Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar ağlıcam nolur yardım edin elbisem çok mu kötü 9 gün kaldı yeni elbise mi alsam 550 tl verdik birde geri götürsem alırlar mı offff offf nişanlımın tarafıda kapalı fazla uçuk kaçık olmasın diyerekten strapleze kol taktırdık omuzlarım küçük olduğundan iyice model öldü sanki..hayalimdeki modeller şunlardı;

Eklentiler

• $Jovani_Gece_Elbisesi_5819_o01.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $Jovani_Gece_Elbisesi_4814_o01.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $Jovani_Gece_Elbisesi_4702_o01.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $Jovani_Gece_Elbisesi_71360_ort.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 33

canım bence bu saatten sonra herhangi bir elbise alırsan yanlış anlayabilirler seni. okadar uğraştık ettik beğenmedi demesinler sonra üzülme yani. ama konuş ben iki farklı kıyafet istiyorum bir elbise daha alacağım de bakalım ne dicekler??

teşekkür ederim canım, o nişanlığı almak için neler çektim bir bilsen :))) fotoğraf çekimi olacak ya en azından bi küpe takayım diye düşündüm.

tuti cim adanada nerde nişanın yeni okuyabildim ancak çok sevindim bakarsın komşu oluruz
önerin için çok teşekkür ederim dün nişan elbisem için araştırmaya çıktım ve iki model beğendim birinin üst diğerinin alt tarafını saolsun öyle dikim yapacaklar. renk için hala karar veremedim. mint yeşili çok hoş duruyor bende kök yeşili denedim dün ama düz bir elbiseydi acaba kök de mint de kabarık kıyafette nasıl durur. daha renge karar veremediğim için dikime başlanmadı sözlüm de sen seç diyor karışmıyor ve tabiki elbisenin orijinali straplez taş işlemeli nasıl bir şey yaptırabilirim acaba. yarım kol ve kolsuz istemiyorum basit düşer sözlüm de straplez istemiyor ahh ahhh

tatlım bende çarşıya dün çıktım ama ne için yardım istiyorsun ben sadece elbisemi seçtim tabi renk hariç

teşekkür ederim canım, o nişanlığı almak için neler çektim bir bilsen :))) fotoğraf çekimi olacak ya en azından bi küpe takayım diye düşündüm.

bana da set takılacak ama kırkım nişanın sonuna doğru olduğu için boş kalmasın boynum falan kamera foto çekimi olacak sonuçta. kuaförden snra fotoğrafçıya gidilecek orada altın seti takıp çekilecem sonra çıkarıp diğer seti takacam. elbisem taşlı o yüzden taşlı zarif bir model alacam tabi imitasyonundan
kurdela olmalı çünkü elbiseye yazık. bence elbisene göre al kurdelayı tatlım bi ton açığı mesela

1000 kişilik tam bize göreymiş nişan için ama ist da değilim işte. bizde 800 kişilik bulabildik en son. düğün içinde stadyum ya da konferans salonu olur heralde

Kızlar çok heyecanlıyım son 6 gün:))17 haziranda nişanım varr sürekli bakıyorm eksik bişeyler vardı diye ama Allaha şükür hepsi bitti.sizde hazırlıklar ne alemde kaç gün kaldı bakalım?
Nişanlıklarınızı paylaşın merak ediyorm kızlar bende resmini çekiyim paylaşacağım :)
Hadi bakalım

Benimde 23ünde nişanım var hem stresli hem çok heyecanlıyım. Resimler nasıl olacak kuaför güzel yapacakmı makyajı, nişanda ne yapıcam vs. içim içime sığmıyooooor :) Nişan olduktan sonra kıyafetimi paylaşacağım inşallah.

canım merhaba mint yeşili çok kabarık olmayan hafif kabarık modellerde güzel duruyor kök yeşili hiç duymadım nerenge kaçıyor tam olarak acaba...?
bu arada ben adanaya gelin gelicem canım nişanım istanbulda olucak ben istanbulda yaşıyorum ay çok mutlu oldum adana'da birini buldum oh bee bence yeşiller alışılmışın dışında bir renk olduğu için nişanlıkta güzel durur fakat modelinede bağlı tabi canım yanlız ben adana'da sözlümle gezerken cadde üstünde bir moda evi görmüştüm adı arya idi çok güzel elbiseler vardı orda ...

