canım annemlerin yazlığı var orda arapsuyundalar larada çok güzel bir yer gezdim gördüm inş. kısmetse yaza gidicem dün bende araştırmasını yaptım kemal beyi ve mete beyi tavsiye ediyorlar hayırlısı olur inş.
bende evlendim geldim ist.dan canım 2 yıl oldu daha yeni alıştım buralara.
inş tüpe gerek kalmadan hayırlısıyla hamile kalırız canım.
Mete ve Kemal bey gelecek tüp bebek mrkz.deki doktorlar mı?
inş. canım kemal bey başka yerin mete bey gelecek tüp merkezindeki doktormuş öyle dediler
inş. canım kemal bey başka yerin mete bey gelecek tüp merkezindeki doktormuş öyle dediler[/Q
anladım hilalcim peki fiyat bilgisi verdiler mi ne kadar ödeniyo tüp bebek için?
Sigorta karşılıyo mu canım?Bilgi verrisen sevinirim
beni de ekleyinnn 19 mayıs..
benide eklermisiniz 23 mayıs...eğer 23 mayısta olursam artık haziranda kalmayı deniyeceğimm
inş. canım kemal bey başka yerin mete bey gelecek tüp merkezindeki doktormuş öyle dediler[/Q
anladım hilalcim peki fiyat bilgisi verdiler mi ne kadar ödeniyo tüp bebek için?
Sigorta karşılıyo mu canım?Bilgi verrisen sevinirim
yok canım daha doktorla konuşmadık eşimin işi dolaysıyla şimdilik gidemiyoruz anacak yaz tatiline
hiallcım hayırlı olsun topigin listeden topik açacagın içinmi çıktın üzüldüm valla..akannehir
19 mayısta regl olmam lazım.. dayanamadım test yaptım negatif..hala umut var mı sizce kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?