• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

busecım canım hg gunaydınn...nasılsın bugun tatlımmbayanssulusmile

İYİYİM cnm heyecanlıyım ateşim 36,5 gene dünki gibi dün yükseldi ama daha 2 gün var hafif kasık ağrım var çok hafif bide heyecan felaket kaydirigubbakcemile3

aynen canım ınankı işe gelır geşlmez hemen buraya gırıyım dıye duramıyorum..bagımlılık yapptınız banaopuyorumnanaktan

aynen hemen burda alıyorum soluğu :1hug:

günaydın herkeseeeben geldiim:teytey:

günaydın cnm

günaydın canım nasılsın?
Nasıl gidiyo bakalım sen adet oldun mu busecan geçmişi okuyamadım hiç?

hayır nalancım 14 haziran 2 gün kaldı pazar günü gelcekse bbiraz biraz bişeyler geliyo önceden pazt sı tam geliyo bakalım heyecanlıyım inş gelmezz gebelikten ötürü ama kaydirigubbakcemile3

hayır nalancım 14 haziran 2 gün kaldı pazar günü gelcekse bbiraz biraz bişeyler geliyo önceden pazt sı tam geliyo bakalım heyecanlıyım inş gelmezz gebelikten ötürü ama kaydirigubbakcemile3

bende sana heycan yapıyorum kızz busecımm kafamçokkarıştı hakkında hayırlısı ınşlh :Saruboceq:

sağol canım iyiyim. bende kimse benimle konuşmuyo diye artık burda yazmamaya karar vermiştim tek ayın 22 sinde adet olup olmadığımı haber verecektim:umursamaz::1closedeyes:benneyaptımki

aşkolsun konuşmuyormuyuz senle

bende sana heycan yapıyorum kızz busecımm kafamçokkarıştı hakkında hayırlısı ınşlh :Saruboceq:

sağol cnm benimmm amin hepimiz için hayırlısı cuma mübarek gün isteyen herkese versin rabbımm

sağol canım iyiyim. bende kimse benimle konuşmuyo diye artık burda yazmamaya karar vermiştim tek ayın 22 sinde adet olup olmadığımı haber verecektim:umursamaz::1closedeyes:benneyaptımki

aaa:oklava: o nasıl laf yaa ask olsun nıye konusmayalım kı senle canım benımmŞeniz:1hug:

ayyy canım hadi hayırlısı inş. adetin gelmez dua edicem sana tüm kalbimle bitanem inş. hamilesindir ya valla çok ama çok heycanlandım şimdi allahım nolur busecan hamile olsun edti gelmesin aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

busecm ya bısı sorcam bu bır sayfada aynı anda cogul kısıler nasıl cvp yaza bılıyorsun ben yapamadım yardım edermısın bana :uhm:

h.b.arkadaşlarım benimopuyorumnanaktan.arkadaşlar ben bugün soğan suyuna başladım ama bunu aç karnına içmek şart mı CADIARZU

aaa tabiki canım beni beklersinizde ben gelmezmiyim hiç hayde bakalım hoppa :teytey::teytey::teytey:

senın yanındayım ver elınııı bakyımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

hadı kızlar sabahkı halayımızıda cekelımm pozıtıfım olalımmm:lepi::lepi:

ayyy canım hadi hayırlısı inş. adetin gelmez dua edicem sana tüm kalbimle bitanem inş. hamilesindir ya valla çok ama çok heycanlandım şimdi allahım nolur busecan hamile olsun edti gelmesin aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol cnm teşk ederrim inş hepimizzz inşşşşşşşş bir gün anne olucazzz valla içim de bişeyler var yerimde duramıyorum yaaakaydirigubbakcemile3

ay bide rüyam hayır olsun inş dr gitmişim tam muayanede odanın ortasında kan geliyo elime alıyorum peçetyi ne biçim kan diyorum değişik renk kırmızı ama sonra aa gelcek diyorum bir kan boşalıyor bacaklarımdan tutamıyorum yerler kan dr temizleyin burayı diyo çok kötü kokuyo rezil oluyorum geldi nerde geldi diyorum kaydirigubbakcemile3 popomda kapalıydı ama kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Back