busecım canım hg gunaydınn...nasılsın bugun tatlımmbayanssulusmile
aynen canım ınankı işe gelır geşlmez hemen buraya gırıyım dıye duramıyorum..bagımlılık yapptınız banaopuyorumnanaktan
günaydın herkeseeeben geldiim:teytey:
günaydın en cici anne adaylarınazemuszemus
günaydın herkeseeeben geldiim:teytey:
kıslar yarın daet olmam lazım dun dayanamadım test yaptım aam sılık cızgı bıle cıkmadı ınsallah adetım gcınce cıft cızgıyı gorurum
güanydın nalancım
günaydın canım nasılsın?
Nasıl gidiyo bakalım sen adet oldun mu busecan geçmişi okuyamadım hiç?
hayır nalancım 14 haziran 2 gün kaldı pazar günü gelcekse bbiraz biraz bişeyler geliyo önceden pazt sı tam geliyo bakalım heyecanlıyım inş gelmezz gebelikten ötürü ama kaydirigubbakcemile3
gunaydın canım hg nasılsın opuyorumnanaktan
sağol canım iyiyim. bende kimse benimle konuşmuyo diye artık burda yazmamaya karar vermiştim tek ayın 22 sinde adet olup olmadığımı haber verecektim:umursamaz::1closedeyes:benneyaptımki
bende sana heycan yapıyorum kızz busecımm kafamçokkarıştı hakkında hayırlısı ınşlh :Saruboceq:
günaydın topik ahalisi nasılsınız bakalım bu sabah
sağol canım iyiyim. bende kimse benimle konuşmuyo diye artık burda yazmamaya karar vermiştim tek ayın 22 sinde adet olup olmadığımı haber verecektim:umursamaz::1closedeyes:benneyaptımki
hayır nalancım 14 haziran 2 gün kaldı pazar günü gelcekse bbiraz biraz bişeyler geliyo önceden pazt sı tam geliyo bakalım heyecanlıyım inş gelmezz gebelikten ötürü ama kaydirigubbakcemile3
hg canım ..ıyız cok sukur...halaya senı beklıyozz yerimseniben halay bası olmadan cekılmez kı degılmııkaydirigubbakcemile3
aaa tabiki canım beni beklersinizde ben gelmezmiyim hiç hayde bakalım hoppa :teytey::teytey::teytey:
ayyy canım hadi hayırlısı inş. adetin gelmez dua edicem sana tüm kalbimle bitanem inş. hamilesindir ya valla çok ama çok heycanlandım şimdi allahım nolur busecan hamile olsun edti gelmesin aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?