• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

seni gayet iyi anlıyorum canım bende daha anneme bebek çalışmaları yapıyoruz demedim süpriz olsun istiyorum çünkü o yüzden bazen çağırıyor gitmiyoruz ona çok bozuluyor bilmiyorki evde bebek çalışması yapıyoruz :kedi::lepi::sm_cool:
evet aynen yaaa. bende hiç sölemiyorum. ayın 20 si 25 i arası diyor. benim o dönem deneme yapmam gerekmiyor mu? son adetim 3 haziranda başladı 3 gün oldu biteli. ayın 20 sine kadar olan denemeler yeterli olur mu yoksa?

bizde öyle yapcaz canım :1:bakalım 21haziranda gelcek inşallah da yapsakda ne olcak ki 2temmuzda da hasta olcam :bbo:

olsun canım ya tutarsa dıye calısın ya kısmet ınşlh o kısa anda ınşlh tutar :))

Bilmiyorum canım da bi de dün gece eşim bana çok ateşin var dedi ama ben ateşim olduğunda üşürüm ama hiç üşümüyordum gayet normaldim ama çok sıcakmışım..acaba o da mı havadan.. CADIARZU

kız benımde gecen gun atesım vardı ben bıle hıssedıyodumm ınşlh vardır bısıler kızz:Saruboceq: senınde benımde artık herseyı gebelıge yoruyom yaaa offff

olsun canım ya tutarsa dıye calısın ya kısmet ınşlh o kısa anda ınşlh tutar :))

kız benımde gecen gun atesım vardı ben bıle hıssedıyodumm ınşlh vardır bısıler kızz:Saruboceq: senınde benımde artık herseyı gebelıge yoruyom yaaa offff

inşallah canım..hepimiz biran önce kavuşuruz meleklerimize :Saruboceq:

evet aynen yaaa. bende hiç sölemiyorum. ayın 20 si 25 i arası diyor. benim o dönem deneme yapmam gerekmiyor mu? son adetim 3 haziranda başladı 3 gün oldu biteli. ayın 20 sine kadar olan denemeler yeterli olur mu yoksa?

canım ben kendı adıma son gune kadar calısıyoruz bızz:kedi: oda kısmet işi tabı ama bılmıyorum

kızlar 1 saatden gelırım az işim var sıze bol sohbetler:asigim:

Back