nalancım küre devam et benim eltimde bu kürle hamile kaldı umudunu hiç yitirme ben her sabah kalkar kalmaz kürümü yapıyodum Rabbim herkese nasip etsin inş.
Hilalciğim tebrikler... bnm de 19 mayıstı ama dün test yaptım negatif...
darısı bizim başımıza inşallah... dua edin nolur ..
nalancım 2 kürü birden yapman sakıncalı yapmsan iyi olur aslan pencesini yaptıktan sonra inciri yapabilirsin ben 8 tane inciri elimle ikiye bölüyordum 2.5 litre su kaynayınca içine atıyordum 8-9 dk kısık ateşte kaynatıyordum ama tahta kaşık kullanıyordum metal değidirmedim tencerende çelik olacak
8 dk kaynattıktan sonra orta boy taze gevrek havucu bıcakla küçük küçük doğrayıp içine attım 4 dk daha kaynattım sonra yere indirdim 1 saat kadar bekledi yarıya böldüm yarısını sabah aç karnına diğer yarısınıda akşam aç karnına içtim sende böyle yap tatlım inş. bebişin gelir
canım sen bilirsin ama işe yararmı bilmiyorum ben belimi çektirdiğimde yakı kullanmıştım 1 sene oldu aslan pençesini bitir hemen buna başla dualarım seninle sen içini ferah tut
yorumları okudumda çektirenler o ay hamile kalmış denesem mi diyorum tam karar veremedim canım her türlü şeyi denemek istiyorum bir an önce gelsin istiyorum bebişim şu kürler bitsinde denicem bakalım kaybedecek bişey yok zaten hiçbiri işe yaramazsa yaz sonu tedaviye başlıcam bende ama doktor diyince stresim daha çok artıyo rahat olmaya çalışıyorum ama çok zorrrrrr herkes sorup duruyo kimseye bişey demedik daha isteniyoruz falan diyoruz ama ne kadar idare edicez bakalımm öye zor ki canımm aileler anlamıyo halimizden napıcaz bilmiyorum
ailelerin anlamsı çok zor Rabbim size bir kapı çar inş. stres yapmamk elde değil seni çok iyi anlıyorum inş. bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın
canım senin anlattıklarını birbir yaşadım çok zor ama sabır etmeyen kuluna vermeyecek sen sabır et Rabbim bizi sınıyor imtihandayız ne zaman geçebiliriz bilemeyiz
Beni de ekler misiniz, 2 haziran gerci benim SAT son aylarda sasti baya amafisfisfis
slmmmm...
ben de haziran da hamile kalmak istiyorummm ALLAH izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?