- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Yaaaa ,aman hamile kalmıyım duygusu şu an bize ne uzak birşey yahu insanın dili varmaz söylemeye :1no2:
katılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa ,aman hamile kalmıyım duygusu şu an bize ne uzak birşey yahu insanın dili varmaz söylemeye :1no2:
benim anneminde 1,5 yıl bebeği olmamış sonra tedavi ile ben olmuşum annemde nasıl olsa tedavi ile oluyor diye korunmamış 2 ay sonra kardeşime hamile kalmış canım.Bi olunca devamı geliyordur belki yani
evet yaa cok haklısın canım
evet canımm cevremde o sekılde cok ınsan varr cok dogruuu ıkıncıye ınsan daha cabuk hamıle kalıyoo ınanıyorum bunaa ılkınden yuzumuzun akıyla cıkarsak ınşlh tabıkı ıkıncıye ınşlh bukadar uzulmez yıpranmaz strese gırmeyızkafamçokkarıştı:Saruboceq:
şu an için söylenmiyor zaten cnmcım o zaman için sonuçta kedimiyiz kaç tane doğurcaksın
hamıle kaldığında arkası geliyomuş zaten annemde biliyorum o yüzdende o zamanda o durumda korunmak için hamıle kalmıyım korkusu yaşıyomuşsun diyo yanı herşey olur rahat ol diyo yanı tabıkı kımsenin dili varmaz ama oyle bir durumdada korunma çareleri arıycaz
İşte evet bende onu diyorum,çok garip bir durum bu.Kimi insan olsun diye dua ediyor,kimisi olmasın diyee.
Kızlar ben birşey söylicem sizee biz eşimle evlenmeden önce çok uzun bir süre flört ettik o dönemde de beraber olduk yani evlenmeden,o zamanlar bende çok yalvarırdım Allahım ne olur hamile olmiim,aldırmak zorunda kalırım diye,acaba o duaların etkisi hala sürüyor mu diye düşünüyorum :uhm:
ışte evet bende onu diyorum,çok garip bir durum bu.Kimi insan olsun diye dua ediyor,kimisi olmasın diyee.
Kızlar ben birşey söylicem sizee biz eşimle evlenmeden önce çok uzun bir süre flört ettik o dönemde de beraber olduk yani evlenmeden,o zamanlar bende çok yalvarırdım Allahım ne olur hamile olmiim,aldırmak zorunda kalırım diye,acaba o duaların etkisi hala sürüyor mu diye düşünüyorum :uhm:
İşte evet bende onu diyorum,çok garip bir durum bu.Kimi insan olsun diye dua ediyor,kimisi olmasın diyee.
arkadaşlar incir kürnü bilen varmı nasıl yapılıyo
arkadaşlar incir kürnü bilen varmı nasıl yapılıyo
çok güzel dua etmişsin maşallah :) kız öyle dua edilirmi hiç daha önünü görmedenha bide eşin olmadan ilişkiye girmişsin o zaman korkmuşsun şimdide çocuğum olmasa diye korkuyosun
ewt hilal nasıl bir konuşmaydı o ya herkes yapıyo yalan mı ne biçim bi tarz dı yazışman hiç hoşuma gitmedi kusura bakma çok kızdım sana sankı herkes namus abidesi
ne var kocası olmuş işte adam o zamankı ruh halıyle oyle dua etmiş olabilir allah gören işiten dir onun o ruh halını bilir belkide o yüzden bebek vermedi o zaman üzülmesin diye inşş en yakın zamanda verecek canım sana tamam mı üzülmeeee
cok tebrık konduruyorum busecanım benım tatlımm..sonucta kımse ben bısey yasamadım dıyemez ınanmam kocasına guvenmese o seyı yapmazdı zaten o guvenı heprıcıme vermıskı yasmaıslar onu vallaı saglam adammıskı evlenmıs onunla bakk ne guzell..tatlım hperıcım uzulme sen canım herkezın hataları olur o ankı korkuyla denmıs olabılır ama rabbım sana en kısa zamanda bebişini nasıp etdecek emın olopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:1hug: