Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Alice in Wonderland

Bir bebek yuttum sanki ...
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
12.366
1.334
248

Haydi bayanlar haziranda nişanı olacak herkes bu topikte hazırlık aşamalarını nişan mekanlarını,nişanlıklarını,ayakkabılarını,nişan tarihini kısaca tüm hazırlıklarımızı buarada paylaşalım....

Eklentiler

• $kirmizi-gulde-alyanslar.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
benim belli deil aama büyük ihtimal haziranda olcak off nasıl olcak
bir diyoruz dışarda yapalım bir evde yapalım ki benim evim cok kücük tek oda salon war uygun yer oda cok kücük olursa abimin evinde olur diye düşünüyorum daha büyük oda uygun olurmu bilemiyorum nebilim kaldım.
dışarda yapsam her iki tarafta oynamalı sevmiyor kokteyl tarzı müziksiz istiyoruz kaldık arada hayırlsıı :)

tk2010 canım hayırlısı olsun şimdiden...iki tarafta oynamalı sevmiyorsa abinin evi müsaitse abinin evinde yap yada cafe tarzı bir yer kiralayabilirsin sadece pasta ve meşrubatlı kendi aranızda sohbetli bir nişan yaparsınız...
bizim şehirler farklı olduğu için dışarda yapacağım nişanı allah izin verirse haziran ayı olduğu için havuz başı yada otelde düşünüyorum fakat gel görki her yer tutulmuş çoktan...hakkımızda hayırlısı olsun...

off benimki okdr gamsız ve kararsızki insanı delie eder.
bu ay sonu konuşcaz anlaşcaz karar vercez nasıl olcak die ben dedim dışarda yapcaksak şimdiden bakalım sonucta cafe de deolsa ramazan oldugu icin heryer haziran eylül dolu oluor

aynen öyle arkadaşım oturup konuşun kararlaştırın ona göre mekan seçin araştırın fiyat alın derim allah yardımcın olsun canım ben bile şuan acaip gerginim mekan konusunda her yer tutulmuş..

öyle valla ama işşte erkekler biraz anlamıyor son dakika yapmaya bayılırlar dürtmek gerekiyoır :)

kesinlikle bende fotoğraf çekimi için fotoğrafçı araştırıyorum çok erken değilmi daha diyor ona kalsa son güne bırakacak ama takip ettiğim fotoğrafçılar şimdiden tarihleri alıyor valla...işimiz var valla.

:))) benimde 3 haziran acayip heyecanlıyımmmm yaaaa hersey simdiden hazırda olsun istiyorummm hem korku hem heyecan acayip karısık bi duyguuu yaa (

Benim 3 Haziran'da nikahım var, nişanlananlara mutluluklar diliyorum :)

sanada mutluluklar dileriz canım...bu arada süslemede 3 gibi gözükmüş ama haziran ayının her hangi bir tarihinde nişanlanacakların topiği ama sanırım herkes 3 haziran diye anlıyor benimde daha nişan tarihim belli değil mekan konusunda bir yerle anlaşırsam uygun tarih bulursan yazacağım burayada...hoşş nişanlığıma karar veremiyorum...

nişan hazırlığı yapan arkadaşlar herkes hazırlık aşamalarını yazsa daha zevkli olur elbisesini alan varmı benimki dikiliyor şuan çok heyecanlıyım nişan davetiyemi tasarlıyorum grafiker olduğum için herşeyi kendim yapmak istedim ve özel olsun istedim rabbim herkesin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…