Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

yabangulu07...................................17 mayıs
gizem.85........................................19 mayıs
mse121822.....................................23 mayıs
banu77...........................................2 haziran
CNNYSR.........................................8 haziran
karakaya.........................................8 haziran
N_a_l_a_n......................................10 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Son düzenleme:
yabangulu07 arkadaşımızın regi günü yarın...güzel haberini alırız inşallah..benimde bir haftam kaldı çok heyecanlıyım

günaydın kızlar.bu topiğe şimdi baktım ve hamile haberi aldım.sabah sabah iyi geldi.tebrikler hilal24.

benim sat tarihim 23 mayıs.mse121822 seninle aynı.var mı sende bi belirti?ayyy test yapmamak için kendimi zor tutuym.ama hiç bi belirti yok

evet kızlar hilal hamile onun adına çok sevindim inşallah bizde biran önce hamile kalırız.Bu arada ben geçen ay incir kürü yaptım ama pazar günkü testim negatifti bırakmayı düşünüyodum ama hilal devam et bırakma demişti dün 7 günlük ara bitti yeniden başladım umudum yoktu pek ama hilalin hebirini alınca içim yeniden kıpır kıpır oldu Allahım inşallah bizede bu duyguyu tattırsın çokkkk istiyorummm

teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun darısı hepinizin başına inş. şükür namazı kıldım kuranımı okudum sizlere çok dua ettim yarın kan testine gidicem ne olur duanızı eksik etmeyin benden

benim sat tarihim 23 mayıs.mse121822 seninle aynı.var mı sende bi belirti?ayyy test yapmamak için kendimi zor tutuym.ama hiç bi belirti yok

tamam canım senide ekliyorum

nalancım küre devam et benim eltimde bu kürle hamile kaldı umudunu hiç yitirme ben her sabah kalkar kalmaz kürümü yapıyodum Rabbim herkese nasip etsin inş.

pretty9217......................................23 mayıs

kızlar çoook dua ettim şimdi gitmek zorundayım akşama yine gelicem eltim 4 gündür hasatnede 7 aylık hamile bebeğin boynuna kordon dolanmış Rabbim şifasını vericek onada geceleri kayınvaildem kalıyo gündüzleride ben kalıyorum bugünde gidicem inş. iyi olur duanız esirgemeyin kızlar ne olur

Son düzenleme:
nalancım küre devam et benim eltimde bu kürle hamile kaldı umudunu hiç yitirme ben her sabah kalkar kalmaz kürümü yapıyodum Rabbim herkese nasip etsin inş.[/QUOTE]

Canım edicem sen olmasan bırakıyodum bu ay geçen ay havuç koymamıştım bu ay havuçta ekleyerek içiyorum yalnızben çalıştığımdan sabah işe gelmeden içiyorum bide akşam eve dönünce akşama kadar bekliyo incir bişey olmaz dimi hayatım
Canım o türbelere gidersen yine bizim içinde dua et canımmm olur mu gerçekten çok ihtiyacım var .Rabbim öle büyük ki bak antalya ya tüp bebek yaptırmaya gelicektin gördün mü şimdi bebeğinle tatile gelirsin inş. herşeyin hayırlısın eltin içinde 7 kez ayetel kürs-i okuyup gönderiyorum bitanem Allahın izniyle hiç bişey olmaz korkma.
Tavsiyelerini bekliyorum bizi yalnız bırakma canımmm

Hilalciğim tebrikler... bnm de 19 mayıstı ama dün test yaptım negatif...
darısı bizim başımıza inşallah... dua edin nolur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…