• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Hoşgeldin canım,Allah hayırlısını nasip etsin inşallahh!

hoşbulduk tatlım. geçiyodum uğradım. ama artık sürekli buralardayım:) konu enteresan geldi. Haziranda benim gibi çocuk düşünenlerle fikir ve paylaşım içinde olmak hoş..yorumları okudumda herkes gebelik için çalışmış.Ben henüz çalışmadan aranıza girdim:) 15 gün sonra kısmetse temel atmaya başlicaz..

Selam arkadaşlar, bende haziranda hamileliği düşünüyorum.Ancak henüz hiç denemedik. Haziranda korunmayı bırakıcaz.İnş. hemen tutar. okadar istiyorum ki anne olmayı..Konu başlığını görünce ve bende haziranda düşündüğüm için dikaktimi çekti girdim..

hoşgeldin aramızavereliniortak

Etkiler sigara içme ne olur çok zararlııı,bu arada bir doktora git muayene ol bence..artık zamanı geldi,onada söyle bebek istediğini.en doğru bilgileri sana doktorun verir,hemde bir muayene etsin.çok önemli canımm
evet bende öyle düşünüyorum kesinlikle. ama ilk denemem ya bu daha dedim bi kaç kez deneyeyim olmazsa kadın doğum uzmanına görüneyim. mantıklı mı?

Etkiler sigara içme ne olur çok zararlııı,bu arada bir doktora git muayene ol bence..artık zamanı geldi,onada söyle bebek istediğini.en doğru bilgileri sana doktorun verir,hemde bir muayene etsin.çok önemli canımm

bende hiiç gitmedim doktora gitmekde istemiyorumohaoldumsmile

arkadaşlar benide tabloya ekleyin.. ben yarın regl olacağım . yani olmam gerekiyor. hiç çocuk için çalışmadık. bugünlerde hastalanayım bitsin. ondan sonra başlicam çalışmalara..

Hoşgeldin canım,Allah hayırlısını nasip etsin inşallahh!

hoşbulduk tatlım. geçiyodum uğradım. ama artık sürekli buralardayım:) konu enteresan geldi. Haziranda benim gibi çocuk düşünenlerle fikir ve paylaşım içinde olmak hoş..yorumları okudumda herkes gebelik için çalışmış.Ben henüz çalışmadan aranıza girdim:) 15 gün sonra kısmetse temel atmaya başlicaz..

oh ne güzel aslında tam denk geldi çünkü bir kısmımız hastalanınca,bizimde bir sonraki aya sarktı..Hep beraber yoğun bir çalışma temposuna gireceğiz kaydirigubbakcemile3

kızlar bana müsade hepinize hayırlı akşamlar öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere kocaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar benim tavsiyem çocuk için çalışmadan doktora gitmeyin muayene olmaya. bi yakınım gitti. doktor moral bozucu şeyler söylemiş.Olmayacak çocuğum diye kız kendini yedirdi bitirdi.. Meğerse hiçbi sorunda yokmuş.Maşşallah hemende çocuğu oldu. 1 sene doktorlar süre veriyor zaten. Sizlerde 5-6 ay deneyin. olmazsa öyle gidin doktora. İnş. Hepimizin istediğimiz an evladı olur.:CüvCüv:

evet bende öyle düşünüyorum kesinlikle. ama ilk denemem ya bu daha dedim bi kaç kez deneyeyim olmazsa kadın doğum uzmanına görüneyim. mantıklı mı?

bence düzenli olarak 6 ayda bir gitmek lazım artık bu iş ciddi bir iş..Sırf çocuk olmadı diye değil canikom.

kııızzz olurmu koca kadınsın sen artık, kaydirigubbakcemile3 mutlaka gitmen lazımm..

arkadaşlar benim tavsiyem çocuk için çalışmadan doktora gitmeyin muayene olmaya. bi yakınım gitti. doktor moral bozucu şeyler söylemiş.Olmayacak çocuğum diye kız kendini yedirdi bitirdi.. Meğerse hiçbi sorunda yokmuş.Maşşallah hemende çocuğu oldu. 1 sene doktorlar süre veriyor zaten. Sizlerde 5-6 ay deneyin. olmazsa öyle gidin doktora. İnş. Hepimizin istediğimiz an evladı olur.:CüvCüv:

bencede canım benim daha 2.ayım isteyeli kaydirigubbakcemile

bence düzenli olarak 6 ayda bir gitmek lazım artık bu iş ciddi bir iş..Sırf çocuk olmadı diye değil canikom.

kııızzz olurmu koca kadınsın sen artık, kaydirigubbakcemile3 mutlaka gitmen lazımm..
eyvahedigeldismile
bana ne yaaa :bbo: korkuyom

ben idrar yolları iltihaplanması için jinekoloğa gitmiştim 2-3 sene önce. sadece bol su iç başka hiçbir problem yok demişti ama aradan zaman geçti tabi bilemiyorum. bikaç ay sonra gitmek var niyetimde.

Back