Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Yaaaa ,aman hamile kalmıyım duygusu şu an bize ne uzak birşey yahu insanın dili varmaz söylemeye :1no2:

evet yaa cok haklısın canım

benim anneminde 1,5 yıl bebeği olmamış sonra tedavi ile ben olmuşum annemde nasıl olsa tedavi ile oluyor diye korunmamış 2 ay sonra kardeşime hamile kalmış canım.Bi olunca devamı geliyordur belki yani

evet canımm cevremde o sekılde cok ınsan varr cok dogruuu ıkıncıye ınsan daha cabuk hamıle kalıyoo ınanıyorum bunaa ılkınden yuzumuzun akıyla cıkarsak ınşlh tabıkı ıkıncıye ınşlh bukadar uzulmez yıpranmaz strese gırmeyızkafamçokkarıştı:Saruboceq:

Yaaaa ,aman hamile kalmıyım duygusu şu an bize ne uzak birşey yahu insanın dili varmaz söylemeye :1no2:

şu an için söylenmiyor zaten cnmcım o zaman için sonuçta kedimiyiz kaç tane doğurcaksın
hamıle kaldığında arkası geliyomuş zaten annemde biliyorum o yüzdende o zamanda o durumda korunmak için hamıle kalmıyım korkusu yaşıyomuşsun diyo yanı herşey olur rahat ol diyo yanı tabıkı kımsenin dili varmaz ama oyle bir durumdada korunma çareleri arıycaz

inş canm evet inşşşşşşşşş

İşte evet bende onu diyorum,çok garip bir durum bu.Kimi insan olsun diye dua ediyor,kimisi olmasın diyee.
Kızlar ben birşey söylicem sizee biz eşimle evlenmeden önce çok uzun bir süre flört ettik o dönemde de beraber olduk yani evlenmeden,o zamanlar bende çok yalvarırdım Allahım ne olur hamile olmiim,aldırmak zorunda kalırım diye,acaba o duaların etkisi hala sürüyor mu diye düşünüyorum :uhm:

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı
|eelifes
|yabangulu07
|manikk
|karakaya
|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT|Deneme Sayısı
gizem.85|13.06.2010|
civcivelek|13.06.2010|
busecan|14.06.2010|4.deneme
pretty9217|15.06.2010|3.deneme
Nimett07|15.06.2010|1.deneme
gyshnky|16.06.2010|
cici_22|17.06.2010|
hayat!!!|17.06.2010|11.deneme
ozpar|20.06.2010|1.deneme
ua27|20.06.2010|13.deneme
abiyekuzu|22.06.2010|
_dreamlike_|22.06.2010|1.deneme
lidya81|22.06.2010|sayısını hatırlamıyor
nurberra|23.06.2010|13.deneme
banu77|24.06.2010|
tırtılkurabiye|26.06.2010|1.deneme
ozlemyalcinkaya|28.06.2010|
biozard|28.06.2010|5 yıl
1masal|30.06.2010|15.deneme
karats|02.07.2010|2.deneme
impaladeniz|03.07.2010|
hperi|05.07.2010|16.deneme
maonyaaa|05.07.2010|
CEZA83|06.07.2010|7.deneme
erginsena|07.07.2010|
mse121822|07.07.2010|6.deneme
darkangellove58|07.07.2010|
N_a_l_a_n|08.07.2010|
edammm|08.07.2010|1.deneme
cat27|08.07.2010|
CNNYSR|08.07.2010|2.deneme
mervos|?|
hilal24|?|
japonica|?|
angelic|?|
darksoulriver|?|3.deneme
[/table]

Beklemedekiler
[table="head"]Kullanıcı Adı|GAT|Deneme Sayısı
Porkadal|10.06.2010|
duygudb|03.06.2010|haber yok
leguin|02.06.2010|haber yok
[/table]

yok canım ya ne alaka.böyle şeylere takılma

çok güzel dua etmişsin maşallah :) kız öyle dua edilirmi hiç daha önünü görmeden ha bide ilişkiye girmişsin dua etmisin çocuğum olmasın diye o zaman korkmuşsun şimdide çocuğum olmasa diye korkuyosun

