Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

canım ben daha nişanlığımı teslim almadım birde foto çekmek yasakmış çekemiyorum resim :26: ancak teslim aldıktan sonra resmini çeker ekleyebilirim canım bu arada fikrin çok güzelmiş harika olur bencede ...

bende varımmm ayy iki haftacık kaldı heycandan ölebilirim

hoşgeldin canımmm aramıza hayırlı olsun bu arada...

selam bayanlar bugün solaryuma başladım şuan resmen yanıyorum 5 dk girdim ilk seans 2. de 10 dk gircem...yarın annemin doğum günü sözlümle süpriz yapacağız ,pazarteside sözlümün doğum günü onada birşeyler hazırlayacağım...pazartesi provam var salı günüde adana'ya gidicem allahın izni ile...
yavaş yavaş günler azalıyor heyecan başlıyor...

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba;

Bende yeni üye oldum ve ayağım tozuyla hemen yazayım dedim:) Öncelikle bu tatlı telaş içinde olan herkes için hem manevi hem maddi zorluk konusunda Allah yardımcımız olsun diyorum. Nişanım 15 Haziran cuma günü Tarabyaüstü' nde düğün salonunda. Çok ama çok heyecanlıyım. Nişan elbisem pek içime sinmedi bugün ağlamamak için zor tutuyorum kendimi nişandan sonra hemen kilo verme programına başlamalıyım yoksa balık etli olmak istemiyorum.Gıdı mıdı aldı başını gidiyor Elbisem kabarık,link ekleyebiliyor muyum bilmiyorum görüşlerinize ihtiyacım var. Balık model mi alsaydım off ikizler burcu olduğumu her konuda olduğu gibi yine nişan arefesindede fırtınalı şekilde yaşıyorum. Kayınvalimde zavallı bugün beni ağlayacak gibi gördü o da diyor " e kızım sen demedin mi aradığım elbiseyi buldum,içime sindi" diye şimdi neden kararsızsın? Bilseki ben yapmıyorum içimdeki diğer benliğim coşuyor:) Nişanda 2.elbise giysem mi sorusu aklıma gelmiyor değil? Buarada bende solaryuma başladım. 4.seansım bitti şimdiden kara kız oldum:) sırtımdaki sivilceler yüzünden giriyorum 3 seans daha girmeyi düşünüyorum ama bu seferde Pascal Nouma gibi olurum sanırım:)

Son düzenleme:

canım aramıza hoşgeldin hayırlı olsun öncelikle allah utandırmasın...bu arada dediğin gibi rabbim sağlık sıhhat versin güç kuvvet versin gerçekten çok zor işler paso strest getiren işler ama allahın izniyle hepimiz atlatacağız bu günleri...elbise konusuna gelince elbiseni gerçekten merak ettim buraya eklemen mümkünmü elbiseni bizlerde ona göre yorum yapsak..nişanda 2 elbise bana göre abes kaçmaz çünkü ben farklı şeylere açık olan bir insanım ama etrafdaki bazı insanlar laf yapabilir 1 elbise yetmemiş 2.ciyle çıktı falan diye ben kulak asmam böyle şeylere sende asmazsan kulak giy derim...solaryum konusuna gelince benimde 2.ci seansım yarın bana kalsa çok esmerleşme derim tatlı bir bronzluk olsun yeter çağla şıkel gibi abartısı güzel durmuyor bence...

10 gün sonra sözleniyorum bende:)) hem söz hem nişan olacak ama heyecan had safadaaaaaaa:))

hayırlı olsun cnm sanada allah utandırmasın bende 23 haziranda allahın izniyle nişanlanıyorum 19 günüm kaldı benimde heyecan yavaştan başladı benimde...

Son düzenleme:
umarım ekleyebilmişimdir.Buarada siyah beyaz elbiseli halim sözde giydiğim elbisem. Sözü evde düşünen arkadaşlarım için fikir verir umarım. Mavide nişan için Buarada kolumun pozu hep aynı:) yere dikey şekilde koyunca maşallah naim süleymanoğlu çıktığı için bu taktiği sanırım her karede uygulayacağım:)

Son düzenleme:
selam kızlar
sizce nişanda kabarıkmı yoksa balık modelli elbiselerdenmi tercih etmeliyizz??

