Selam Güzel hanımlar..nasılsınız?Ben baş ağrısından ölüyoruumm.. bilmiyorumkismile
ayy neyden oldukı acaba agrı kesıcı ıc dıcem amaben basım catlasada asla hap içmem surunurum ederım ama ıcmem bu yasıma gelene kadar doktr aldım ılaclar yoksa hıc ılacmıs hapmıs kullanmadımm..ınşlh gecer canımm:sm_confused:
geçmiş olsun canım bende öyle ağrıyle uyandum migren var bende desenağlama
merhaba hayırlı cumalar herkese. ne tesadüfse bende baş ağrısıyla uyandım bugün. hala çok ağrıyor. üüüüffffff.
Bugünde herkesin başı ağrıyor galiba.Allah şifanızı versin canlarım
Bugünde herkesin başı ağrıyor galiba.Allah şifanızı versin canlarım
hoşbuldum. bütün başı ağrıyanlara geçmiş olsun. ya sinir oldum. reglim biteli 3 gün oldu. güya dün gece başlıcaktık çalışmalara. ben kendi kendime aklımdan öyle düşünüyorum tabi. bizimki akşam bi yere montaja gidecekmiş sende gel değişiklik olur dedi. saat 1 de gelebildik eve ki yolda kapanıyodu gözlerim. haliyle hemen uyuduk yani. her gün böyle bişiler çıkarsa napıcam ya öf yaaa.
haklısın canım strestednmıdır nedır baksana kızların hep bası agrıyoooohaoldumsmile benımkıde olacakk gıbııı dusun dusun offfff karnım cok şiş yaaakafamçokkarıştı
hoşbuldum. bütün başı ağrıyanlara geçmiş olsun. ya sinir oldum. reglim biteli 3 gün oldu. güya dün gece başlıcaktık çalışmalara. ben kendi kendime aklımdan öyle düşünüyorum tabi. bizimki akşam bi yere montaja gidecekmiş sende gel değişiklik olur dedi. saat 1 de gelebildik eve ki yolda kapanıyodu gözlerim. haliyle hemen uyuduk yani. her gün böyle bişiler çıkarsa napıcam ya öf yaaa.
yok canımm her akşam iş çıkacak değil ya ..bana bak teselli bul ben 1 aydır görmüyom kocayı (görevde)...:çok üzgünüm:
aman dur olacam falan deme.Senden bebiş haberi bekliyoruz ona göre canım :teytey:
Hoşbuldum canım :) başım ağrıyor dünden beri onun dışında iyiyim olumunekankayizsmile
ay sende daha bı dertlısın canım yaa..asıl sen ıkı arada bı derede bos bı anınızda bu fırsatları kacırma derımsırnaşık şey
ay ınşlh canım yaaa....ama korkuyorumda kızz iğnenın faydası olmadıysa bu son sansım baska tedavı uygulanacakkeyvahedigeldismile:çok üzgünüm:
hg canım,benimde son 3 gündür başım ağrıyor yaa normalde hiç ağrımaz halbuki,havalardan mı acaba diyorum.
ya bir de işin kötü yanı bu ay sonu teyzemlerle kaplıcaya gidicez biz. yav anneme ben gelmeyim diyorum. o da napsın işin aslını bilmediğinden değişiklik olur kızım senede bi kere diyor. diyemiyorum ki anne ben bebek yapmaya çalışıyorum hem yol, hem kaplıca problem olabilir. bakalım deyip geçiştiriyorum. önümüzdeki ayda eşimin ailesi gelecek 1 aya yakın kalacak. o zamanda öyle gün aşırı bi deneme olabileceğini sanmıyorum. hale bak fırsatsızlıktan bebek yapamıyom.
ne zaman en uygun dönemki sizin için?bizde öyle yapcaz canımbakalım 21haziranda gelcek inşallah da yapsakda ne olcak ki 2temmuzda da hasta olcam :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?