Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

benimde 4. ayım hala hamıle kalamadım 17 sinde regl oldum negatif çıktı hazırana kadar bekle gene aynı başa sar yorucu

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

yabangulu07...............................17 mayıs
mse121822.................................23 mayıs
pretty9217..................................23 mayıs
leguin.........................................2 haziran
banu77.......................................2 haziran
CNNYSR....................................8 haziran
karakaya....................................8 haziran
N_a_l_a_n.................................10 haziran
gizem.85...................................13 haziran
civcivelek..................................13 haziran
busecan...................................14 haziran
ozpar........................................20 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Hilal24...................................................:CüvCüv:

Son düzenleme:

son adet tarihim 17 mayıs

yok tatlım adet olacağın tarihini veriyosun yazıyorum daha yeni adet görmüşsün sen demi

hilalcim bu arada 2 gündür böle rahmimde bir hassasiyet hissediyorum hani adet olmadan önce hafif hafif ağrır ya o şekilde arada geliyo yokluyo bu ağrı ama sürekli değil canım adet görmedim testte negatif çıktı ama ne oluyo anlamadım ???

canım seni ümitlendirmek istemiyorum ama keşke kan testi yaptırsan çünkü benimde kasıklarıma iğne gibi batmalar oluyodu ağrıyodu gününde geçmiş bide

canım seni ümitlendirmek istemiyorum ama keşke kan testi yaptırsan çünkü benimde kasıklarıma iğne gibi batmalar oluyodu ağrıyodu gününde geçmiş bide

canım benim batma gibi değil ya böle ağrı gibi yumurtalıkların olduğu yerler değil ama sadece orta kısımda hafif ağrı hissediyorum ya acaba bebişim mi galdi kafam karıştı benim şimdi test negatifti ama ya kanda negatif çıkarsa çok üzülüyorum sonra

günaydınnnnnnnnnn...
burda benim de ismim vardı ama silinmiş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…