- 3 Haziran 2012
- 405
- 830
- 123
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
kızlar ağlıcam nolur yardım edin elbisem çok mu kötü9 gün kaldı yeni elbise mi alsam 550 tl verdik birde geri götürsem alırlar mı offff offf nişanlımın tarafıda kapalı fazla uçuk kaçık olmasın diyerekten strapleze kol taktırdık omuzlarım küçük olduğundan iyice model öldü sanki..hayalimdeki modeller şunlardı;
Bence kurdelaya takmalısın takı olucak sonuçta elbisende takılması zor olabilir.
Nişanlığın çok güzelmiş eminm askılarla daha da güzel olmuştur straplez bnde sevmiyorum çünkü, bence takma madem set takılcak gerek yok , bana bişey takılmıcak ama bende takmıcam
Birileri nişanlansa gelip bize anlatsaa.
İstem dışı heyecanlanıyorum.:18:
Sözümde de böyle olmuştu, söz anı sıfır heyecan.
İnşallah yine öyle olur.
Bugün çarşıya gidiyoruz sıkıntıdan patladım.
Yakın zamanda şu çarşı işini atlatan tecrübeli yok mu yav?
kızlar bu arada ilk dans ve çıkış müziğim hazır ama pasta gelirken ne tür bir müzik öneriyorsunuz?
teşekkür ederim canım, o nişanlığı almak için neler çektim bir bilsen :))) fotoğraf çekimi olacak ya en azından bi küpe takayım diye düşündüm.
Pinhana baktım ben de çok sevmedim. Yemekleri güzel ama
1000 kişi çok zor nişan için.
Biz çamlıcada Hacegan'a baktık aklımıza yattı ama herkes çok yüksek fiyatlar diyince biraz daha bakınalım dedik.
Onların ailesi çok kalabalık.
Annesi 10 babası 9 kardeş.
Biz de az sayılmayız.
tuti cim adanada nerde nişanın yeni okuyabildim ancak çok sevindim bakarsın komşu oluruz
önerin için çok teşekkür ederim dün nişan elbisem için araştırmaya çıktım ve iki model beğendim birinin üst diğerinin alt tarafını saolsun öyle dikim yapacaklar. renk için hala karar veremedim. mint yeşili çok hoş duruyor bende kök yeşili denedim dün ama düz bir elbiseydi acaba kök de mint de kabarık kıyafette nasıl durur. daha renge karar veremediğim için dikime başlanmadı sözlüm de sen seç diyor karışmıyor ve tabiki elbisenin orijinali straplez taş işlemeli nasıl bir şey yaptırabilirim acaba. yarım kol ve kolsuz istemiyorum basit düşer sözlüm de straplez istemiyor ahh ahhh
Benimde 23ünde nişanım var hem stresli hem çok heyecanlıyım. Resimler nasıl olacak kuaför güzel yapacakmı makyajı, nişanda ne yapıcam vs. içim içime sığmıyooooor :) Nişan olduktan sonra kıyafetimi paylaşacağım inşallah.
canım merhaba mint yeşili çok kabarık olmayan hafif kabarık modellerde güzel duruyor kök yeşili hiç duymadım nerenge kaçıyor tam olarak acaba...?
bu arada ben adanaya gelin gelicem canımnişanım istanbulda olucak ben istanbulda yaşıyorum ay çok mutlu oldum adana'da birini buldum oh bee bence yeşiller alışılmışın dışında bir renk olduğu için nişanlıkta güzel durur fakat modelinede bağlı tabi canım yanlız ben adana'da sözlümle gezerken cadde üstünde bir moda evi görmüştüm adı arya idi çok güzel elbiseler vardı orda ...
kızlar bu arada ilk dans ve çıkış müziğim hazır ama pasta gelirken ne tür bir müzik öneriyorsunuz?
evet tatlım baktım arya ya ama o kadar uçuk ki fiyatlar anlatamam. şimdiden gelinlik bile seçtim5 ay öncesinden salon aramamıza rağmen hiçbir yerde bulamadık aralığa kadar dolu dediler en son artık bi yer bulduk ve mecburi gündüz olacak bizimde akşam dolu. sözlümle yeşilde karar kıldık ama ne tonu bilmiyorum haftaya gidip öğrenir haber veririm. ve bi model daha seçtim ayyyyyyhhh kafam karışıyor : takı olarak yeşil taşlı set mi yoksa beyaz tarzı mı üzerindeki taşlardan karar veremedim. japone kayık yaka tarzı bişey yaptırıcam. taç değil ama çiçek takacam saç modelne de karar veremedim
yeşil renge nasıl bir makyaj gider abartı olmayan. açık yeşil değil koyu da değil elbisemin rengi.. öneriler lütfennnnn :) ve nasıl bir takı olmalı
10 haziranda nişanlandık .
Çoook büyük bir mutluluk bu kızlar.
Hepinize mutluluklar diliyorum.
dans ve çıkış müziği ne tatlımm merak ettim.. sizler benden önce benim taaaaa ağustosta nişan. yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?