• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

canım annemlerin yazlığı var orda arapsuyundalar larada çok güzel bir yer gezdim gördüm inş. kısmetse yaza gidicem dün bende araştırmasını yaptım kemal beyi ve mete beyi tavsiye ediyorlar hayırlısı olur inş.

bende evlendim geldim ist.dan canım 2 yıl oldu daha yeni alıştım buralara.
inş tüpe gerek kalmadan hayırlısıyla hamile kalırız canım.
Mete ve Kemal bey gelecek tüp bebek mrkz.deki doktorlar mı?

bende evlendim geldim ist.dan canım 2 yıl oldu daha yeni alıştım buralara.
inş tüpe gerek kalmadan hayırlısıyla hamile kalırız canım.
Mete ve Kemal bey gelecek tüp bebek mrkz.deki doktorlar mı?

inş. canım kemal bey başka yerin mete bey gelecek tüp merkezindeki doktormuş öyle dediler

canım 2 senedir istiyoruz 2 tane düşük yaptım ben bütün testşri yaptırdık bişey çıkmadı tüp bebek yapmaya karar verdik ne yapalım

selam kızlar...bende hazıranda hamıle kalmak istıyorum...su an merak içinde adetımı beklıyorum tarıhım 17 mayıs ama inşallah gelmezler....

hoşgeldin canım inş. hamile kalırsın bizlerde seviniriz topikte senide ekliyorum listeye :)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

yabangulu07...................................17 mayıs
Hilal24............................................19 mayıs
gizem.85........................................19 mayıs
mse121822.....................................23 mayıs
CNNYSR.........................................8 haziran
N_a_l_a_n......................................10 haziran

Son düzenleme:
inş. canım kemal bey başka yerin mete bey gelecek tüp merkezindeki doktormuş öyle dediler[/Q

anladım hilalcim peki fiyat bilgisi verdiler mi ne kadar ödeniyo tüp bebek için?
Sigorta karşılıyo mu canım?Bilgi verrisen sevinirim

yok canım daha doktorla konuşmadık eşimin işi dolaysıyla şimdilik gidemiyoruz anacak yaz tatiline

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

yabangulu07...................................17 mayıs
gizem.85........................................19 mayıs
mse121822.....................................23 mayıs
banu77...........................................2 haziran
CNNYSR.........................................8 haziran
karakaya.........................................8 haziran
N_a_l_a_n......................................10 haziran
Hilal24...........................................

Son düzenleme:
Merhabalar herkese iyi pazarlar hilalcim benide eklermisin sat 2 haziran eşimin işi nedeni ile 3 aydır antalyadayız benimde pek araştırma fırsatım olmadı doktor ama duyduğum kadarı ile andevada hicran hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım sanırım bunda bayan olmasınında etkisi oldu bende umarım topiğimizin hamişleri bol olur

hiallcım hayırlı olsun topigin listeden topik açacagın içinmi çıktın üzüldüm valla..akannehir

19 mayısta regl olmam lazım.. dayanamadım test yaptım negatif..:( hala umut var mı sizce kızlar?

hiallcım hayırlı olsun topigin listeden topik açacagın içinmi çıktın üzüldüm valla..akannehir

yok ya melekcim topik yeni değilki kaç gündür açmıştım hiç ayrılırmıyım topikten işte bir ümit en azından tüp bebk yaptırıpta devam edeyim burdan dedim

Back