• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

hılalcım yalnıs anlama benı ama kızın ustune bıde sen gıtme canım yaa zaten o uzuntulu olmus ıste gençlık halı onun yaptını yapmasakda bızlerde bısekılde bıseyler yasamısızdır boyle cıkısma hperıyee

ewt hilal nasıl bir konuşmaydı o ya herkes yapıyo yalan mı ne biçim bi tarz dı yazışman hiç hoşuma gitmedi kusura bakma çok kızdım sana sankı herkes namus abidesi
ne var kocası olmuş işte adam o zamankı ruh halıyle oyle dua etmiş olabilir allah gören işiten dir onun o ruh halını bilir belkide o yüzden bebek vermedi o zaman üzülmesin diye inşş en yakın zamanda verecek canım sana tamam mı üzülmeeee

kızlar yazımı iyice okumadan çıkış yapmışsınız çok ayıp ben o anlamda demedim ilişkiye girdiğinde niye öyle dua ettin keşke etmeseydin demek istemiştim niye ilişkiye girdin diye bir kavram kullanmadım dikkatinizi çekerim yazımı iyice okuyun siz beni yanlış anladınız banane onun geçmişinden hayatından beni ne ilgilendiriyor tanımıyorum bişey yapmıyorum

samimiyet o laflarla belli edilmez samimi insan üzülme boşver o duygularınla söylemişsin vs. dersin samımı yada samımı olmadığını biz anlayacak yaştayız ok cnm evet kımse kımseyi yargılayamaz allah var kullara kalmadı

canım sen ne dediğinin farkındamısın bilmiyorum sen benim yazdığımı niye bu kadar büyütmüşsün anlamadım ayıp valla benim yazdığımı Allahta biliyo kulda ben inançlı bir insanımdır lafın nereye gideceğini çok iyi bilirim ben öyle demek istemedim konuyu saptırmayalım lütfen

Son düzenleme:
Kızlaaarr lütfen benim yüzümden böylee tartışma çıkmasın aramızda,ay içeriye gitmiştim patronun yanına bi geldim neler olmuş..
Teşekkür ederim destek olduğunuz için.
Ben çok küçük yaştan beri eşimi tanıyorum 20 yaşındaydım onunla flört etmeye başladığımızda,şu an 29 yaşındayım.3 senedir evliyiz ondan öncede 2 yıl nişanlıydık. Benim bahsettiğim olayda ben 22 yaşındayken oldu zaten.Biz birbirimizi çok seviyorduk,bende ne bileyim oldu işte,pişman değilim hiç,şimdi kocam nasıl olsa.Güvenmesem inanmasam olmazdı zaten öyle birşey..O da zorlamadı ben istedim.
Neyse şimdi pişman oldum söylediğime lütfen böyle tartışmayalım kendi kendimize nazar değdirdik :nazar: Ben hilale kızmıyorum,gülen surat yapmış o bana takıldı bence..Eğer kızdıysada herkesin kendi düşüncesi ne onun beni ne de benim onu yargılamaya hakkımız var,bu işin bir cezası var ise öbür tarafta hesabı bana sorulacak zaten.. Lütfen benim yüzümden tartışmayalımm..

canım kusura bakma sen beni yanlış anladın yada arkadaşlar yanlış tanımladı beni ilgilendirmez geçmişin sadece keşke öyle dua etmeseydin demiştin yoksa bana ne ne güzel eşin olmuş sonuçta bak inş. hayırlı bir evlat verir sana ya herkeste yaşıyor nişanlılık döneminde bende yaşadım olabilir bunu niye büyüttüler anlamadım netim kesildi öğlen giremedim yoksa olaya müdahele ederdim çok ayıp etmiş arkadaşlar beni tanımıyorlar tabi ben karıncayı bile incitecek insan değilimdir sana takıldığım nokta keşke öyle dua etmeseydin demiştim yoksa onun haricinde başka bişey kullanmadım kullanmamda özür dilemesinide bilirim yine herşeye rağmen özür dilerim

