Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

günaydın kızlar.bugün akşama kadar yokum özleyin beni olurmuopuyorumnanaktan

günaydın kızlar

manık hayılrı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasıp etsin cnm

gunaydın canlarımmm:1hug::dance: nasılsınız topiğimizin anne adaylarııı

manıkcım gozun aydın canımm..

Günaydın şekerlerrr nasılsınız??? opuyorumnanaktan

gunaydın canım hg opuyorumnanaktan tek kaldım burdaa kımseler gelmemıs daha ohaoldumsmile bırazdan ınşlh kızların hepsı gelıralkisalkisalkis

günaydın kızlar nasılsınız ?
Manik gözünaydın canım tebrik ederim inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Darısı hepimizin başına inş.

gunaydın canım hg opuyorumnanaktan tek kaldım burdaa kımseler gelmemıs daha ohaoldumsmile bırazdan ınşlh kızların hepsı gelıralkisalkisalkis

Evet herkes gelmeye başladı bileee,acayip alışkanlık oldu kızlar bende,sizinle konuşmadan birgün geçiremiyorummm olumunekankayizsmile hihoyyyt :teytey: a.s.

kıslar yarın daet olmam lazım dun dayanamadım test yaptım aam sılık cızgı bıle cıkmadı ınsallah adetım gcınce cıft cızgıyı gorurum

Evet herkes gelmeye başladı bileee,acayip alışkanlık oldu kızlar bende,sizinle konuşmadan birgün geçiremiyorummm olumunekankayizsmile hihoyyyt :teytey: a.s.

aynen canım ınankı işe gelır geşlmez hemen buraya gırıyım dıye duramıyorum..bagımlılık yapptınız banaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…