Selam arkadaşlar, bende haziranda hamileliği düşünüyorum.Ancak henüz hiç denemedik. Haziranda korunmayı bırakıcaz.İnş. hemen tutar. okadar istiyorum ki anne olmayı..Konu başlığını görünce ve bende haziranda düşündüğüm için dikaktimi çekti girdim..
evet bende öyle düşünüyorum kesinlikle. ama ilk denemem ya bu daha dedim bi kaç kez deneyeyim olmazsa kadın doğum uzmanına görüneyim. mantıklı mı?Etkiler sigara içme ne olur çok zararlııı,bu arada bir doktora git muayene ol bence..artık zamanı geldi,onada söyle bebek istediğini.en doğru bilgileri sana doktorun verir,hemde bir muayene etsin.çok önemli canımm
Etkiler sigara içme ne olur çok zararlııı,bu arada bir doktora git muayene ol bence..artık zamanı geldi,onada söyle bebek istediğini.en doğru bilgileri sana doktorun verir,hemde bir muayene etsin.çok önemli canımm
Hoşgeldin canım,Allah hayırlısını nasip etsin inşallahh!
hoşbulduk tatlım. geçiyodum uğradım. ama artık sürekli buralardayım:) konu enteresan geldi. Haziranda benim gibi çocuk düşünenlerle fikir ve paylaşım içinde olmak hoş..yorumları okudumda herkes gebelik için çalışmış.Ben henüz çalışmadan aranıza girdim:) 15 gün sonra kısmetse temel atmaya başlicaz..
bende hiiç gitmedim doktora gitmekde istemiyorumohaoldumsmile
kızlar bana müsade hepinize hayırlı akşamlar öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere kocaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
huhuuu ben geldim.süt buharına oturucam oturmadan 2dedikodu yapım dedim
evet bende öyle düşünüyorum kesinlikle. ama ilk denemem ya bu daha dedim bi kaç kez deneyeyim olmazsa kadın doğum uzmanına görüneyim. mantıklı mı?
bende hiiç gitmedim doktora gitmekde istemiyorumohaoldumsmile
arkadaşlar benim tavsiyem çocuk için çalışmadan doktora gitmeyin muayene olmaya. bi yakınım gitti. doktor moral bozucu şeyler söylemiş.Olmayacak çocuğum diye kız kendini yedirdi bitirdi.. Meğerse hiçbi sorunda yokmuş.Maşşallah hemende çocuğu oldu. 1 sene doktorlar süre veriyor zaten. Sizlerde 5-6 ay deneyin. olmazsa öyle gidin doktora. İnş. Hepimizin istediğimiz an evladı olur.:CüvCüv:
kızlar bana müsade hepinize hayırlı akşamlar öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere kocaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oh ne güzel aslında tam denk geldi çünkü bir kısmımız hastalanınca,bizimde bir sonraki aya sarktı..Hep beraber yoğun bir çalışma temposuna gireceğiz kaydirigubbakcemile3
eyvahedigeldismilebence düzenli olarak 6 ayda bir gitmek lazım artık bu iş ciddi bir iş..Sırf çocuk olmadı diye değil canikom.
kııızzz olurmu koca kadınsın sen artık, kaydirigubbakcemile3 mutlaka gitmen lazımm..
huhuuu ben geldim.süt buharına oturucam oturmadan 2dedikodu yapım dedim
desenize yer yerinden oynayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?