Son düzenleme:
netim öğlen kesildi akşam anca geldi sinirden elim ayağım buz oldu ağlayacağım nerdeyse ya herkestemi yanlış anlamış ya ben demedimki niye ilişkiye girdin diye bende nişanlayken bende yaşadım ne var bunda ben dedimki niye öyle dua ettin inş. hamile kalmam diye keşke etmeseydin demişim ne var bunda çok büyütmüşsünüz nazar değmiş hakketen beni yazılarımıda yanlış anlamaya başladınız çok ayıp ettiniz valla çok üzüldüm kaç aydır bu topikteyim kime ne yazacağımı çok iyi bilen bir insanım biri gelsin desinki beni sen kırdın laf ettin ben lafımı nerede nasıl konuşulacağını bilen bir insanım kimse öğretemez bana lütfen konuşmalarımıza biraz dikkat edelim kırmayalım kalplerimizi boş şeylerle yakışmıyor bize bundan sonrada girmeyeceğim bu topiğe çünkü çok kırıldım ilk defa böyle bir gereksiz polemiğe girdim çok üzüldüm hakkınızı helal edin arkadaşlar hoşçakalın.

Son düzenleme:
sıcak su canlı spermleri öldürüyosa ay eğer benim gebelik ihtimalim olursa ona da zararı olacak mı ya 15 gün sonra kaplıcaya gitcem ben yaaa:sinifsinif:

canım gebelik düşünüyorsan sıcak sudan uzak dur ben hamişken dr um banyoda bile sıcak suyu yasaklamıştı ılık suyla banyo yap dedi düşük tehlikesi yapıyormus ben de hiç ılık suyla yıkanamam kaynar olması gerekiyor o dönem çok sıkıntı çektimm kış olmasına ragmen sıcak suyla yıkanamadım gerci bütün ugrasmalarım boşa gitti ama en azından içim rahatt..

çok güzel dua etmişsin maşallah :) kız öyle dua edilirmi hiç daha önünü görmeden ha bide ilişkiye girmişsin dua etmisin çocuğum olmasın diye o zaman korkmuşsun şimdide çocuğum olmasa diye korkuyosun

gunaydın hılalcım yazdıklarını okudum..ben anlıcamı o anda tepkımı verdım zaten ıstersen bıde sen okuu..nasıl bı tavırla yazmıssın dıkkat et.. asıl bu topikte bu tarz seyler olması busecanla benı kırgı ve kızdırdıı oyuzden tepkı verdıkk...dedıgın gıbı koca ısnanlarız kım nerde ne konuscanı ne tepkı vercenı bılır.ve bana gorede senın bu tavrın kırıcı ve yalnıs oldugu ıcın tepkımıde verdım.kım nasıl algılarsa algılasın ben anlıcamı anladımmm:olmaz:

kızlar gunaydınnn:teytey:

iştima baslamıstırr alkisalkisalkis
saat =08:54 sayıma baslandıı
kısı sayısı=0
kızlarrr nerelerdesınız bakıyımm::oklava:

canım gunaydın nasılsın bırazzz bakıyım..gecmısı okudumda hılal bıseyler yazmısta cvp verme geregı duydum ona cvp verdımm..ohaoldumsmile

cevap vermek istemiyorum artık ya

polimiğe giren biri varsa oda kendi insan samımı ise o tarz mı cümle kurar olsun der geçer der allah büyük der hiç mi duymadık samımı laf POLİMİK FELAN DEĞİL BİZİMKİSİ ELEŞTİRİ İDİ
üzmek değil ki onuda dikkat estin herkes diyeceğine önce kendi konuşmasına baksın okusun ne anlam çıkıyor ordan aman ya kendi bilir burda yargı hakımı değil kımse ben diğer topiclerlede yazışıyorum valla çok mükemmel arakadşlarım herkes yardımcı ben de dahil

yok önünü görmeden adamla birlikte oluyosun o zaman dua ediyosun istemiyorum diye korkuyosun sonrada şimdi de bebeğin olsun diye dua ediyosun
BUMU YANI
komık valla bu cümlenin savunulacak yönü mü var biz de dedik ki dikkatlı konuşalım kırmayalım yargılamayalım herkesin kendi hayatı burda sadece dertleşiliyo yardımlaşılıyo vs. vs.

Back