Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

nalancım küre devam et benim eltimde bu kürle hamile kaldı umudunu hiç yitirme ben her sabah kalkar kalmaz kürümü yapıyodum Rabbim herkese nasip etsin inş.

Canım edicem sen olmasan bırakıyodum bu ay geçen ay havuç koymamıştım bu ay havuçta ekleyerek içiyorum yalnızben çalıştığımdan sabah işe gelmeden içiyorum bide akşam eve dönünce akşama kadar bekliyo incir bişey olmaz dimi hayatım
Canım o türbelere gidersen yine bizim içinde dua et canımmm olur mu gerçekten çok ihtiyacım var .Rabbim öle büyük ki bak antalya ya tüp bebek yaptırmaya gelicektin gördün mü şimdi bebeğinle tatile gelirsin inş. herşeyin hayırlısın eltin içinde 7 kez ayetel kürs-i okuyup gönderiyorum bitanem Allahın izniyle hiç bişey olmaz korkma.
Tavsiyelerini bekliyorum bizi yalnız bırakma canımmm[/QUOTE]

Allah razı olsun nalancım senden bende sana çok dua edicem inş. en kızsa zamanda Rabbim senin yüzünüde güldürür sabah kalktığımda inciri kaynatıyordum yarısını sabah diğer yarısınıda öğlen yemeklerden yarım saat önce içiyordum hiçbişey olmaz kalsın soğukta içebilirsin

Hilalciğim tebrikler... bnm de 19 mayıstı ama dün test yaptım negatif...
darısı bizim başımıza inşallah... dua edin nolur ..

canım hiç üzülme seni çok iyi anlıyorum her ay bende yaşadım ama bu ay çok ümitliydim olucak demiştim Rabbim nasip etti inş. sanada en kısa zamnda nasip eder

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

yabangulu07...................................17 mayıs
gizem.85........................................19 mayıs
mse121822.....................................23 mayıs
pretty9217......................................23 mayıs
banu77...........................................2 haziran
CNNYSR.........................................8 haziran
karakaya.........................................8 haziran
N_a_l_a_n......................................10 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Allah razı olsun nalancım senden bende sana çok dua edicem inş. en kızsa zamanda Rabbim senin yüzünüde güldürür sabah kalktığımda inciri kaynatıyordum yarısını sabah diğer yarısınıda öğlen yemeklerden yarım saat önce içiyordum hiçbişey olmaz kalsın soğukta içebilirsin

Canım bana ayrıntılı kürü nasıl hazırladığını yazabilir misin ?
Ben aslanpençesi kürüyle incie aynı anda başlamıştım incir bitti 7 günlük ara verdim dün başladım yine aslanpençesi hala devam ediyorum hergün 1 bardak içiyorum düzensizlik için 25 inde bietcek o da bakalım işe yarayacak mı?BU arada adet yok test negatif nasıl devam etmeliyim tavsiyelerin neler canımm tecrübelisin yardımcı olursan beni çok mutlu edersin..

nalancım 2 kürü birden yapman sakıncalı yapmsan iyi olur aslan pencesini yaptıktan sonra inciri yapabilirsin ben 8 tane inciri elimle ikiye bölüyordum 2.5 litre su kaynayınca içine atıyordum 8-9 dk kısık ateşte kaynatıyordum ama tahta kaşık kullanıyordum metal değidirmedim tencerende çelik olacak
8 dk kaynattıktan sonra orta boy taze gevrek havucu bıcakla küçük küçük doğrayıp içine attım 4 dk daha kaynattım sonra yere indirdim 1 saat kadar bekledi yarıya böldüm yarısını sabah aç karnına diğer yarısınıda akşam aç karnına içtim sende böyle yap tatlım inş. bebişin gelir

