hılalcım yalnıs anlama benı ama kızın ustune bıde sen gıtme canım yaa zaten o uzuntulu olmus ıste gençlık halı onun yaptını yapmasakda bızlerde bısekılde bıseyler yasamısızdır boyle cıkısma hperıyee
ewt hilal nasıl bir konuşmaydı o ya herkes yapıyo yalan mı ne biçim bi tarz dı yazışman hiç hoşuma gitmedi kusura bakma çok kızdım sana sankı herkes namus abidesi
ne var kocası olmuş işte adam o zamankı ruh halıyle oyle dua etmiş olabilir allah gören işiten dir onun o ruh halını bilir belkide o yüzden bebek vermedi o zaman üzülmesin diye inşş en yakın zamanda verecek canım sana tamam mı üzülmeeee
samimiyet o laflarla belli edilmez samimi insan üzülme boşver o duygularınla söylemişsin vs. dersin samımı yada samımı olmadığını biz anlayacak yaştayız ok cnm evet kımse kımseyi yargılayamaz allah var kullara kalmadı
Kızlaaarr lütfen benim yüzümden böylee tartışma çıkmasın aramızda,ay içeriye gitmiştim patronun yanına bi geldim neler olmuş..
Teşekkür ederim destek olduğunuz için.
Ben çok küçük yaştan beri eşimi tanıyorum 20 yaşındaydım onunla flört etmeye başladığımızda,şu an 29 yaşındayım.3 senedir evliyiz ondan öncede 2 yıl nişanlıydık. Benim bahsettiğim olayda ben 22 yaşındayken oldu zaten.Biz birbirimizi çok seviyorduk,bende ne bileyim oldu işte,pişman değilim hiç,şimdi kocam nasıl olsa.Güvenmesem inanmasam olmazdı zaten öyle birşey..O da zorlamadı ben istedim.
Neyse şimdi pişman oldum söylediğime lütfen böyle tartışmayalım kendi kendimize nazar değdirdikBen hilale kızmıyorum,gülen surat yapmış o bana takıldı bence..Eğer kızdıysada herkesin kendi düşüncesi ne onun beni ne de benim onu yargılamaya hakkımız var,bu işin bir cezası var ise öbür tarafta hesabı bana sorulacak zaten.. Lütfen benim yüzümden tartışmayalımm..
slm kızlar nasılsınız pataloji sonucumu aldım çok iyi dedi doktorum bişey çıkmamış varmı hamiş haberleri
sıcak su canlı spermleri öldürüyosa ay eğer benim gebelik ihtimalim olursa ona da zararı olacak mı ya 15 gün sonra kaplıcaya gitcem ben yaaa:sinifsinif:
canım benim hayırlısıyla temmuzda hamiş olursun inşallah
arkadaşlar benide tabloya ekleyin.. ben yarın regl olacağım . yani olmam gerekiyor. hiç çocuk için çalışmadık. bugünlerde hastalanayım bitsin. ondan sonra başlicam çalışmalara..
çok güzel dua etmişsin maşallah :) kız öyle dua edilirmi hiç daha önünü görmeden ha bide ilişkiye girmişsin dua etmisin çocuğum olmasın diye o zaman korkmuşsun şimdide çocuğum olmasa diye korkuyosun
slm günaydın kızlar ne oldu ua27??
canım gunaydın nasılsın bırazzz bakıyım..gecmısı okudumda hılal bıseyler yazmısta cvp verme geregı duydum ona cvp verdımm..ohaoldumsmile
:teytey: boşver kötü olan biz olduk tut elimden de halay çekelim :teytey:
kızlar gunaydınnn:teytey:
iştima baslamıstırr alkisalkisalkis
saat =08:54 sayıma baslandıı
kısı sayısı=0
kızlarrr nerelerdesınız bakıyımm:klava:
kim halay başı :teytey:
:teytey: boşver kötü olan biz olduk tut elimden de halay çekelim :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?