• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

aaa bu soğan kabuğu olayını ilk kez duydum bende deniyeyim. benim şimdi çıkmam gerekiyor. ilk fırsatta tekrar giricem. çok sevdim burayı yaaa. yorum yapan herkese teşekkürler. iyi akşamlar şimdilik.

kızlar merhaba ben sitede yeniyim. konu da açtım ama kimse yazmadı :gitme:

bu ay adetim çok kısa sürdü bide hiç bir ağrı falan yoktu. bulantılarım var. baş ağrısı.

bi de yaptığım testi bi kenara atmıştım 1 saat sonra bi baktım çook silik bi ikinci çizgi. daha önce dış gebelik de geçirdim çok korkuyorum.

korkma kuzum.benimde bu ay adetim çok az ve sancısız geçti ama ben kullandığım ilaçlara yorumladım.sende sorun neydi gülüm

aaa bu soğan kabuğu olayını ilk kez duydum bende deniyeyim. benim şimdi çıkmam gerekiyor. ilk fırsatta tekrar giricem. çok sevdim burayı yaaa. yorum yapan herkese teşekkürler. iyi akşamlar şimdilik.

canım soğan kabuğu değil soğanın kendisi soğanın kabuğunu soycan aman haaakannehir

korkma kuzum.benimde bu ay adetim çok az ve sancısız geçti ama ben kullandığım ilaçlara yorumladım.sende sorun neydi gülüm

ilaç falan da almadım bu ay. dış gebelikte de aynı şekilde çook silik çıkmıştı bhcg de çok düşüktü zaten o zaman. yine öyle değildir inşallah kızlar ya. dış gebelik kadar zor bişey yok. hem düşük yapıyodum kürtaj oldum hem dış gebeliğin sonlanması için kemoterapi ilaçları aldım. ikizdiler. :gitme:

çok şükür ikinci gebeliğim normaldi. ama dış gebelik geçirenlerde tekrar olma ihtimali çok yüksekmiş.

merhaba kızlar hepinize bugün ilk doktor kontrolüme gittim ultrasonla baktı gebelik var kan testine gerek yok dedi ve 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Şimdide bu iki haftanın dolmasını bekliyeceğim bakalım.

hayırlı olsun canımmm :))

dün bi olay oldu ona o kadar ağladımki anlatamam.eşime kapıyı açarken bile kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım.eşimde çok üzüldü sen beni bugüne kadar hiç kırmadın bir dediğimi 2 etmedin ailemden görmediğim sevgiyi gösterdin ama ben seni bi baba bile yapamadım diyince oda ağladı.birbirimize sarıldık ağladıksenağlama
allah kimseyi evlatsız koymasın.biyere gidiyorum yalnızca benim çoçuğum yok apartmanda bi tek benim çoçuğum yok.2komşumla aynı aylarda evlenmişiz tesadüf .onların 1er yaşında çoçukları varsenağlama

canım bu kadar üzme kendini dünyada senin gibi o kadar insan var ki mucizelere inan ve sabret tıp çok ilerledi..

Yaa benim bebişte 9 haftalıktı kalbi durmuştu,ama ben test yaptırmadım dr. um bişi demedi

8 haftalık önceki düşükler genellikle genetik bozukluklardan oluyor.ama bizim bebişler ölüyor yani kalbi duruyor.düşmüyor.kürtajla onu ordan söküp alıyorlar.
ne yazıkki bu test pahalı olduğu için 3 düşükten sonra yapıyorlar.ben üniversite hastanesine gittim.orda tanıdık bir doktor vardı.rica minnet yaptırdık.normalde 800 tl civarında ama sigortan olunca devlet karşılıyor.
sen kesin yaptır.bir de tiroidlerine baktır.bende ilk ona baktılar.o az çalışıncada bebek beslenemiyor çünkü.
birde lütfen arkadaşlar hepinize söylüyorum mutlaka folik asit ve b 12 kullanın.şu anda tek tedavim o benim.her seferinde söylüyorum.bunları kullanmak çok önemli....doktoruna sen söyle.bu testleri yapsın.çoğu hastane devletten analiz parası alamadığı için yanaşmıyor yapmaya.gerekirse başka doktora git.bebek durup dururken ölmedi ya.araştırıp bulsunlar nedenini.aylarca bekliyoruz,sonra hamile kalıp mutlu oluyoruz.sonra bebeği kaybediyoruz.allah kimseye o acıyı yaşatmasın.banada bir daha o günleri göstermesin.hala şokunda ve üzüntüsündeyim.

ama herşey düzelecek.burda hep beraber sevineceğiz mutluluklarımızı paylaşıp umut olacağız.inanıyorum.birlikte sinerji kurup sonunda bebeklerimizekavuşacağız. :CüvCüv:.:emir_bebek:

PRETTY DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.YENİ YAŞIN HAYIRLI OLSUN.ÖNCE BİR BEBEĞİN SONRADA TÜM DİLEKLERİN KABUL OLSUN...
MUTLU YILLARopuyorumnanaktana.s.

ne güzel yavaş yavaş hamiş haberlerimiz geliyorr açılışı manik yaptı hayırlısıylaa :))

Back