Boyun uzun ve kilo sorunun yoksa balık modeller gayet şık bence. Ama minyonsan uzak durmalısın, bacak boyunu uzun gösteren elbiseler daha şık olacaktır.

mesela ben bu elbisenin modeline rengine bittim:) balık modeldede Eva longoria nın genelde tercih ettiği gibi kuyruğu uzun çok hoş duruyor.Google a birde Nina dobrev yaz o bayanda bayağa hoş giyiniyor bakmalısın:)

Eklentiler

• $h şıkı-olivia2.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $Eva-Longoria-Parker.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 29
Birileri nişanlansa gelip bize anlatsaa.
İstem dışı heyecanlanıyorum.:18:
Sözümde de böyle olmuştu, söz anı sıfır heyecan.
İnşallah yine öyle olur.
Bugün çarşıya gidiyoruz sıkıntıdan patladım.
Yakın zamanda şu çarşı işini atlatan tecrübeli yok mu yav?

selam bayanlar....
bugün provama gittim taş işemesine karar verdik benim nişanlığım kalçaya kadar dar model etekleri fırfırlı kuyruklu çok sade bişey istedim ama nişanımın olacağı mekan biraz ağır bir yer sade bir elbise kaldırmazdı neyse elbisem çok güzel olmuş maaşallah...20 haziranda teslim alıcam...yarın sözlümün yanına gidiyorum adanaya allahın izniyle evimize bakmaya gidicem içine dekorasyon olarak neler yapılabilir ona karar vereceğiz sonra yavaştan tadilat başlayacak..allah herkese bir ev nasip etsin inşallah...

ee sizin hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım eksikler tamamlandımı....
benim küpem eksikti o akşam takmak için setlerim takılana kadar idare etmek için 2 tane küpe aldım ama içime sinmedi başka alacağım...bugün sözlümün doğum günüydü kıyafete ihtiyacı yok bende kutu alıp içine full jelibon doldurdum ağzına kadar onu vereceğim birde anahtarlık alacağım evimiz için onlarıda kutuya koyucam öyle vereceğim...bende havadisler böyle bayanlar...allah hepimizin işlerini rast getirsin inşallah ben şimdi valiz hazırlamaya gideyim...

Elbise tamam,ayakkabılarım tamam,fotoğrafçıdan kuaförden randevular alındı,pastaya karar verildi,küpeler alındı,mekan netleşti,,

ama sanki hala ne eksik ya soruları kafalarda :18:

Elbise tamam,ayakkabılarım tamam,fotoğrafçıdan kuaförden randevular alındı,pastaya karar verildi,küpeler alındı,mekan netleşti,,

ama sanki hala ne eksik ya soruları kafalarda :18:

Hayırlı olsun chucky:) eksik arıyorsun artık hımm benim tavsiyem gelen davetlilere ufak o güne özel hediyeler ve müzikler ayarladın mı:)

kızlar selam zaman azaldıkca heyecan artıyor birşey sorcam.
benim nişanım aile arası restaurant tarzı bir yerde 60 kişi olcak.
takıda takılcak takılar elbiseme mi takılsın yoksa bu geniş kurdelaya gerek varmı az kişi oldugu icin abest mi olur?
son hazırlıklarım artık : ) cumrtesiye az kaldı

kızlar merhaba,
benim 25 günüm kaldı ama nişanlığım 2 aydır sabırsızlıkla beni bekliyor. forum istanbulda oleg cassini mağazasından aldım bu kız ben değilim tabii ama straplezi biraz değiştirip kalın tül askı taktırdık sırtı biraz açıktı o yüzden. ama fena olmadı. kızlar set takılmadan önce herhangi bir takı takmalımıyım. küpe falan??

Bence kurdelaya takmalısın takı olucak sonuçta elbisende takılması zor olabilir.

Nişanlığın çok güzelmiş eminm askılarla daha da güzel olmuştur straplez bnde sevmiyorum çünkü, bence takma madem set takılcak gerek yok , bana bişey takılmıcak ama bende takmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…