• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Ayında Birlikte Zayıflamaya Ne Dersiniz?

Bu arada yarım ölçüsüyle denemek istiyorum.
Hem günlük kalorimi aşmamış hem de denemiş olurum.Sen ne dersin

Bu arada yarım ölçüsüyle denemek istiyorum.
Hem günlük kalorimi aşmamış hem de denemiş olurum.Sen ne dersin
Bu şekil de uygulayacaksan fayda görebilirsin canım ama ek bir şeyler yersen fayda olur mu emin değilim. Ama denersin o zaman hep birlikte görürüz faydasını 🤗🤗

Kızlar ben yemek yeme işini bitirdim artık gece en fazla bitki çayı çok acikirsam da bir bardak kefır içerim. Bu gün yağ yakımı programının 2. Haftasının 4. Gününü yaptım 50 dk olarak sizlerde durumlar nasıl

Öncelikle size tarif verirken kalori miktarı veremiyorum çünkü kendim de o şekilde beslenmiyorum. Sadece yerken sınırımı biliyorum. Bazı malzemelerde göz kararı oluyor bilginize.💋💋💋
GÜNÜN TARİFİ
Yeşillikli
Tam Buğday Unlu Krep Dürüm
* 1 yumurta
* 1 çay bardağı süt
* 2 ya da 3 yk tam buğday unu (yulaf unu da olabilir)
* tuz ve baharatlar
* dereotu - maydonoz - yeşil soğan
* domates
* salatalık
* Peynir
* Zeytin
* ya da siz icine ne tercih ediyorsanız.

Yapılışı
Krep için yumurta un ve sütü çırpiyoruz daha sonra yeşillikleri ince ince doğrayıp ekliyoruz. Baharatlarıda koyuyoruz. Peçete ile hafif yağmadığımız tava da pisiriyoruz. Daha sonra icine ne koymak istiyorsak koyup dürüm şeklinde yapıyoruz.
Afiyet olsun

Bu şekil de uygulayacaksan fayda görebilirsin canım ama ek bir şeyler yersen fayda olur mu emin değilim. Ama denersin o zaman hep birlikte görürüz faydasını 🤗🤗
yok tatlım kahvaltinın haricinde ek bir şey yemem.zaten yazılan kahvalti benim rutin her zamanki kahvaltim...
geri kalan kısmı ayran detoksu yapabilirim.Bakalım deniycem.
pazartesi tartilıcam.tartilmadan once cumartesi pazar deniycem.Sonuçları paylasırım:KK52:

Ben ekmeksiz sekersiz cay ve yumurta ile hafif kahvalti yaptim , oglen 3 tane diyet biskuvi ve aksam haslama yedim. Bugun kapanisi yaptim.Dun den dolayi basim cok agridi. Sanirim cok ac biraktim kendimi dun.Dun aksam 3 mile leslie yaptim. Bugunde yatmadan leslie yapicam.

Ben ekmeksiz sekersiz cay ve yumurta ile hafif kahvalti yaptim , oglen 3 tane diyet biskuvi ve aksam haslama yedim. Bugun kapanisi yaptim.Dun den dolayi basim cok agridi. Sanirim cok ac biraktim kendimi dun.Dun aksam 3 mile leslie yaptim. Bugunde yatmadan leslie yapicam.
Afiyet olsun canım. Çok ac bırakmak iyi olmuyor ama deneye deneye bulacağız nasıl beslenmemiz gerektiğini 💋💋

Kızlar ben bugün biraz düzenimi bozdum maalesef. Ince bir dilim pasta yedim :kızgın:
Bu gün de spor yapmadım dinlenme günümdü. Yarın da detoks günüm.

Ben 2 gundur hastayim biraz. Sadece yurus yapamiyorum. Yediklerime dikkat ediyorum.
Biraz iyi olunca yuruyuse dewam edecegim. Bana cok iyi geliyordu.

Back