- 29 Eylül 2018
- 292
- 764
- 103
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #2.241
Opudan hemen sonra transfer olduysan daha etkili agriyoAdet tarihine gore 5+3 haftalıgım ama ben 2 gun oncesine kadar kasık agrııs bacak agrısı vs şikayetlerim varken 2 gündür hiç şikayetim kalmaıd diyebilirim. Daha muayene de olmadım o yuzden biraz endişelendim canım
Evet canım opudan hemen sonra transfer oldu, dondurulmadı yani, dün ilk muayenemi oldumm çok sükür bir sorun yok, inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız bebişlerimiziOpudan hemen sonra transfer olduysan daha etkili agriyo☺ Dondurulma 1 ay gibi bi zamansa daha az hissediyosun.. simdi kendini dinleme zaman zaman agri gelecek zaman zaman gidecek.. normal seyler kafana takma. Sevgiler
Kalp atışı 6. Haftada falan duyuluyor ama insallah duyarsınkızlar bugun 12. günüm beta 400 çıktı, ultrason için 6 ağustosa gün verdi. SAT 26 haziran, kısmetse kalp atışını da duyabilir miyim 6sında acaba ya tam 5 hafta 6 gün oluyor
Yok haftalar ilerledikce daha bi vuruyor mide bulantisi kusmalarim siklasti.. Allah yardimcimiz olsun 5 kg vermisim.. su düsmanim sanki icemiyorum.. ilk baslarda bulantiniz yokken vucut bol bol su alsin tuzlu seylerden uzak durun.. kuruyemis ceviz, findik cig badem.. SevgilerEvet canım opudan hemen sonra transfer oldu, dondurulmadı yani, dün ilk muayenemi oldumm çok sükür bir sorun yok, inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız bebişlerimiziSenin mide bulantıların ne durumda , daha iyimisin ?
Vajinal ultrason yaparsa duyarsın buyuk ihtimal canımkızlar bugun 12. günüm beta 400 çıktı, ultrason için 6 ağustosa gün verdi. SAT 26 haziran, kısmetse kalp atışını da duyabilir miyim 6sında acaba ya tam 5 hafta 6 gün oluyor
5 kg mı verdin. ??! O kadar kusunca tabi normal , vucudun vitaminsiz kalmasın dr a sordunöu takviye vitamin fln al bare.. İyice halsizleşmissindir tabi yiyemiyince surekli kusunca da.. Neyse sonucunun güzel bi bebiş icin olacagını bilince insan herseye katlanıyor canım..Yok haftalar ilerledikce daha bi vuruyor mide bulantisi kusmalarim siklasti.. Allah yardimcimiz olsun 5 kg vermisim.. su düsmanim sanki icemiyorum.. ilk baslarda bulantiniz yokken vucut bol bol su alsin tuzlu seylerden uzak durun.. kuruyemis ceviz, findik cig badem.. Sevgiler
ben hormon bandı kullanıyordum (estrofem vermemişti) onları çıkardım, coraspine ve progestana devam ediyorum şuan sadece bir de gobekten hibor... pıhtılaşma riski var diyeKizlar doktorun transfer sonrası verdiği ilaçları ne zaman kestiniz? Yada hala kullaniyormusunuz?
Transferden 19 gün kese gördük 2 hafta sonrada kalp atışını duyduk karından 7+4 falandıkkızlar bugun 12. günüm beta 400 çıktı, ultrason için 6 ağustosa gün verdi. SAT 26 haziran, kısmetse kalp atışını da duyabilir miyim 6sında acaba ya tam 5 hafta 6 gün oluyor
Aspirin ve multivitamine devam folik asit kullanamıyorum bulantı yapıyor 3 güne bir progesteron iğne ve günde 3 defa fitile devam haftaya netlesecek progesteronKizlar doktorun transfer sonrası verdiği ilaçları ne zaman kestiniz? Yada hala kullaniyormusunuz?
Estrofem ı ben kalp atışını duyana kadar 3 den 2 ye sonra 1 düşürüp bıraktım benim dr yavaş yavaş bıraktirdi kimisi hemen kesiyo dr na sorBende devam ediyorum hala da kendi doktorumu hala göremedik.haftaya gideceğiz. Bütün ilaçlara devam dedi gidene kadar. Ikilemde kaldım bazilari biraktirmis.estrofem falan sonuç alınca bırakılması mi gerekiyor?
hamileligime fazla kiloyla girmistim. Herseyden az az yiyorum balli sut iciyorum sicak sut olursa peynir yiyemiyorum, patates haslamasi, ayran, armut,karpuz ama bugun canim cektiyse bi gun sonra yiyebilcem konusunda garanti veremiyorum.. su icemiyorum yedigim meyvelerden yemeklerden almaya calisiyorum.. ilk uc ay degil de ikinci trimester cok onemli.. suanda cok biseye igtiyaci yok dedi dr.’um5 kg mı verdin. ??! O kadar kusunca tabi normal , vucudun vitaminsiz kalmasın dr a sordunöu takviye vitamin fln al bare.. İyice halsizleşmissindir tabi yiyemiyince surekli kusunca da.. Neyse sonucunun güzel bi bebiş icin olacagını bilince insan herseye katlanıyor canım..
Kalp atisindan sonra biraktirmisti bana estrofermiBende devam ediyorum hala da kendi doktorumu hala göremedik.haftaya gideceğiz. Bütün ilaçlara devam dedi gidene kadar. Ikilemde kaldım bazilari biraktirmis.estrofem falan sonuç alınca bırakılması mi gerekiyor?
Çok sevindim. Hakkımızda hayırlısı. Ben de verdim kan sonuç bekliyorum. Hafif lekelenme oldu sabah yine.Günaydın bayanlar kan sonucum 56 dan 108 yükselmiş çok şükür ultrason randevumuda aldım ☺Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin Rabbim hayırlı haberler çıkarsın inşallah canımÇok sevindim. Hakkımızda hayırlısı. Ben de verdim kan sonuç bekliyorum. Hafif lekelenme oldu sabah yine.
Hadi güzel haberler bekliyoruzÇok sevindim. Hakkımızda hayırlısı. Ben de verdim kan sonuç bekliyorum. Hafif lekelenme oldu sabah yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?