• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

değerlerine bakılırsa 1 hafta sonra kese görünür. KAtlayarak gidiyor: 2 gün sonra 1000 küsür, 4 gün sonra 2000 küsür 6 gün sonra 4000 küsur olması gerek o değerde de kese rahatça görünür.
Ben de öyle hesapladım canim ama niyeyse doktor 20 gün sonra muayeneye çağırdı? Neden anlamadim. Acaba hem bebek hemde kalp atisi gorulsun diye mi? Cunku sehir disinda doktorumuz

Var canım ben de gördüm. Kendiminkiyle kıyaslıyorum. Erken gebelik testinde 10.gün bile 2.çizginin olması gereken yerde hiçbişey yoktu bembeyazdı. Bu normal test yine de çıkmş 2.çizgi. Eğer test bozuk değilse var kam tahlili yaptır iki gün sonra garanti olsum canım 😊
evde idrar testine devam ederim bir süre daha cuma günü progestan iğnemi olacağım zaman da kan veririm diye düşünüyorum 🤲🏻 İnşallah vardır ya 🤲🏻

Ben de öyle hesapladım canim ama niyeyse doktor 20 gün sonra muayeneye çağırdı? Neden anlamadim. Acaba hem bebek hemde kalp atisi gorulsun diye mi? Cunku sehir disinda doktorumuz
19 cu gün gordum ben keseyi canım 2 hafta sonrasıda kalp atışını duyduk belki ikisini bir görecektir dr un 12 ci gün hcg 344 tü acele etme keyfini çıkar

Selamm kizlar yazilarinizi daha detayli okuyamadim 3-4 gundur bulantilarim hat safhada.. gozume telefona bakmak bilem gelmedi.. umarim hepiniz cok cok iyidir .. opuyorum hepinizi😘
Bende aynıyım kuzum tlfna baktınmı bulantı artıyo kusma yok ama az az sık sık ye acıkınca daha çok bulanıyo sanki birde şu fitilden kurtulsam oda bulandırıyor sanki

Hamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti
19 cu gün gordum ben keseyi canım 2 hafta sonrasıda kalp atışını duyduk belki ikisini bir görecektir dr un 12 ci gün hcg 344 tü acele etme keyfini çıkar
Mecbur bekleyeceğiz artik canim heralde ikisini bir görmek istiyor benim tahminim ama önümüzdeki hafta ben burda başka bir doktora gidip keseyi görmek istiyorum yine de..kendi doktorum şehir dışında cunku

kuzum hiç belli olmaz artış var sonuçta sen tekrarla iki gün sonra bakalım İnşallah sıkı sıkı tutunur sana 🤲🏻
Meyyke cim merhaba, ben kerimayn, 3 gündür şifremi kaybettim, geri alamadım hesabımı, yeni açtım bilgin olsun, kac gün oldu transferin, benimkide dün yapıldı, bekliyprum

Meyyke cim merhaba, ben kerimayn, 3 gündür şifremi kaybettim, geri alamadım hesabımı, yeni açtım bilgin olsun, kac gün oldu transferin, benimkide dün yapıldı, bekliyprum
Sen ne yaptın oldun mu transfer 🤲🏻
Dun 12,30 ta oldu transferim, 2 tane 5.gün embriyosu, çok heyecanlıyım 🙈
İlk deneme de 2 tane koymuşlar ne güzel canım şansın daha çok inşallah hayırlı haberler verirsin 🤲🏻

Back
X