Anladım canım önce adeti düzeltip öle incir dene diyosun ama aslanpençesinin bitmesine 1 hafta kaldı şimdi bırakırsam işe yarayıp yaramadığını anlayamıcam neyse artık bu ay böle olsun.İncire 2,5 bardak su koyuyorum inciri 10-12 falan koyuyorum ben ama 1 saat bekletemiyorum işe geldiğim için geçen havuçsuz yapmıştım bakalım bu ay havuçta koyucam dua et nolur inş. gelsin artık bebişim:Saruboceq:
Varsa başka önerilerinide bekliyorum diğer topiklerde kupa çektirme,bele sıcak su torbası koyma,yakı yapıştırma gibi şeyler okudum denesem mi diyorum ne dersin?

canım sen bilirsin ama işe yararmı bilmiyorum ben belimi çektirdiğimde yakı kullanmıştım 1 sene oldu aslan pençesini bitir hemen buna başla dualarım seninle sen içini ferah tut

canım sen bilirsin ama işe yararmı bilmiyorum ben belimi çektirdiğimde yakı kullanmıştım 1 sene oldu aslan pençesini bitir hemen buna başla dualarım seninle sen içini ferah tut

yorumları okudumda çektirenler o ay hamile kalmış denesem mi diyorum tam karar veremedim canım her türlü şeyi denemek istiyorum bir an önce gelsin istiyorum bebişim şu kürler bitsinde denicem bakalım kaybedecek bişey yok zaten hiçbiri işe yaramazsa yaz sonu tedaviye başlıcam bende ama doktor diyince stresim daha çok artıyo rahat olmaya çalışıyorum ama çok zorrrrrr herkes sorup duruyo kimseye bişey demedik daha isteniyoruz falan diyoruz ama ne kadar idare edicez bakalımm öye zor ki canımm aileler anlamıyo halimizden napıcaz bilmiyorum

ailelerin anlamsı çok zor Rabbim size bir kapı çar inş. stres yapmamk elde değil seni çok iyi anlıyorum inş. bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın

ailelerin anlamsı çok zor Rabbim size bir kapı çar inş. stres yapmamk elde değil seni çok iyi anlıyorum inş. bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın

İnş.canım benim benden sonra evlenenler bile bebek bekliyolar kuzenler arkadaşlar akrabalar herkes ya hamile yada yeni doğum yapmışlar kimi görsem elinde veya kucağında bir çocuk içim acıyo inan ,nerde hamile birini görsem imrenerek bakıyorum nazarım değmesin diye de maşallah diyorum napıyım bende bu haldeyim rabbimin vardır bir bildiği diyorum ama içim içimi yiyo bizde nasip eder inşallah birgün

canım senin anlattıklarını birbir yaşadım çok zor ama sabır etmeyen kuluna vermeyecek sen sabır et Rabbim bizi sınıyor imtihandayız ne zaman geçebiliriz bilemeyiz

canım senin anlattıklarını birbir yaşadım çok zor ama sabır etmeyen kuluna vermeyecek sen sabır et Rabbim bizi sınıyor imtihandayız ne zaman geçebiliriz bilemeyiz

İyiki varsın canım saol yanımda olduğun için sabredicem ben hep dua edicem ,isticem rabbimdem ta ki o bana nasip edene kadar vazgeçmek yok bu ay olmazsa yine incir denicem yine olmazsa doktora başlıcam bu sefer inş. rabbim beni çok fazla sınamadan gönderiverir bebişimi...

canım tabiki yanında olucam iyi olmaya bak sen inş. benim gibi tedaviye kalmaz kendiliğinden gelir bebişin :)

Beni de ekler misiniz, 2 haziran gerci benim SAT son aylarda sasti baya amafisfisfis

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

yabangulu07...................................17 mayıs
gizem.85........................................19 mayıs
mse121822.....................................23 mayıs
pretty9217......................................23 mayıs
leguin.............................................2 haziran
banu77...........................................2 haziran
CNNYSR.........................................8 haziran
karakaya.........................................8 haziran
N_a_l_a_n......................................10 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Hilal24...................................................:CüvCüv:

Son düzenleme:
slmmmm...
ben de haziran da hamile kalmak istiyorummm ALLAH izin verirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…