evet aynen yaaa. bende hiç sölemiyorum. ayın 20 si 25 i arası diyor. benim o dönem deneme yapmam gerekmiyor mu? son adetim 3 haziranda başladı 3 gün oldu biteli. ayın 20 sine kadar olan denemeler yeterli olur mu yoksa?seni gayet iyi anlıyorum canım bende daha anneme bebek çalışmaları yapıyoruz demedim süpriz olsun istiyorum çünkü o yüzden bazen çağırıyor gitmiyoruz ona çok bozuluyor bilmiyorki evde bebek çalışması yapıyoruz :kedi::lepi::sm_cool:
ne zaman en uygun dönemki sizin için?
bizde öyle yapcaz canımbakalım 21haziranda gelcek inşallah da yapsakda ne olcak ki 2temmuzda da hasta olcam :bbo:
Bilmiyorum canım da bi de dün gece eşim bana çok ateşin var dedi ama ben ateşim olduğunda üşürüm ama hiç üşümüyordum gayet normaldim ama çok sıcakmışım..acaba o da mı havadan.. CADIARZU
evet aynen yaaa. bende hiç sölemiyorum. ayın 20 si 25 i arası diyor. benim o dönem deneme yapmam gerekmiyor mu? son adetim 3 haziranda başladı 3 gün oldu biteli. ayın 20 sine kadar olan denemeler yeterli olur mu yoksa?
olsun canım ya tutarsa dıye calısın ya kısmet ınşlh o kısa anda ınşlh tutar :))
kız benımde gecen gun atesım vardı ben bıle hıssedıyodumm ınşlh vardır bısıler kızz:Saruboceq: senınde benımde artık herseyı gebelıge yoruyom yaaa offff
evet aynen yaaa. bende hiç sölemiyorum. ayın 20 si 25 i arası diyor. benim o dönem deneme yapmam gerekmiyor mu? son adetim 3 haziranda başladı 3 gün oldu biteli. ayın 20 sine kadar olan denemeler yeterli olur mu yoksa?
elektrik kesildi yav. inşallah hepimizin bu ay bebişleri olur.
valla biz de canım son gününe kadar çalışıyoz ya tutarsa
Bizde bu ay hiç çalışmadık sadece 3 gün,kendimi dinlendirdim,şimdi şu hastalığım bi bitsin tam gaz başlayacağız aklinialirimsmile
valla ben 2 de hasta oldum eşimde 21 de gelcek de tam gaz artık:kedi:
antalya alanyadanım ben. siz?Canım antalyanın neresindesin?
kızlarr nerdesiniz sustunuz yaa delikafadulden
ben burdayımkaydirigubbakcemile2kızlarr nerdesiniz sustunuz yaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?