Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
haziran ayında nişannlananlarrr hepinizi gönülden tebrik ediyorummm.
benim nişanım ağustos da. lütfen tecrübelerinizi benmle paylaşın. öncelikli olarak yeşil renk kabarık tuvalet kayık yaka ve taşlı. ne renk makyaj ve takı? küpe uzun sallantlı mı yoksa minik taşlı mı.. ahhh ahhhhh şu kpss sınavını bi atlatsam hayırlısıyla tamamen nişana odaklanacam.. :S:

Çok heyecanlanıyorum son 2 gün kızlar..
Masa düzeni numarandırma müzikler ve özel sunucuma kadar herşeyi tamamladım sayılır. herkes hadi az kaldı nişana diyor bugün bende kendi kendime diyorum ki nişana az kaldı da damat ortalıklarda yok :) arasam meşgule atıyor insan 6'ya kadar hepmi meşgul olur yaa. sinirlendim en sonunda niye aramıyosun dememe dayanamadı tartışma çıktı

amin canım dediğin gibi rabbim tüm sevenleri böyle güzelliklerle karşılaştırsın inşallah darısı hepimizin düğünümüze inşallah allegriacım

ah be tatlım böyle ekstralar son dk da çıkar piyango gibi sen adamları uyar bence kafalarına göre yapmasınlar ben bir ablam var onu nişan günü erkenden yolladıs nişanımın olacağı salona o takip etti detayları masa düzenini falan sende öyle yap canım sonradan canınını sıkan bişeyle karşılaşma

dimi canım ya herkes öyle diyor birde organizasyon şirketi aç diyenler oldu bana nişandan sonra evlenecek yakınlar bana gelmeye başladı neler yapabilirz diye resimleri ekliycem canım

çok güzel bir soru biz nişanda bohça bekliyorduk fakat bana bohça getiren olmadı herkes şoklarda bizim ailede..fakat biz adanaya gidip bohça götürmeyi düşünüyoruz onlar getirmeselerde kendi şerefleri...

allegriacım ve tuticim
öncelikle geçmiş olsun :)
daha sonrasında da allah mutlulukla, huzurla ve ağız tadıyla tamamına erdirsin... :)

canımmm çok mersi sanada az kaldı hadi bakalım sende atlatırsın inşallah çok güzel geçer...

geri sayımmmmmm son 3 (cumartesiyi saymazsam)

azzzzzzzzzzzzzzzz kaldııııııııııııııııııııııııııııııııı

gri tonlarında veya dumanlı çok sade bir makyaj öneririm benim makyajım çok sadeydi...küpenide çok abartı yapma canım

sanada az kaldı canım nişan günü kuaföre gitmeden önce ılık duş al sakinleştirir ve rahatlarsın...soda içmeyi unutma damat bey yoğundur işten güçten boşver nasılsa az kaldı nişanlın olucak hehehebizde nişan günü tartıştık beni evden almaya gelmedi otel odasında giyinmek zorunda kaldım giyindim o beni almaya geldi otel odasına beni görünce nişanlığımla bayılcak gibi oldu öyle barıştık

birazdan resimleri ekleyeceğim canlar...

albümüme özet resimler koydum bakabilirsiniz...

Daha önce davetiye,çikolata,dilek ağacı konseptini görmüştüm ve çok beğenmiştim lila tonlarını kullanmıştın nişanlığınıda bu renk seçeceğini tahimn etmiştim o yüzden sabırsızlıkla bekliyordum fotoğraflarını. Konsept çok güzel olmuş herşey ince ayrıntısına kadar düşünülmüş çok beğendim canım saçın makyajın tam oturmuş harika olmuş, çokta yakışmışsınız. Tebrik ederim mutluluğun daim olsun inşallah

davetiyeler, ikramlar, arkadaşlarım için bileklikler, elbise, ayakkabı, şal
tepsi (daha doğrusu yastık), yüzükler :) , takım, o bu şu derken hallettik herşeyi de
sanırım çok büyük bi sorunumuz varrr :18: hala bi kravatımız yokkk yaaa

birde yazdıklarım arasında eksik kalan bişi olursa bana yazarmısınız

Yarın sabah köpüklü bir banyonun ardından mutlu güne başlıyorum zaman geldi....

hadi bakalım baharperisi nişandan sonra fotoları bekliyoruuum

haziranın son günlerindeyizzzz.

son günlerinde nişanlanan arkadaşlar heyecanla nişan anılarınızı bekliyoruz.
Allah yardımcınız olsun inşallah

canımsın daha güzelleri senin olsun inşallahhhhh bugünde sen nişanlanıyorsun inşallah herşey sorunsuz mükemmel bir şekilde gerçekleşir aynı dilekleri bende senin ve müstekbel nişanlın için söylüyorum canım rabbim tamamına erdirsin inşallah herşey gönlünüzce olsun resimleri sabırsızlıkla bekliyorum eminim çok güzel olmuşsunudr sende

baharperisi bugün sende nişanlanıyorsun rabbim sizinde herşeyi gönlünüze göre versin,allah tamamına erdirsin canım inşallah çok güzel geçiyordur nişanınınız mutluluklar dilerim canım sizede...

bir arkadaş daha vardı sanki bugün nişanlanan :26:

hayalciğim senide unutmadım allah tamamına erdirsin canım herşey gönlünüzce olsun mutluluklar dilerim canımmmm...

resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

canımm saol iyi dileklerin için.nişanımın başlangıcı kötü ama sonu süperdi.nişandan 1 gün önce hastalandım acildeydim tüm gün.nişan sabahıda kalktığımda kötüydüm ama kuaför fotografçı derken biraz unutmuştum keyifsizliğimi nişanlım beni eve bırakıp gittiğinde ateşim 39a çıktı o halimle acile gittik iğnelerle ayakta kaldım.şükür misafirler gelmeden eve döndüm iğnenin etkisiylede hemen toparlandım sorunsuz bir gece geçirdim herşey harikaydı artık alyanslarımız parmağımızda elime bakmadan duramıyorum :)çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin inş

Canım ya gecmiş olsun neyseki atlatmışsın dügünü daha saglıklı gecirmen dilegiyle mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…