- Konu Sahibi philosophergirl
Tabi ki canım sonuçta ben de netten görüp uygulamıştımphilosophergirl izin verirsen AYRAN DETOKSU nu paylaşabilir miyim tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki canım sonuçta ben de netten görüp uygulamıştımphilosophergirl izin verirsen AYRAN DETOKSU nu paylaşabilir miyim tatlım
Bu şekil de uygulayacaksan fayda görebilirsin canım ama ek bir şeyler yersen fayda olur mu emin değilim. Ama denersin o zaman hep birlikte görürüz faydasınıBu arada yarım ölçüsüyle denemek istiyorum.
Hem günlük kalorimi aşmamış hem de denemiş olurum.Sen ne dersin
yok tatlım kahvaltinın haricinde ek bir şey yemem.zaten yazılan kahvalti benim rutin her zamanki kahvaltim...Bu şekil de uygulayacaksan fayda görebilirsin canım ama ek bir şeyler yersen fayda olur mu emin değilim. Ama denersin o zaman hep birlikte görürüz faydasını
Afiyet olsun canım. Çok ac bırakmak iyi olmuyor ama deneye deneye bulacağız nasıl beslenmemiz gerektiğiniBen ekmeksiz sekersiz cay ve yumurta ile hafif kahvalti yaptim , oglen 3 tane diyet biskuvi ve aksam haslama yedim. Bugun kapanisi yaptim.Dun den dolayi basim cok agridi. Sanirim cok ac biraktim kendimi dun.Dun aksam 3 mile leslie yaptim. Bugunde yatmadan leslie yapicam.
Evet kilolardan kurtulalimda .saglikli bir sekilde geri gelmesinler. Yeterki vazgecmeyelim.Afiyet olsun canım. Çok ac bırakmak iyi olmuyor ama deneye deneye bulacağız nasıl beslenmemiz gerektiğini