- 8 Mayıs 2010
- 14.149
- 330
- 413
- 38
hoşgeldin canım sat tarihini ver senide listeye ekleyeyim
hoşbulduk hilal...
son sat tarihi mi yoksa haziran da olacak sat tarihi mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım sat tarihini ver senide listeye ekleyeyim
günaydın kızlar nerdesiniz oklava geliyor klava:
Günaydıııınnn:sm_cool:
oklavayı duyunca nasıl geliyosunuz :)) valla sıkıldım ha sempatiksalakcinni
Selam kızlar. regl oldum. moralim bozuk. yeni tarihim 13 haziran.. bu 6. denemeydi yine olmadı. Dr.a gidecem. ne zmaan gitmeliyim.adetken mi gidiliyo.. hemen cevap yazın nolur. dr.dan randevu alacam.
tamam canım bnm .çok sağol. o zmaan ben 3. gunu gidim. belki test ister. reglim bitince yine giderim. eşimin de mi gitmesi lazım?selam gizem üzülme sıkma canını bende 2 yıldır deniyorum ama olmuyo hakkımızda hayırlısı diyelim canım senin sorunun ne bilmiyorum ama şimdi regliyken gidersen dr muayne edemez alttan ama hormon testi isterse ona adetin 3-4 günü bakılıyo buna göre değerlendireblirsin canım üzülme umudunu yitirme yalnız değilsin
tamam canım sağolasınSenin 3. gün gitmen yeterli ,eşin için test de yapılabilir ama önce seni muayene eder doktorun,biz eşimle birlikte yaptırmıştık tüm testlerimizi ,böylece süreç kısalmıştı.
Günaydın kızlar bağlanamadım bitürlü nette sorun var benim.
hilalcim hadi hayırlı haberlerini bekliyorum dorktordan gelince yaz bak çok merak ediyorum canım dualarım seninle:Saruboceq:
taze hamiş dua et bizee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizde hamiş olalım :CüvCüv:
Hilal o kadar başlık açtın sonunda geldi bebeişin yani :))Senin 19 mayıssa günün çok belirgin çıkmış ya çizgin bir de ikiz olmuyor mu :))
ne güzel topic in sana uğurlu geldi hilal inş bebişini kucağına alırsın sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.beni de eklersen çok sevinirim sat 13 haziran
Hilal banada dua ne mutlu sana rabbim meleğini hayırla ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
zemuszemusbenide kabul eder misiniz..sat 20 haziran..
Selam kızlar. regl oldum. moralim bozuk. yeni tarihim 13 haziran.. bu 6. denemeydi yine olmadı. Dr.a gidecem. ne zmaan gitmeliyim.adetken mi gidiliyo.. hemen cevap yazın nolur. dr.dan randevu alacam.