- 21 Haziran 2019
- 79
- 96
- 8
- 33
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #2.201
Aynen canım hangi birine yansak verilen ümitlere mi kurulup suya düşen hayallere mi alınan iğnelere ilaçlara mı ödenen binlerce paraya mı... Ahh ahh...
Amin canım inşallahİnşallah bir gün biz de tadarız o duyguyu...
Tebrikler hamilesinKızlar test günüm salıydı dayanamadım 10. Gün kan verdim 156 çıktı 50nin üstü hamile yazıyor daha doktora soramadım ama hamileyim yani şimdi öyle mi ay heyecandan elim ayağım kesildi
Hayırlı olsun canım iki gün sonra tekrarla artşın güzel olur inşallahKızlar test günüm salıydı dayanamadım 10. Gün kan verdim 156 çıktı 50nin üstü hamile yazıyor daha doktora soramadım ama hamileyim yani şimdi öyle mi ay heyecandan elim ayağım kesildi
Hayırlı olsun, tebriklerKızlar test günüm salıydı dayanamadım 10. Gün kan verdim 156 çıktı 50nin üstü hamile yazıyor daha doktora soramadım ama hamileyim yani şimdi öyle mi ay heyecandan elim ayağım kesildi
Hayırlı olsun canım güzel güzel artsın değerinKızlar test günüm salıydı dayanamadım 10. Gün kan verdim 156 çıktı 50nin üstü hamile yazıyor daha doktora soramadım ama hamileyim yani şimdi öyle mi ay heyecandan elim ayağım kesildi
Değişiyor o kuzum 6 ci hafta biterken başladı benim hala devam bulantı olmasın bekleme hiç güzel değil ama basa gelince cekiliyo bebiş içinHamiş kızlar bulantı yaşadınız mı ? Yaşadıysanız kacıncı haftada başladı ?
6. Haftami dondum basladiiHamiş kızlar bulantı yaşadınız mı ? Yaşadıysanız kacıncı haftada başladı ?
hayırlı olsun canım aynı zamanda öğrenmişiz seninle :) kaçıncı gün yaptırdın testiEki Görüntüle 2291173 Sanırım pozitif
Toplamadan ne demek anliyamadim ama ben 6.Haftamda gittim. Normalde transferden sonra kana bakilmasi gereken gunden 10 gun sonra kese gozukmus oluyor bazisi biraz gecte olabiliyor. Rabbim sevincini daim kilsin. TebriklerÇokk teşekkür ederm hepinize Allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin kimseyi bununla sınamasın... hala inanamıyorum yarın tekrar gidicem kan için:) kese görenler toplamadan kaç gün sonra gördüler acaba
Ayyyyy benn seniii yerimmmmEki Görüntüle 2291173 Sanırım pozitif
Cumartesiden beri Yok diye ağlıyordum şimdi pozitif diye ağlıyorum daha hastaneden aramadılar bu sonucu eşim internetten almışAyyyyy benn seniii yerimmmm❤❤❤❤ Be kadar cok sevindimmmm bilemezsin kardesimm benimm.. Acaip duygulandim acaip hos bisey oldu.. Ohh bee tebrikler. Gozumuz aydin olsun kuzzumm❤
Yaa erkendi demekki o zaman senin icin.. Allah gonlune gore versin.. cifter cifter artislar gorursun ve mutlu sona kavusuruz umarim..Cumartesiden beri Yok diye ağlıyordum şimdi pozitif diye ağlıyorum daha hastaneden aramadılar bu sonucu eşim internetten almış ☺ Çok teşekkür ederim inşallah böyle devam eder
Amin inşallah rabbim herkese anne olmayı nasip etsinYaa erkendi demekki o zaman senin icin.. Allah gonlune gore versin.. cifter cifter artislar gorursun ve mutlu sona kavusuruz umarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?