Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

ben şu an eşleriniz ne iş yapıyor, siz ne iş yapıyorsunuz onu merak ediyorum mesela. benim eşim dekorasyoncu kendi işyeri. bende yanına geliyorum. evimizde işyerimizin karşısı. önceden muhasebe işinde çalışıyordum ama. peki sizler?

ben muhasebeciyim canım müşavirlik bürosunda çalışıyorum eşimde özel hastanede ilk yardım uzmanı olarak çalışıyor

Benim eşimde otelde muhasebe de..ben yeni mezun oldum kpss ye hazırlanıyorum :)

slm kızlar nasılsınız pataloji sonucumu aldım çok iyi dedi doktorum bişey çıkmamış varmı hamiş haberleri

ben muhasebeciyim canım müşavirlik bürosunda çalışıyorum eşimde özel hastanede ilk yardım uzmanı olarak çalışıyor
ben önceden bi fabrikada ön muhasebede çalıştım yıllarca. çok zevkliydi. oradan ayrıldım bi mali müşavirin yanına girdim ama o da ne! aman Allah'ım ne kadar dikkat isteyen, stresli, sorumluluğu fazla bi işmiş. resmen soğudum muhasebeden. bana göre değilmiş en azından bunu anladım. gerçekten helal olsun diyorum bu işi başarabilenlere. şükür eşim evlenince çalışma bana dükkanda yardımcı ol dedi de kurtuldum. resmen ağlayarak gidiyordum işe. laf aramızda patronda kıl bi adamdı:kedi:

zaten severek yapmazsan bu işi hiç çekileceği yok.Ben kamu yönetimi mezunuyum okuldada vardı muhasebe derslerim ve amacımda zaten müşavirlik.ağustosta başvurup kasımda sınava giricem

çok geçmiş olsun canım. temiz olmasına sevindim.

cok sevindim canım senin adıa hayırlı olsun
smaer sonucumu aldıgın benimde 16 hazşranda cıkıcak bakalımmmm:ecrin_bebek:

teşekkürler kızlar inş. hayırlı olur inş. seninkide temiz çıkar ne yapalım bide macun yaptım onu yiyiyoruz eşimle oda acayip derecede cinselliğe artış oluyo dayanamıyorum çünkü doktorum 10 gün ilişki yok dedi kaydirigubbakcemile3

kızlar yumurtlama zamanını nasıl hesaplıyorsunuz 28 mayıs da oldum adet ben bir daha 26 haziranda olucam hangi dönemler hamile kalınacak dönemler
internetde cok farklı seyler cıkıyoooo

şimdi aklıma geldi bişey soracaktım ben sizlere. eşim diyor ki beraberlikten sonra hemen yıkanmamalısın. bence sabah yap banyonu diyor. ama bende inancım gereği çok çekinirim o halde durmaktan. gece banyomu yapmazsam gözüme uyku girmiyor ya bu gece deprem olursa ben o şekil yakalanırsam diye. eşimde diyor hemen yıkanırsan bebişin olmaz. sizlerin bilgisi var mı bu konuda?

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…