Son düzenleme:

ama hamıle kalmıyım diye dua eden ler 3 çocuk sahıbı olmuş ve artık korunması gerek anlamında sanırım anlatamadım ben ya onlara sağlık ömür ver isteyene ver diye dua edenler yanı annem ben onu örnek verdim o o şekilde yanı allah verir allah alır
ama direk hiç çocuğu olmadan allahım çocuk istemiyorum verme vs. o başka ama bence herşey allahın elinde

sanmam allah görüyor zaten ama allahn hayırlısını verir bence

arkadaşlar incir kürnü bilen varmı nasıl yapılıyo

incileri pudarlıysa yıkıyosun suda hergün 1 tane 1 bardak olabılır çünki normalde 16 incir haşlama bölüyosun suyu bende 1 incir 1 bardak günlük yapmıştım
inciri 2 ye böl 1 bardak su kaynat suyunu ılıt iç o kadar

ayy canım onu dusunme senn olmus geclıkte hersey oluyooo bız bıle neler demısızdırr..uzulme senn

arkadaşlar incir kürnü bilen varmı nasıl yapılıyo

Kolay Hamile Kalmak için İncir Kürü
Hamile kalmak isteyen bir cok bayanin aklina ilk gelen soru nasil kolay hamile kalabilirim sorusudur, bu sorunuzun yanitlarindan birisini bugun sizlerle paylasacagiz.

İncir kürü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafindan doktor muayenesi sonucundan tamamen saglikli bulundugu halde hamile kalmasi geciken bayanlarimiz icin. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bir bitki bilimci, ve bitkilerden faydalanilarak cesitli rahatsizliklarimiza cozumlerde bizlere yardimci oluyor. Iste bu seferde kolay hamile kalmak icin doktorumuz İncir kürü tavsiye ediyor. Peki İncir kürü nedir? Nasil yapilir? Simdi sizlere bununla ilgili biraz bilgi vermek istiyoruz.

İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

Bu kürün daha etkili olması için, bu küre başlamadan önce 15 gün süreyle soğan kürü uygulanması gerekiyormuş. O da şöyle;

Soğan Kürü
Her gün yumurta büyüklüğünde bir kuru soğan, üzerine 2-3 çay kaşığı sumak eklerek yenilecek. 15 gün bu kürü uyguladıktan sonra incir kürüne başlanabilir.

Umariz kolay hamile kalmaniz icin bu yontem ise yarar ve guzel haberleri bizlerle de paylasirsiniz.

çok güzel dua etmişsin maşallah :) kız öyle dua edilirmi hiç daha önünü görmedenha bide eşin olmadan ilişkiye girmişsin o zaman korkmuşsun şimdide çocuğum olmasa diye korkuyosun

hılalcım yalnıs anlama benı ama kızın ustune bıde sen gıtme canım yaa zaten o uzuntulu olmus ıste gençlık halı onun yaptını yapmasakda bızlerde bısekılde bıseyler yasamısızdır boyle cıkısma hperıyee

ewt hilal nasıl bir konuşmaydı o ya herkes yapıyo yalan mı ne biçim bi tarz dı yazışman hiç hoşuma gitmedi kusura bakma çok kızdım sana sankı herkes namus abidesi
ne var kocası olmuş işte adam o zamankı ruh halıyle oyle dua etmiş olabilir allah gören işiten dir onun o ruh halını bilir belkide o yüzden bebek vermedi o zaman üzülmesin diye inşş en yakın zamanda verecek canım sana tamam mı üzülmeeee

cok tebrık konduruyorum busecanım benım tatlımm..sonucta kımse ben bısey yasamadım dıyemez ınanmam kocasına guvenmese o seyı yapmazdı zaten o guvenı heprıcıme vermıskı yasmaıslar onu vallaı saglam adammıskı evlenmıs onunla bakk ne guzell..tatlım hperıcım uzulme sen canım herkezın hataları olur o ankı korkuyla denmıs olabılır ama rabbım sana en kısa zamanda bebişini nasıp etdecek emın olopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:1hug:

kimse kimseyi üzemez arkadaşlar sözlerinize dikkat edin konuşun ya
kimse kimsenın hayatına da laf diyemez çok kınıyorum seni hilal çok şaşırttın beni

yok cnm ya inan elim ayağım tıtredi sınır oldum çok ayıp burda dertelişiyoruz kız kendini açıkça anlattı diye ne bu bide biz destek olcağımıza yerden yere vurmanın alemi yok yanı çok ayıp

kızlar busecanıma katılıyorum sonucta herkezın kendı hayatıı..bızımle paylasmak ıstemıs soylemıs bıze burda herkz derdını paylasıyo konusuyo yerı gelıyor yardım beklıyoruz bırbırımızden destek olcamıza ona
.lutfen bu sekıldekırıcı olupta ustune bırde bız gıtmeyelım olurmu kızlar .sonucta burda bızı yakın gormus sırrını paylasmıs bu bıle buyuk bır cesaret hperıcım senı canı gonulden alkisalkisalkis alkıslıyorum canımm bızı bukadar yakın gorupte paylastıgın içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…