- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #2.281
Şakın ol endişelenme. Ben de bu gün gittim test günün diye merkeze. İlaçlarımı yazdılar ve Pazartesi test icin tekrar çağırdılar. Ben de acaba o güne kadar değerim katlanacak mi diye heyecan yaptım.Kan sulandırıcı iğnem bitmişti, bugün gidip Dr. uma yazdırdım, mübarek kadın benden heyecanlı çıktı, normalde c. tesi bakılcaktı, yarın yapıcakmışız kan testini, şimdide beni Bi korku sardı, tutmadı diye, hiç olumlu düşünemiyorumdualara çok ihtiyacım var
Sağlık ocağına gittim bugün değerlerim süper ebe kan ım yüksek olmasının çok İYİ oldunu söyledi bayada şaşırdıKızlar nasıl gidiyor, sessizsiniz bu gün
Çifte bayram desene :) ay 10 haftalık olmuşsun bile. Bana ne kadar uzak geliyor dahaSağlık ocağına gittim bugün değerlerim süper ebe kan ım yüksek olmasının çok İYİ oldunu söyledi bayada şaşırdışükür pazartesi de dr kontrolüm var oda iyi geçer inşallah bayram tam gelir
Sen hangi gün transfer olmuş olursan ol embiriyo kaçıncı gün olursa olsun fark etmez, yumurta adetin ilk gününde oluşmaya başladığı icin son adetin ilk başlangıcı gebeliğin baslangicidirGebelik takibi için tüp bebekte son adetin ilk günümü yazılıyor yoksa transfer günümü bilen varmı telefona program indirmeyi düşünüyorum
BEnde de aynı durumAminnnteşekkür ederim bitanem, seninle okadar çok ortak noktamız varki, benim de ikinci evliliğim, ilk evliliğim den 2 oğlum var, bu evliliğimden olmadı, eşiminde ilk evliliği malum, çocuk yok, rabbim hepimizin kucaklarını doldursun
Bitanem ovitrelle li olan topikten tanışıyoruz, biliyorum senin durumu da, iki hafta önce falan üyelik şifremi kaybettim Bi şeyler oldu, Bi şekilde alamadım yeni şifre, eski nick kerimayn, hatırlarsan, mecbur yeni açtım bu nick le, bugün transferin 10. Günü, yarın öğleden sonra kan vericem, niyeyse hiç umudum da yokBEnde de aynı durumkaç gün oldu transfer sizin
Hızlı geçiyor canım daha dün gibi ekranda transferi izlediğim ya tutcakmi derken şükür bugüne geldik Allah ım herkese nasip etsinÇifte bayram desene :) ay 10 haftalık olmuşsun bile. Bana ne kadar uzak geliyor daha
Valla döverim seni ya umudum yok yasak pozitif olun diyorum burda kaç aydır offf belirti aramayın bisey düşünmeyin keyfini çıkarın ya sizin durumunuza geçemeyenler var sukredin ya o sizi içinizde hissederBitanem ovitrelle li olan topikten tanışıyoruz, biliyorum senin durumu da, iki hafta önce falan üyelik şifremi kaybettim Bi şeyler oldu, Bi şekilde alamadım yeni şifre, eski nick kerimayn, hatırlarsan, mecbur yeni açtım bu nick le, bugün transferin 10. Günü, yarın öğleden sonra kan vericem, niyeyse hiç umudum da yok
Tmm yaaa, ne kızıyonValla döverim seni ya umudum yok yasak pozitif olun diyorum burda kaç aydır offf belirti aramayın bisey düşünmeyin keyfini çıkarın ya sizin durumunuza geçemeyenler var sukredin ya o sizi içinizde hisseder
Ben 11 temmuzda transfer oldum teşekkür ederimSen hangi gün transfer olmuş olursan ol embiriyo kaçıncı gün olursa olsun fark etmez, yumurta adetin ilk gününde oluşmaya başladığı icin son adetin ilk başlangıcı gebeliğin baslangicidir
Market ürünleri yokMerhaba kizlar, size oncelikle sonucu pozitiv olan arkadaslara sorum su ki transfer sonrasi ve oncesi yapmamiz ve yapmamiz gereken seylero liste seklinde paylasirsaniz cox sevinirim beni eklemeyi unutmayin :)
Çekerim biz yeni bebisler istiyoruz hepimiz kader birliği yapıyoruz burda negatif kimseyi istemiyorumTmm yaaa, ne kızıyoneline geçirse bide zopa çekecek, olumlu olmaya çalışıyorum, baya da zorluyorum, olmuyor, dua edin banaaa
Son adetin ilk günü yazdım tarih olarak, şu an bir aylık gösteriyor bilemedimÜşenmedim yumurta toplama tarihi ile,
Transfer tarihi ile
Son adetin başlangıç tarihi ile hesaplama yaptım.
Hepsinde sonuç ayni
Aynen benim de tam bir aylık. 4 hafta 0 gün.Son adetin ilk günü yazdım tarih olarak, şu an bir aylık gösteriyor bilemedim
Benimde 25 HaziranAynen benim de tam bir aylık. 4 hafta 0 gün.
Son adet tarihim 27 hazirandı:)
Bebislerimiz de beraber doğsa keşke :)Benimde 25 HaziranÇok yakın herşeyimiz
Kızzz benimde 27 hazirandı satAynen benim de tam bir aylık. 4 hafta 0 gün.
Son adet tarihim 27 hazirandı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?