Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Yaa benim bebişte 9 haftalıktı kalbi durmuştu,ama ben test yaptırmadım dr. um bişi demedi

annemler yeni ev aldılar dün 2 kadın birde ben temizlik yaptık.benden 3ay sonra abim evlendi.abişmin eşi kendini okadar beğenmişki size anlatamam.benim hayatım ona göre ultura lüks ama ben hiç bir zaman hiç bişeyime şımarmadım hiç böbürlenmedim.ama işte olup olmamasıyla değil içten gelen bişi olsa gerek şımarıklılık.neyse akşam üzeri gelinimiz annemin evine geldi.annemde kızım erken gelseydinde kadınların başında dursaydın dedi.gelinimizin tepkisi şu oldu:anne benim 2günüm geçio ben elimi bişeye vuramamm.ben hamileyim galiba dedi ama benim gözümün içine bakarak çok gıcık bi şekilde söyledi.kızlar insan kendi yiyenini kıskanmaz nolur beni yalnış anlamayın ben gelinin böbürlenmesine sinirlendim.arka odaya gittim mkapıyı kapattım ağladım ağladım ağladımsenağlama
sonra kadınların yanına gittim kadınlar senin çoçuğun yokmu dedi bende yok dedim.gelin suratını süzdü şöyle elini beline koydu gözümün içine bakarak karnını yitti gerildi.daha 2günü geçmiş hareketlere bakın.eve kendimi zor attım.işte eşimede bu yüzden kapıyı ağlayarak açtım ama tabi ona bişey demedim.çok zoruma gittimafoldumben

aaaaaa süper teşekkürlerzemuszemus peki bu işin takibi nasıl olacak nasıl bizlerden haberdar olup güncelleme yapıyorsunuz?

canım günlerimiz aynı nerdeyse her gün burda yazıyoruz ya regl olduğun da (inşallah olmazsın)buraya yazarsan biliriz...arkadaşlar yarın bende soğan suyuna başlıyorum..eyvahedigeldismile

canım bende nurettin kavcıya gittim.çok memnunum 2ayım bu ay.
daha önce sedat baylara gittim ama o kalabalıktan hiç ilgilenmedi benle.

Sizi bırakıp gitmek hiç istemiyorum kızlar ama çıkmak zorundayım,yarın sabah işe gelir gelmez gireceğim..
Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.Moralleri bozmak yok.
Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bu benim ilk denemem gebelikle ilgili. siteyede bugün üye oldum dolayısıyla bilmiyorum çok fazla. hep aynı forumda mı olacaksınız? sizleri nereden bulacağım ki?

arkadaşlar çoğunuz burda hayırdır bugün işdemi kalcaksınız:lepi:

Benim 1 saat önce çıkmam gerekiyordu ama sizin yüzünüzden kaldım desem inanır mısınız :))) Napim arkadaşlarımın morali bozuk olunca dayanamıyorum ( kızlar üzülmeyin lütfen..
Eve gitmezsem kociş beni boşayacak başınıza kalırım vallaaaa ,hadi byeee..

bu benim ilk denemem gebelikle ilgili. siteyede bugün üye oldum dolayısıyla bilmiyorum çok fazla. hep aynı forumda mı olacaksınız? sizleri nereden bulacağım ki?

evet canım biz hep aynı forum da olcaz..(Haziran ayında hamile kalmak isteyenler)forumda olcaz..bende daha yeniyim arkadaşların arasına katılalı 1 hafta oldukaydirigubbakcemile3

güle güle git olumunekankayizsmile

yeni gördüm canım aşk olsun bu konu da seni nie yargılayalım ..sonuçta üzülen sana kasıtlı hareket var senn yerinde kim olsa o durumda olurdu hele benim gibi sulu gözlü biri o durumda olsam senden daha çoook ağlardım üzme kendini okadar...hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın ...vereliniortak

ben kınanacak bişey görmedim. etrafımda her gün duyuyorum bu tarz hikayeler. çok doğal bence bu. anne olmak isteyen her bayanın yaşayacağı duygusallığı yaşamışsın. şimdi sana diyecekler takma kafana, ağlama, oralı olma falan... elde değil tabi arada düşüneceksin, üzüleceksin, gözlerinde dolacak. yeter ki aşırıya kaçma dozunda yaşa her duygunu. belki inanmazsın ben daha evlenmeden dahi yaşıyordum bu yaşadıklarını. yaşıtlarımın çoğu evliydi çocukları vardı. her geçen gün hamilelik haberleri geliyordu. üzülüyordum, gözlerim doluyordu. normaldi bana göre. ama hiç abartmıyordum, hayatımı etkilemesine izin vermiyordum ve duamı, inancımı asla eksik etmiyordum. şimdi evliyim belki hemen çocuğum olacak, belki yıllarca hiç olmayacak bilmiyorum. ama ümidimi yitirmemekte ve sahip olduklarıma şükretmekte kararlıyım.

soğan suyu da nedir?

orta boy soğanın kabuğunu soy ve 4 e böl. birbuçuk su bardağı kaynar suya at ve 5 dk orta ateşte ağzı kapalı olarak kaynak.sonra ocaktan indir ve ağzı açık ılıması için bırak.içibileceğin kadar ıldıktan sonra süz ve iç.
bu günde iki kez yapılacak ve adetin 7. günü başalyıp 15 gün devam edilecek günde iki kez ve her defasında taze hazırlanacak.hiç bir yan etkisi yok evli bekar herkes yapabilir.faydasını gören çokkkk.çoğu kişi hamile kalmış bu yolla ..rahim içini temizliyo özellikle iltihap kalmıyomuş..diğer formda bak soğan suyu kürü die var orayıda oku istersen

canlarım çok saolun kimseyle paylaşmadıklarımı kk daki arkadaşlarımla paylaştım onlar bana destek oldu.allah hepinizden razı olsun.çabuk zamanda bizi anne yapsında bu yazıştıklarımızı anlatıp gülelim maziye gömelim

kızlar soğan suyu benim adetimi düzene bindirdi bence uygulayın.ben tatile gitcem bu ay yoksa ben bu ay gene denicektim

kızlar zaten kabuğunu kaynatıosunuz kabuğunu soymucaksınız rahme iyi gelen kabuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…