce kalp atışlarını duyduk çok sukur
Çok teşekkür ederim canım.. ilk şoku atlattık şimdi korkular başladı...mide bulantılarım başladı 4 5 gündür.. dinleniyorum bol bol...inşallah çabuk geçer zamanAaa sende ikiz demek oh ohh ☺Ne kadar guzel mutluluk cok iyi anliyorum saskinliginida sevincini de. Canim Dikkat et kendine cok yorma kendini dinlenmen gereken zamanlarinda uzan dinlen. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?