Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

:teytey::teytey:haftanın son günü:teytey::teytey:

:teytey::teytey:günaydın kızlar:teytey::teytey:herkese hayırlı cumalar

regl ne zaman cnm ??[/QUOTE]

20 hazıran canım kafamçokkarıştı ara ara belım bacagıma kadar sancı verıyo..basım donuyooo:1no2: gunumde yaklastıya kendı kendıme mı pıskolojık olarakmı bu belırtıler dıye suphelenıyorum acıkcasıımafoldumben:1no2:

regl ne zaman cnm ??

20 hazıran canım kafamçokkarıştı ara ara belım bacagıma kadar sancı verıyo..basım donuyooo:1no2: gunumde yaklastıya kendı kendıme mı pıskolojık olarakmı bu belırtıler dıye suphelenıyorum acıkcasıımafoldumben:1no2:[/QUOTE]

stres yok canım hep birlikte sabırla bekleyip göreceğiz o günü

regl ne zaman cnm ??

20 hazıran canım kafamçokkarıştı ara ara belım bacagıma kadar sancı verıyo..basım donuyooo:1no2: gunumde yaklastıya kendı kendıme mı pıskolojık olarakmı bu belırtıler dıye suphelenıyorum acıkcasıımafoldumben:1no2:[/QUOTE]

Ayol senin yumurtlaman yeni bitti sayılır ne çabuk belirti çıktı böylee bugün kaçıncı günün son regliden??

O zaman sana pozitif düşünce pozitif sonuç demek istiyorum..

bı yonden pozıtıfım opuyorumnanaktan
ama bı yondende korkuyorum buay son sansım hperıcımmeyvahedigeldismile

hg canımm..sanada hayırlı cumalar canımmopuyorumnanaktan

regl ne zaman cnm ??

az kalmış inş bebiştir cnm hakkında hayırlısı olsun şu belirtileri anlamdım kı herkesde başka kiminde olmuyo bide regl ile aynı bide 4-6 haftayken oluyomuş anlamadım valla

bende çalışıyorum yarınnn:sinifsinif:

ınşlh canımm...ama bugun içimden hıc de ıyı seyler gecmıyorr gerı sayım basladıı bende artık streste basladı gıbı olcakmı olmıcakmı dıyekafamçokkarıştı[/QUOTE]

ay cnm ya bende aynısıyım iştee bide 2 gün kaldı içim içime sığmıyorr

Ayol senin yumurtlaman yeni bitti sayılır ne çabuk belirti çıktı böylee bugün kaçıncı günün son regliden??[/QUOTE]

canım bende onun için işte piskolojıkmı bu durumum dıye korkuyorum ..yoksa gunume 19 gun kaldı normalde 3 gun kala belım agrırdı ama 3gun oluyo bu sekıldeyımm uff :çok üzgünüm:

Ayol senin yumurtlaman yeni bitti sayılır ne çabuk belirti çıktı böylee bugün kaçıncı günün son regliden??

canım bende onun için işte piskolojıkmı bu durumum dıye korkuyorum ..yoksa gunume 19 gun kaldı normalde 3 gun kala belım agrırdı ama 3gun oluyo bu sekıldeyımm uff :çok üzgünüm:[/QUOTE]

9 gün var 20 si demedinmi cnm sıkma canını psikolojıkte olabılı olmayada bilir inşş pozitif düşünleim oyle olsun inş bebiştir:ecrin_bebek:

9 gün var 20 si demedinmi cnm sıkma canını psikolojıkte olabılı olmayada bilir inşş pozitif düşünleim oyle olsun inş bebiştir:ecrin_bebek:[/QUOTE]

aman busecım ben ne dedıgımı bılıyormuyum kusuruma bakmaa sırnaşık şeykafamçokkarıştı

herşey olacağına varır arkadaşlar Hep birlikte bekleyip görelim.Bugünde cuma vakti tüm dualarımızı bebek isteyipte kavuşamayan herkes için edelim gerçi her zaman ediyoruzda duamızı bugünde tekrarlayalım

9 gün var 20 si demedinmi cnm sıkma canını psikolojıkte olabılı olmayada bilir inşş pozitif düşünleim oyle olsun inş bebiştir:ecrin_bebek:

aman busecım ben ne dedıgımı bılıyormuyum kusuruma bakmaa sırnaşık şeykafamçokkarıştı[/QUOTE]

canım benim yaaa off sırada ben varım şimdi sen sıranı bekle naniknanik

aman busecım ben ne dedıgımı bılıyormuyum kusuruma bakmaa sırnaşık şeykafamçokkarıştı

canım benim yaaa off sırada ben varım şimdi sen sıranı bekle naniknanik[/QUOTE]

ok canım ama benım bu iğnenım sonucunu 17 gun ogrene bılıyormusum..regl den 3 gun once elım ayagım dursada regl gecıkmesını beklesem yoksaa gıder hemen kan testı yaptırırım kızz onunda stresı var sımdııeyvahedigeldismile

Kızlarrr inşallah Allah umutlarınızı boşa çıkarmasın,hayırlısıyla bebişlerinizi kavuştursun size.. :Saruboceq:

hepiniz için ve sonra kendim için ettim dualarımı sabah allahım kabul etsin herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim sen büyüksün sen ol dersen olur şu bebek için yanıp tutuşan kalplerimizi gör yarabbım bizleri bu duygudan mahrum eyleme yarabbım cuma mübarek suyu yüzü hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbım eşlerimize sağlık bol kazanç ver yarabbım ülkemize dirlik düzen ver yarabbım bizleri açlıkla sınama yarabbım dertililere şifa ver yarabbım iki cihanda bizi kurtar bize yardım elini uzat yarabbim günahlarımızı bağışla bizi senin yolundan ayırma yarabbım şehitlerimize ve ölmüşlerimize ve ayrıca şu gönlünde bebek için yanıp tutuşan anne adayları için EL FATİHA

allah razı olsun senden canım saoll.allahım kabul eder ınşlh:Saruboceq:

Elhamdü lillâhi rabbil'âlemîn. Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. Iyyâke na'büdü ve iyyâke nesta'în. Ihdinas-sirâtal müstakîm. Sirâtallezîne en'amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn.
(Amin)

allah razı olsun senden canım saoll.allahım kabul eder ınşlh:Saruboceq:
sizden de cnm amin ben inanıyorum zamanını bekliyor duyuyor bizi

sağol cnm amin ben içimden okudum yolladım fatıha yı allahım kabul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…