aynı gün nişanlanıyoruz
ben de saç modeli bakayım bari bu akşam en azından aklımda bi model olsun

evet tatlım baktım arya ya ama o kadar uçuk ki fiyatlar anlatamam. şimdiden gelinlik bile seçtim 5 ay öncesinden salon aramamıza rağmen hiçbir yerde bulamadık aralığa kadar dolu dediler en son artık bi yer bulduk ve mecburi gündüz olacak bizimde akşam dolu. sözlümle yeşilde karar kıldık ama ne tonu bilmiyorum haftaya gidip öğrenir haber veririm. ve bi model daha seçtim ayyyyyyhhh kafam karışıyor : takı olarak yeşil taşlı set mi yoksa beyaz tarzı mı üzerindeki taşlardan karar veremedim. japone kayık yaka tarzı bişey yaptırıcam. taç değil ama çiçek takacam saç modelne de karar veremedim

canım arya evet çok uçuk ben bile dumur olmuştum tatlım senin nişan nerede olucak ya bizde ekimde evlenelim diyoruz ama heryer dolmuş diyorsun ben kır düğünü istiyorum midas life diye kır düğünü mekanı varmış orayı çok beğendim birde park zirve var orasıda çok güzel acaba yer bulabilcekmiyiz biz yayeşil çok şık durur canım hatta ördek başı yeşilide çok şık duruyor nişanlıkta...bir başka adıda hürrem yeşili...takı olarak benimde nişanlığım toz lila rengi bende 2 tane küpe aldım sadece biri beyaz taşlı diğeri lila taşı olan beyaz taşlı küpe...sende öyle yap istersen hangisi içine sinerse onu takarsın...saç modeline bende karar veremedim yaaa ama saçında çiçek kullanacaksan sana bir önerim var sakın canlı çiçek takma belli saat sonra çiçeğin şaftı kayıyor hoş durmuyor onun yerine yapay çiçek yaptır elbiseni diktireciğin moda evine elbisenin renginde...birde kayık yaka ise sakın kolye takma sadece küpe tak kayık yakaya kolye takarsan elbisenin modeli belli olmaz canım

yeşil renge nasıl bir makyaj gider abartı olmayan. açık yeşil değil koyu da değil elbisemin rengi.. öneriler lütfennnnn :) ve nasıl bir takı olmalı

canım bende abartı makyaj hiç sevmiyorum bende sadece dumanlımı buğulumu ne diyorlar ya göz makyajı yaptırcam gri tonlarında dudağımada çok açık bir renk ruj ve takma kirpik o kadar...hafif allık birde...

10 haziranda nişanlandık .
Çoook büyük bir mutluluk bu kızlar.
Hepinize mutluluklar diliyorum.

allah mutluluğunuzu daim etsin canım allah tamamına erdirsin inşallah darısı düğün şafağına olsun inşallah darısı başımızaa...benimde 23 haziranda az kaldı abowwww

bugün başıma ne geldi kızlar ya solaryuma girdim sabah çıktık annemle anneme ayakkabı bakmaya gittik sokaklardaydık bütün gün eve bir geldim ne göreyim t shirtümün yaka izi çıkmış feleket yakmış güneş beni boynumun üstü çok acıyor ne yapacağım ben ya nişanlığım straplez iz çıkarsa bittim ben...herşey güzel olsun derken güneş geldi mıçtı içine wıyyy anam wıyyyyyy

bu hafta gidip saatleri alacaz. ben ona o bana nişanda saat de takıacak. çok heycanlıyım neyseki önceden gidp beğendim ikimize de fotosunu gösterdim beğendi. en iyisi gelin kendi önceden seçecek bakacak herşeye alım sırasında damadın fikrini alacak. diğer türlü erkekler hem erteliyor hem ertelemeleri yetmyor gibi 2 dükkan sonra offff çok gezdik seçemedinn diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…