- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
kızlar soğan suyu benim adetimi düzene bindirdi bence uygulayın.ben tatile gitcem bu ay yoksa ben bu ay gene denicektim
aaa bu soğan kabuğu olayını ilk kez duydum bende deniyeyim. benim şimdi çıkmam gerekiyor. ilk fırsatta tekrar giricem. çok sevdim burayı yaaa. yorum yapan herkese teşekkürler. iyi akşamlar şimdilik.
korkma kuzum.benimde bu ay adetim çok az ve sancısız geçti ama ben kullandığım ilaçlara yorumladım.sende sorun neydi gülüm
ay ınşlh edacım yaa..allahım herkezın kucagına beişlerını nasıp etsın :Saruboceq:
kızlar bugün benim doğum günüm.unutmuştum.az önce hatırladım
merhaba kızlar hepinize bugün ilk doktor kontrolüme gittim ultrasonla baktı gebelik var kan testine gerek yok dedi ve 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Şimdide bu iki haftanın dolmasını bekliyeceğim bakalım.
tüpümün biri kapalı biri zedeli cnm.onun için normal yolla gebe kalmam mucize gibi bişi ama ben o mucizeyi bekliyorum iştemafoldumben
dün bi olay oldu ona o kadar ağladımki anlatamam.eşime kapıyı açarken bile kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım.eşimde çok üzüldü sen beni bugüne kadar hiç kırmadın bir dediğimi 2 etmedin ailemden görmediğim sevgiyi gösterdin ama ben seni bi baba bile yapamadım diyince oda ağladı.birbirimize sarıldık ağladıksenağlama
allah kimseyi evlatsız koymasın.biyere gidiyorum yalnızca benim çoçuğum yok apartmanda bi tek benim çoçuğum yok.2komşumla aynı aylarda evlenmişiz tesadüf .onların 1er yaşında çoçukları varsenağlama
Yaa benim bebişte 9 haftalıktı kalbi durmuştu,ama ben test yaptırmadım dr. um bişi demedi
canım bende nurettin kavcıya gittim.çok memnunum 2ayım bu ay.
daha önce sedat baylara gittim ama o kalabalıktan hiç ilgilenmedi benle.
hayırlı olsun canımmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?