- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
kızlar son 3 gün çok heyecanlıı:))Heyecanımı sizle paylaşmak çok güzel..Ama nişan için giriş ve pasta müziği lazım bana hareketli bişeyler istiyorum ama sözleride çok güzel olsun yardımlarınızı bekliyorum
Sandığığ erkek alır dedigini gibi beyaz süslü sandıklar varya onlardan , bizde bohça işini dügünde yapcaz bikere alınsın istedik. Ozaman bohçayla degil sandıkla gelicekbu konuyu görmemişim
bu pazar benim de nişanım var... garip bir karmaşa var sanki, heyecanlı mıyım bilemedim.
inşallah herşey yolunda gider..
size bişey sormak istiyorum bu arada, erkek tarafı bohça getirirken sandıkta mı getiriyor? aslında sandıkla getireceklerdi aldıklarını, beyaz bi sandığın içine koyup... ama müstakbel kayınvalideme kim hangi akılla demişse demiş ki erkek tarafı normal bohçayla götürür, kız tarafı alır o sandığı demişler.bana da erkek tarafına satenli, pullu sandık içinde bohça götürmek bi garip geldi açıkçası... hangisi doğru bunların ??
Sandığığ erkek alır dedigini gibi beyaz süslü sandıklar varya onlardan , bizde bohça işini dügünde yapcaz bikere alınsın istedik. Ozaman bohçayla degil sandıkla gelicek
Zaten birisinin mutlu oldugunu görmesin çevredeki insanlar aksi gibi bunları hep en yakınlarında yaşarsın bizim sülalede huy edinmiştir çomak sokma işini ama karıştırmam ben
işimize karışan insanlara sinir oluyorum. kayınvalidem alacaktı ne güzel işte.. onlarda nişanda gelirken getirirlermiş bohça, düğünde bir daha getirirlermiş. biz,bizde bi defa yapılır dedik ama yapmak istediler... ne güzel o beyaz sandıklardan alıp getirecekti, çomak sokanlara gıcık oluyorum..şimdi nasıl olacak bilmiyorum... annem de öyle getirecekler diye biliyor, hem süslü sandıkta erkek bohçasının işi ne... düğünde de yapacaklarmış zaten, o zaman koyar getirirler o zaman
kızlar son 3 gün çok heyecanlıı:))Heyecanımı sizle paylaşmak çok güzel..Ama nişan için giriş ve pasta müziği lazım bana hareketli bişeyler istiyorum ama sözleride çok güzel olsun yardımlarınızı bekliyorum
bu konuyu görmemişim
bu pazar benim de nişanım var... garip bir karmaşa var sanki, heyecanlı mıyım bilemedim.
inşallah herşey yolunda gider..
size bişey sormak istiyorum bu arada, erkek tarafı bohça getirirken sandıkta mı getiriyor? aslında sandıkla getireceklerdi aldıklarını, beyaz bi sandığın içine koyup... ama müstakbel kayınvalideme kim hangi akılla demişse demiş ki erkek tarafı normal bohçayla götürür, kız tarafı alır o sandığı demişler.bana da erkek tarafına satenli, pullu sandık içinde bohça götürmek bi garip geldi açıkçası... hangisi doğru bunların ??
Oooh hadi gözün aydın cnm :) sabote etdi derken ?Ben atlattım kızlar :) sakın sinir olmayın valla benimde halam sabote etti resmen az kalsın ağlayacaktım:)) topladım kendimi hemen yansıtmadım kimseye:)) gelip geçiyor çok hızlı:))
Oooh hadi gözün aydın cnm :) sabote etdi derken ?
Canım ben kahveleri yapıyorum heyecanla, gelmiş bana istemiyorsan yol yakınken dön diyorD dedim şaka mısın D ben heyecandan ölüyorum bna bağırıyor falan (
Gelmelerine çok az vakit var astı suratını elbisemi beğenmedi falan çok kötü oldum:S:S ama geçti hepsi :)) çekememezlik oluyor böyle aile içinde:)) ağlayacaktım nerdeyse gözlerim dolmuştu ama geçti(
Biricik nişanlımla olan fotom:) nişan sonu olduğundan saç baş-makyaj birbirine girmiş
Canım ben kahveleri yapıyorum heyecanla, gelmiş bana istemiyorsan yol yakınken dön diyorD dedim şaka mısın D ben heyecandan ölüyorum bna bağırıyor falan (
Gelmelerine çok az vakit var astı suratını elbisemi beğenmedi falan çok kötü oldum:S:S ama geçti hepsi :)) çekememezlik oluyor böyle aile içinde:)) ağlayacaktım nerdeyse gözlerim dolmuştu ama geçti(
Atalarımız ne demiş akraba=akbaba bu söz bu tip durumlarda ortaya çıkınca insan ne kadar üzülüyor seni çok iyi anlıyorum. Bu güzel dönemleri zorluklara rağmen atlatan tüm arkadaşlarımın yolu açık olsun...
Bende dün nişanlandım kızlar. İnanın vakit nasıl geçti anlamadım. İstanbul daki inanılmaz sıcak ve nem makyaj ve saç konusunda epey zorladı beni. Hiçbir zaman aklımdaki modeller olmadığından yine akışına bıraktım her şeyi:) Şükürler olsun çok eğlendik,aile büyüklerimiz,arkadaşlarımız yalnız bırakmadı. Bu sabah bile heyecandan erken kalktım hemen ev işi yapmaya başladım benki bi çöpü kaldırmayan insan nişanın ilk gününde arı maya gibi çalışmaya başladım hayde bakalım hamaratlığım artar inşallah:)
Biricik nişanlımla olan fotom:) nişan sonu olduğundan saç baş-makyaj birbirine girmiş
selammm.
nişanlanan arkadaşlara hayırlı olsunnnnn....
allah tamamına erdirsin...
bizim nişanımızada az bi zaman kaldı :18:
elbisemi ayakkabımı ve sözlümün takımını falan hallettik.
davetiyelerimde dün elime geçti
şimdi kardeşimle arkadaşlarıma hatıra kalsın diye bileklikler yapıyoruz.
ya kızlar ben de mi bi sorun var yoksa stresten mi durmadan ağlamak istiyorum. canım çok sıkkın
tuhaf bi haller içindeyim.
mutlu olmam gerekmiyor mu???? (nihayetinde 8-9 senelik ilişkimiz resmiyete dökülecek) =(
allah işinizi rast getirsin canım merak etme bende senin gibiyim ota b...ka ağlıyorum strestten hepsi ben birde grip oldum nişan üstü nişanıma 7 gün kaldı benimde başım zonkluyor resmen...neyseki atlatacağız allahın izniyle inşallah...
benim nişana da 6 gün kaldı ama hala heyecan yok
bi de bu aralar kapışıyoruz sevgilimle, stresten desem stres de yok
aman hayırlısıyla bi atlatsak şunu Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?