Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

süt buharı kızlar :herkes derdi kadar bilir bende önceden bilmezdim.tıkanan yada kapalı olan tüpleri açıomuş.tabi herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmem ama ben deneyecem

süt buharı kızlar :herkes derdi kadar bilir bende önceden bilmezdim.tıkanan yada kapalı olan tüpleri açıomuş.tabi herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmem ama ben deneyecem

nasıl yapcaz biz de yapsak olurmu her haltı deneye deneye kaydirigubbakcemile3

e bizler çalışmayı bu ay yaptığımıza göre hamile olup olmadığımız temmuzda belli olacak. nasıl haberleşicez. tekrar temmuz adına yeni bi forum mu açılacak? takibi nasıl olacak?

e bizler çalışmayı bu ay yaptığımıza göre hamile olup olmadığımız temmuzda belli olacak. nasıl haberleşicez. tekrar temmuz adına yeni bi forum mu açılacak? takibi nasıl olacak?

yok canımburdayız sabah 9 da açıyoz akşam kaça kadar durursan yani temmzda ,ağust.....her ay burdayız bir yere gitmeolumunekankayizsmile

tüpü kapalı olanlar deneyebilir.bu konuda kk da topik var cnm ordan araştır ama ben sana kısaca anlatım.
yeteri kadar süte 1demet maydonoz iyce kaynat üstünden iyce buhar çıksın sonro onu bi kovaya boşalt beline battaniye sararak o kovanın üstüne otur af edersin klozete oturur gibi.
45dk kal üstünde.
3gün üst üste yapılacak ve 3gün boyunca banyo yapılmıcak üşütülmücek.mümkün mertebe yataktan çıkılmıcak

şifa olsun cnm inş güzel haberini alırız

Kızlar ben çıkıyorum,yarın sabah buradayım görüşürüz kendinize iyi bakın.
Yarın yeni güzel bir gün umut dolu başlayalım..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Evet çok normal bir korku aslında,en mahrem yer yani,belki kadın doktora gitmek biraz rahatlatır.
Ay üzerine gelmiş gibi oldu yanlış anlama beni :1no2:
bakalım artık eninde sonunda gitcem o doktora şimdi gitmesem hamile kalınca da kaçacak değilim heralde

benim hamile kalıp kalmadığım temmuzun 3ü gibi belli olacak. ama ayın 1 inde kayınvalidemler gelecek memleketten 15 gün kalacak. buraya girip yazamıcam. nasıl uyuz oluyorum yav.

Kızlaaar bilginiz varsa nolur bana yardım edin bu pazartesi doktora gitmiştim. Sol yumurtalıkta 1yumurtamın olduğunu ve çatladığını söyledi fakat benim bu gün dahil kasıklarımda hafifi sızı gögüslerimde acı var ve bu kez özellikle sağ yumurtalığım sızlıyor acaba tekrar yumurta oluşmuş ve çatlamış olabilir mi? yani arka arkaya bu şekilde yumurta oluşur mu yoksa o pazartesi çatlayan yumurtanın etkileri mi devam ediyordur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…