Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Şakın ol endişelenme. Ben de bu gün gittim test günün diye merkeze. İlaçlarımı yazdılar ve Pazartesi test icin tekrar çağırdılar. Ben de acaba o güne kadar değerim katlanacak mi diye heyecan yaptım.

Hakkımızda hayırlısı

Çifte bayram desene :) ay 10 haftalık olmuşsun bile. Bana ne kadar uzak geliyor daha

Gebelik takibi için tüp bebekte son adetin ilk günümü yazılıyor yoksa transfer günümü bilen varmı telefona program indirmeyi düşünüyorum

Gebelik takibi için tüp bebekte son adetin ilk günümü yazılıyor yoksa transfer günümü bilen varmı telefona program indirmeyi düşünüyorum
Sen hangi gün transfer olmuş olursan ol embiriyo kaçıncı gün olursa olsun fark etmez, yumurta adetin ilk gününde oluşmaya başladığı icin son adetin ilk başlangıcı gebeliğin baslangicidir

BEnde de aynı durum kaç gün oldu transfer sizin

Üşenmedim yumurta toplama tarihi ile,
Transfer tarihi ile
Son adetin başlangıç tarihi ile hesaplama yaptım.

Hepsinde sonuç ayni

BEnde de aynı durum kaç gün oldu transfer sizin
Bitanem ovitrelle li olan topikten tanışıyoruz, biliyorum senin durumu da, iki hafta önce falan üyelik şifremi kaybettim Bi şeyler oldu, Bi şekilde alamadım yeni şifre, eski nick kerimayn, hatırlarsan, mecbur yeni açtım bu nick le, bugün transferin 10. Günü, yarın öğleden sonra kan vericem, niyeyse hiç umudum da yok

Valla döverim seni ya umudum yok yasak pozitif olun diyorum burda kaç aydır offf belirti aramayın bisey düşünmeyin keyfini çıkarın ya sizin durumunuza geçemeyenler var sukredin ya o sizi içinizde hisseder

Merhaba kizlar, size oncelikle sonucu pozitiv olan arkadaslara sorum su ki transfer sonrasi ve oncesi yapmamiz ve yapmamiz gereken seylero liste seklinde paylasirsaniz cox sevinirim beni eklemeyi unutmayin :)

Valla döverim seni ya umudum yok yasak pozitif olun diyorum burda kaç aydır offf belirti aramayın bisey düşünmeyin keyfini çıkarın ya sizin durumunuza geçemeyenler var sukredin ya o sizi içinizde hisseder
Tmm yaaa, ne kızıyoneline geçirse bide zopa çekecek,olumlu olmaya çalışıyorum, baya da zorluyorum, olmuyor, dua edin banaaa

Merhaba kizlar, size oncelikle sonucu pozitiv olan arkadaslara sorum su ki transfer sonrasi ve oncesi yapmamiz ve yapmamiz gereken seylero liste seklinde paylasirsaniz cox sevinirim beni eklemeyi unutmayin :)
Market ürünleri yok
Sigara yok
Toplama işlemi sonrası ananas avakado yedim
Evimi düzenledim rahat temizlik için raflarda olanları indirdim uzanmamak için
Transfer sonrası armut kabak çekirdeği avakado yedim ....nane maydanoz ada cayı yasak 3 beyazdan uzak durdum 3 gün yatim
Bir hafta sonra okula gittim normal hayata devam
Ve en önemlisi onla konuştum stres olan yerlere gitmedim
9 gün tesadüf nasilsa cikmaz dedim son test vardı ovulasyonla öğrendim sonra test yaptım 12 güne kadar kan testi yok düşük çıkar moral bozulur
Ya inanın dua edin stres olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…