nalancım küre devam et benim eltimde bu kürle hamile kaldı umudunu hiç yitirme ben her sabah kalkar kalmaz kürümü yapıyodum Rabbim herkese nasip etsin inş.
Canım edicem sen olmasan bırakıyodum bu ay geçen ay havuç koymamıştım bu ay havuçta ekleyerek içiyorum yalnızben çalıştığımdan sabah işe gelmeden içiyorum bide akşam eve dönünce akşama kadar bekliyo incir bişey olmaz dimi hayatım
Canım o türbelere gidersen yine bizim içinde dua et canımmm olur mu gerçekten çok ihtiyacım var .Rabbim öle büyük ki bak antalya ya tüp bebek yaptırmaya gelicektin gördün mü şimdi bebeğinle tatile gelirsin inş. herşeyin hayırlısın eltin içinde 7 kez ayetel kürs-i okuyup gönderiyorum bitanem Allahın izniyle hiç bişey olmaz korkma.
Tavsiyelerini bekliyorum bizi yalnız bırakma canımmm[/QUOTE]
Allah razı olsun nalancım senden bende sana çok dua edicem inş. en kızsa zamanda Rabbim senin yüzünüde güldürür sabah kalktığımda inciri kaynatıyordum yarısını sabah diğer yarısınıda öğlen yemeklerden yarım saat önce içiyordum hiçbişey olmaz kalsın soğukta içebilirsin
Hilalciğim tebrikler... bnm de 19 mayıstı ama dün test yaptım negatif...
darısı bizim başımıza inşallah... dua edin nolur ..
canım hiç üzülme seni çok iyi anlıyorum her ay bende yaşadım ama bu ay çok ümitliydim olucak demiştim Rabbim nasip etti inş. sanada en kısa zamnda nasip eder