Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
antalya alanyadanım ben. siz?
ben şu an eşleriniz ne iş yapıyor, siz ne iş yapıyorsunuz onu merak ediyorum mesela. benim eşim dekorasyoncu kendi işyeri. bende yanına geliyorum. evimizde işyerimizin karşısı. önceden muhasebe işinde çalışıyordum ama. peki sizler?
ben şu an eşleriniz ne iş yapıyor, siz ne iş yapıyorsunuz onu merak ediyorum mesela. benim eşim dekorasyoncu kendi işyeri. bende yanına geliyorum. evimizde işyerimizin karşısı. önceden muhasebe işinde çalışıyordum ama. peki sizler?
ben önceden bi fabrikada ön muhasebede çalıştım yıllarca. çok zevkliydi. oradan ayrıldım bi mali müşavirin yanına girdim ama o da ne! aman Allah'ım ne kadar dikkat isteyen, stresli, sorumluluğu fazla bi işmiş. resmen soğudum muhasebeden. bana göre değilmiş en azından bunu anladım. gerçekten helal olsun diyorum bu işi başarabilenlere. şükür eşim evlenince çalışma bana dükkanda yardımcı ol dedi de kurtuldum. resmen ağlayarak gidiyordum işe. laf aramızda patronda kıl bi adamdı:kedi:ben muhasebeciyim canım müşavirlik bürosunda çalışıyorum eşimde özel hastanede ilk yardım uzmanı olarak çalışıyor
slm kızlar nasılsınız pataloji sonucumu aldım çok iyi dedi doktorum bişey çıkmamış varmı hamiş haberleri
slm kızlar nasılsınız pataloji sonucumu aldım çok iyi dedi doktorum bişey çıkmamış varmı hamiş haberleri
oooh ohh gözün aydın canım çok sevindim..
çok sevindim canım :) daha haber yok.. alkisalkisalkis
ben önceden bi fabrikada ön muhasebede çalıştım yıllarca. çok zevkliydi. oradan ayrıldım bi mali müşavirin yanına girdim ama o da ne! aman Allah'ım ne kadar dikkat isteyen, stresli, sorumluluğu fazla bi işmiş. resmen soğudum muhasebeden. bana göre değilmiş en azından bunu anladım. gerçekten helal olsun diyorum bu işi başarabilenlere. şükür eşim evlenince çalışma bana dükkanda yardımcı ol dedi de kurtuldum. resmen ağlayarak gidiyordum işe. laf aramızda patronda kıl bi adamdı:kedi:
çok geçmiş olsun canım. temiz olmasına sevindim.
cok sevindim canım senin adıa hayırlı olsun
smaer sonucumu aldıgın benimde 16 hazşranda cıkıcak bakalımmmm:ecrin_bebek:
teşekkürler kızlar inş. hayırlı olur inş. seninkide temiz çıkar ne yapalım bide macun yaptım onu yiyiyoruz eşimle oda acayip derecede cinselliğe artış oluyo dayanamıyorum çünkü doktorum 10 gün ilişki yok dedi kaydirigubbakcemile3