teşekkürler kızlar inş. hayırlı olur inş. seninkide temiz çıkar ne yapalım bide macun yaptım onu yiyiyoruz eşimle oda acayip derecede cinselliğe artış oluyo dayanamıyorum çünkü doktorum 10 gün ilişki yok dedi kaydirigubbakcemile3
bende 4 yıllık işletme mezunuyum. bende staj yapıp kendi büromu açma hevesindeydim ama sınav çok zor staj çok zor diye korkuttular beni. ama iyi de olmuş benim yapabileceğim bi iş değilmiş. en iyisi dediğin gibi bu işi gerçekten sevenlerin yapması.zaten severek yapmazsan bu işi hiç çekileceği yok.Ben kamu yönetimi mezunuyum okuldada vardı muhasebe derslerim ve amacımda zaten müşavirlik.ağustosta başvurup kasımda sınava giricem
şimdi aklıma geldi bişey soracaktım ben sizlere. eşim diyor ki beraberlikten sonra hemen yıkanmamalısın. bence sabah yap banyonu diyor. ama bende inancım gereği çok çekinirim o halde durmaktan. gece banyomu yapmazsam gözüme uyku girmiyor ya bu gece deprem olursa ben o şekil yakalanırsam diye. eşimde diyor hemen yıkanırsan bebişin olmaz. sizlerin bilgisi var mı bu konuda?
şimdi aklıma geldi bişey soracaktım ben sizlere. eşim diyor ki beraberlikten sonra hemen yıkanmamalısın. bence sabah yap banyonu diyor. ama bende inancım gereği çok çekinirim o halde durmaktan. gece banyomu yapmazsam gözüme uyku girmiyor ya bu gece deprem olursa ben o şekil yakalanırsam diye. eşimde diyor hemen yıkanırsan bebişin olmaz. sizlerin bilgisi var mı bu konuda?
teşekkür ederim valla. içim rahatladı. çünkü bir kez denedim. yok. uyuyamıyorum. içimi bişi kemiriyor. tertemiz olmam öyle uyumam lazım. çok iyi oldu bunu duyduğum.Geçen konuşmuştuk biz de bu konuyu ve giden gitmiştir çok beklemeye gerek yok sonucuna ulaşmıştık :) Ve o sabah yıkanma konusunda haklısın bende uyuyamıyorum öyle olduğunda.. :)
kızlar yumurtlama zamanını nasıl hesaplıyorsunuz 28 mayıs da oldum adet ben bir daha 26 haziranda olucam hangi dönemler hamile kalınacak dönemler
internetde cok farklı seyler cıkıyoooo
yarım saat falan bekliyorum evet onu duymuştum. hatta ayaklarımı mümkün olduğunca yukarı kaldırıp bekliyorumkaydirigubbakcemile3evet canım en az yarım saat yatmalısın hemen banyo yapınca spermler dışarı akıyormuş birde sıcak su öldürüyormuşta canlı spermleri
teşekkür ederim valla. içim rahatladı. çünkü bir kez denedim. yok. uyuyamıyorum. içimi bişi kemiriyor. tertemiz olmam öyle uyumam lazım. çok iyi oldu bunu duyduğum.
bugün arkadasa gittim manisalı annesi gelmiş koca bir torba mesir macunu getirmiş
oda bana verdi yarısını bakalım yiyelim macunları ne olecekkkkkkkkkkkkkkksositososito
sıcak su canlı spermleri öldürüyosa ay eğer benim gebelik ihtimalim olursa ona da zararı olacak mı ya 15 gün sonra kaplıcaya gitcem ben yaaa:sinifsinif:yarım saat falan bekliyorum evet onu duymuştum. hatta ayaklarımı mümkün olduğunca yukarı kaldırıp bekliyorumkaydirigubbakcemile3
8 haziran-16 haziran arası bol bol çalışın. 2 gün geçmiş ama bence bu aralar yumurtlarsın..
tesk canımmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:a.s.
ozparr nerde kızlarrr merak ettımm:uhm: benım karnımda bır sıslık varr sabatan berı anlamadım yaaa:sm_confused:
sıcak su canlı spermleri öldürüyosa ay eğer benim gebelik ihtimalim olursa ona da zararı olacak mı ya 15 gün sonra kaplıcaya gitcem ben yaaa:sinifsinif:
slm kızlar geçmişi okuyayım dedim ama okuyamadım çoook yazmışsınız mse123 regl olmuş başka haber var mı?
slm kızlar geçmişi okuyayım dedim ama okuyamadım çoook yazmışsınız mse123 regl olmuş başka haber var mı?
Hoşgeldin canım..haber yok galiba yeni..nasılsın?
hg canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?