• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Selam Güzel hanımlar..nasılsınız?Ben baş ağrısından ölüyoruumm.. bilmiyorumkismile

ayy neyden oldukı acaba agrı kesıcı ıc dıcem ama :utangac: ben basım catlasada asla hap içmem surunurum ederım ama ıcmem bu yasıma gelene kadar doktr aldım ılaclar yoksa hıc ılacmıs hapmıs kullanmadımm..ınşlh gecer canımm:sm_confused:

ayy neyden oldukı acaba agrı kesıcı ıc dıcem ama :utangac: ben basım catlasada asla hap içmem surunurum ederım ama ıcmem bu yasıma gelene kadar doktr aldım ılaclar yoksa hıc ılacmıs hapmıs kullanmadımm..ınşlh gecer canımm:sm_confused:

İnşallah canım..zaten içecektimde bi baktım evde ağrı kesici yok :) bende çok aramadım kaydirigubbakcemile2

merhaba hayırlı cumalar herkese. ne tesadüfse bende baş ağrısıyla uyandım bugün. hala çok ağrıyor. üüüüffffff.

Bugünde herkesin başı ağrıyor galiba.Allah şifanızı versin canlarım

haklısın canım strestednmıdır nedır baksana kızların hep bası agrıyoooohaoldumsmile benımkıde olacakk gıbııı dusun dusun offfff karnım cok şiş yaaakafamçokkarıştı

hoşbuldum. bütün başı ağrıyanlara geçmiş olsun. ya sinir oldum. reglim biteli 3 gün oldu. güya dün gece başlıcaktık çalışmalara. ben kendi kendime aklımdan öyle düşünüyorum tabi. bizimki akşam bi yere montaja gidecekmiş sende gel değişiklik olur dedi. saat 1 de gelebildik eve ki yolda kapanıyodu gözlerim. haliyle hemen uyuduk yani. her gün böyle bişiler çıkarsa napıcam ya öf yaaa.

hoşbuldum. bütün başı ağrıyanlara geçmiş olsun. ya sinir oldum. reglim biteli 3 gün oldu. güya dün gece başlıcaktık çalışmalara. ben kendi kendime aklımdan öyle düşünüyorum tabi. bizimki akşam bi yere montaja gidecekmiş sende gel değişiklik olur dedi. saat 1 de gelebildik eve ki yolda kapanıyodu gözlerim. haliyle hemen uyuduk yani. her gün böyle bişiler çıkarsa napıcam ya öf yaaa.

ayyy canım yaaa...ıkı arada bı derede hallatseydınız ısınızı evde zaten o anda uyku muyku kacardı evdeesırnaşık şey ama bugunu elınden kacırma ne yap et oldumuuu:kedi:

yok canımm her akşam iş çıkacak değil ya ..bana bak teselli bul ben 1 aydır görmüyom kocayı (görevde)...:çok üzgünüm:

yarın çalışanlar için çok üzüldüm:(

ben kaçıyorum kızlar size ii sohbetler şimdi bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile okul için süslenmeye gidiyorum öpüyorum hepinizi
umarım akşama güzel haberlerinizi okurum

ya bir de işin kötü yanı bu ay sonu teyzemlerle kaplıcaya gidicez biz. yav anneme ben gelmeyim diyorum. o da napsın işin aslını bilmediğinden değişiklik olur kızım senede bi kere diyor. diyemiyorum ki anne ben bebek yapmaya çalışıyorum hem yol, hem kaplıca problem olabilir. bakalım deyip geçiştiriyorum. önümüzdeki ayda eşimin ailesi gelecek 1 aya yakın kalacak. o zamanda öyle gün aşırı bi deneme olabileceğini sanmıyorum. hale bak fırsatsızlıktan bebek yapamıyom.

yok canımm her akşam iş çıkacak değil ya ..bana bak teselli bul ben 1 aydır görmüyom kocayı (görevde)...:çok üzgünüm:

ay sende daha bı dertlısın canım yaa..asıl sen ıkı arada bı derede bos bı anınızda bu fırsatları kacırma derımsırnaşık şey

aman dur olacam falan deme.Senden bebiş haberi bekliyoruz ona göre canım :teytey:

ay ınşlh canım yaaa....ama korkuyorumda kızz iğnenın faydası olmadıysa bu son sansım baska tedavı uygulanacakkeyvahedigeldismile:çok üzgünüm:

ay sende daha bı dertlısın canım yaa..asıl sen ıkı arada bı derede bos bı anınızda bu fırsatları kacırma derımsırnaşık şey

ay ınşlh canım yaaa....ama korkuyorumda kızz iğnenın faydası olmadıysa bu son sansım baska tedavı uygulanacakkeyvahedigeldismile:çok üzgünüm:

bizde öyle yapcaz canım :1:bakalım 21haziranda gelcek inşallah da yapsakda ne olcak ki 2temmuzda da hasta olcam :bbo:

hg canım,benimde son 3 gündür başım ağrıyor yaa normalde hiç ağrımaz halbuki,havalardan mı acaba diyorum.

Bilmiyorum canım da bi de dün gece eşim bana çok ateşin var dedi ama ben ateşim olduğunda üşürüm ama hiç üşümüyordum gayet normaldim ama çok sıcakmışım..acaba o da mı havadan.. CADIARZU

ya bir de işin kötü yanı bu ay sonu teyzemlerle kaplıcaya gidicez biz. yav anneme ben gelmeyim diyorum. o da napsın işin aslını bilmediğinden değişiklik olur kızım senede bi kere diyor. diyemiyorum ki anne ben bebek yapmaya çalışıyorum hem yol, hem kaplıca problem olabilir. bakalım deyip geçiştiriyorum. önümüzdeki ayda eşimin ailesi gelecek 1 aya yakın kalacak. o zamanda öyle gün aşırı bi deneme olabileceğini sanmıyorum. hale bak fırsatsızlıktan bebek yapamıyom.

seni gayet iyi anlıyorum canım bende daha anneme bebek çalışmaları yapıyoruz demedim süpriz olsun istiyorum çünkü o yüzden bazen çağırıyor gitmiyoruz ona çok bozuluyor bilmiyorki evde bebek çalışması yapıyoruz :kedi::lepi::sm_cool:

Back