• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

hepiniz için ve sonra kendim için ettim dualarımı sabah allahım kabul etsin herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim sen büyüksün sen ol dersen olur şu bebek için yanıp tutuşan kalplerimizi gör yarabbım bizleri bu duygudan mahrum eyleme yarabbım cuma mübarek suyu yüzü hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbım eşlerimize sağlık bol kazanç ver yarabbım ülkemize dirlik düzen ver yarabbım bizleri açlıkla sınama yarabbım dertililere şifa ver yarabbım iki cihanda bizi kurtar bize yardım elini uzat yarabbim günahlarımızı bağışla bizi senin yolundan ayırma yarabbım şehitlerimize ve ölmüşlerimize ve ayrıca şu gönlünde bebek için yanıp tutuşan anne adayları için EL FATİHA

AMİNNNN ,Allah kabul etsin..

kızlarrr candan erçetinn vay halime şarkısını mutlaka dinleyin çoşacaksınız:teytey:2 gündür takmış durumdayım son ses kaydirigubbakcemile2

kızlarrr candan erçetinn vay halime şarkısını mutlaka dinleyin çoşacaksınız:teytey:2 gündür takmış durumdayım son ses kaydirigubbakcemile2

oooo supermıs bu sarkı yaaa...suanda dınlıyorummm:lepi::dance::dance::dance:

vay vay vaaaaaay vay benim halimeeeeeee bulamadım çaresini yandım kaderimeeeee :dance: :dance: :dance:

nımetcım canım hg nasılsınnn:dance:

Back