• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Ayında Birlikte Zayıflamaya Ne Dersiniz?

philosophergirl

"I'm alone!" you will shout one day.
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
1.382
3.351
83
33
Bursa
Merhaba hanımlar uzun zamandır tartı da aynı rakamları görmekten sıkılmış birisiyim diyet yapıyorum ama kalıcı olmuyor maalesef daha önce de 74 kg dan 56 kg'a kadar inmiştim ama o zaman acaip iradeliydim. Ramazandı karantinaydi derken kilolar almış başını gitmiş durum da o yuzden ben de Haziran ayı boyunca kendime bir program oluşturmaya karar verdim. Siz de bana katılmak isterseniz buralardayim. Ya da kendi programinızi da pek tabi oluşturabilirsiniz. Sonuçta herkes kendi beslenme şeklini bilir. Ama burada destek olabiliriz birbirimize.
Programım şu şekilde olacak
*Her gün düzenli spor ( zaten 2 haftadır yapıyorum)
*Hafta da 2 gün ayda 8 gün olacak şekilde detoks (bu gün 1. Günüm)
*Şekersiz 21 gün ( bu gün 1. Günüm)
*Kacamaksiz ve sağlıklı beslenme
Bir ay uygulamaya çalışacağım ve bazı şeylerin bir ay değil daha kalıcı olması için elimden geleni yapacağım. Sizleri de bekliyorum💋💋💋

Ben eslik edebilirim🌸 kilom 62 63 arasi gidip geliyor. Gecmiste 54 55 kiloydum (sanirim 10 yil once🤣🤣)yeniden ayni kiloya inmek istiyorum ama irade sifir😀

Bende bugun basladim. Insallah dewam ettirebilirim 73 baslangic. Sekerli ve hamur islerini kestim. Hergun 1 saat aksam yurus ile destekleyecegim.
Hoşgeldiniz o zaman hanımlar 😍
Umarım hepimiz istediğimiz vücut formuna ulaşırız.

Kızlar ben dün detoks uyguladigimi yazmıştım ve benden giden 1,5 kg oldu. Tabiki de onun sudan gittiğibin farkındayım. Eğer dikkat etmezsem de geri alacağımında bilincindeyim. Ama motive etmek konusun da oldukça iyi oluyor detokslar. Giden o kiloları geri almamak adına ekstra dikkat ediyor insan. Benim de dün 1. Günümdü ve ben detoks ile başladım. Size de detoks ile başlamanızı tavsiye ederim. Isterseniz size bir kaç detoks burada paylasabilirim.

Hayırli olsun ..Bu yolda basarilar diliyorum.Biz de hem saglıklı ürünleri seçiyoruz hem de kalori sayıyoruz kizlar...Gayet güzel gidiyor.. :rapci:
Arada ugrarım ben de .sevgiler:KK200:

Kızlar şimdi size iki tane detoks tarifi paylaşıyorum. Bir tanesini daha önce denedim. Diğerini ise daha dün yaptım ama o aylık bir sey ama ilk gün de gayet iyi sonuç verdi.
1. AYRAN DETOKSU
*
8 Yk haşlanmış nohut
* 8 Yk haşlanmış bulgur
* 8 Yk haşlanmış yeşil mercimek
* 1 litre su
* 1 kilo yoğurt
Yoğurt ile suyu ayran yapıp haşlanmış malzemeleri ekliyoruz. Yapılışı bu şekilde arkadaşlar. Tuz, siyah çay, kahve yasak. Bitki çayı serbest en az 2 litre su içelim. Yapabiliyorsa 45 dakika yürüyüş
Yapılışı
Kahvaltı (09.00 ya da 10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
Peynir
Bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği
Kahvaltıdan sonra iki saat ara ile eğer kahvaltı 09.00 da ise en son 21.00 ya da kahvaltı 10.00 da ise 22.00 olacak şekilde tüketiyoruz. Bu bir günlük ertesi gün tekrar hazırlayıp yapıyoruz.

2. YEŞİL ELMA DETOKSU
*
2 tane yeşil elma kabugu (isterseniz tüm de ekleyebilirsiniz ama sadece kabuk ekleyecekseniz kabuklar kalın soyulmalı)
* Küçük ise 2 tane büyük ise 1 tane limon kabukları ile birlikte
*
1/4 maydanoz sapları dahil
* 2 küçük parça taze zencefil
* 5 tane karabiber
* 1 çubuk tarçın
* 1 yaseminli yeşil çay ( normalde olabilir)
* 1.5 litre su (kaynama miktarını göz önüne alarak miktarı 1 bardak kadar arttırın)
Yapılışı
Tüm malzemeleri bir gece önceden kaynatiyoruz soğuduğu zaman süzüyoruz.
Gün içinde 1.5 litre olacak şekilde tüketiyoruz. Su ve bitki çayı içiyoruz. 3 tane de haşlanmış yumurta sabah öğle ve akşam olacak şekilde yiyoruz.
Bu sıvı ağırlıklı bir detoks kızlar. Bunu
1. Hafta da 2 kez ayda 8 kez olacak şekilde uyguluyoruz ( Kesinlikle arka arkaya uygulamayın)
2. Bir ayda hafta da 2-1-2-1 olacak şekilde 6 kez olacak şekilde uygulayalım.
3. Hafta 1 ayda 4 kez şekilde uyguluyoruz.

Kızlar şimdi size iki tane detoks tarifi paylaşıyorum. Bir tanesini daha önce denedim. Diğerini ise daha dün yaptım ama o aylık bir sey ama ilk gün de gayet iyi sonuç verdi.
1. AYRAN DETOKSU
*
8 Yk haşlanmış nohut
* 8 Yk haşlanmış bulgur
* 8 Yk haşlanmış yeşil mercimek
* 1 litre su
* 1 kilo yoğurt
Yoğurt ile suyu ayran yapıp haşlanmış malzemeleri ekliyoruz. Yapılışı bu şekilde arkadaşlar. Tuz, siyah çay, kahve yasak. Bitki çayı serbest en az 2 litre su içelim. Yapabiliyorsa 45 dakika yürüyüş
Yapılışı
Kahvaltı (09.00 ya da 10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
Peynir
Bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği
Kahvaltıdan sonra iki saat ara ile eğer kahvaltı 09.00 da ise en son 21.00 ya da kahvaltı 10.00 da ise 22.00 olacak şekilde tüketiyoruz. Bu bir günlük ertesi gün tekrar hazırlayıp yapıyoruz.

2. YEŞİL ELMA DETOKSU
*
2 tane yeşil elma kabugu (isterseniz tüm de ekleyebilirsiniz ama sadece kabuk ekleyecekseniz kabuklar kalın soyulmalı)
* Küçük ise 2 tane büyük ise 1 tane limon kabukları ile birlikte
*
1/4 maydanoz sapları dahil
* 2 küçük parça taze zencefil
* 5 tane karabiber
* 1 çubuk tarçın
* 1 yaseminli yeşil çay ( normalde olabilir)
* 1.5 litre su (kaynama miktarını göz önüne alarak miktarı 1 bardak kadar arttırın)
Yapılışı
Tüm malzemeleri bir gece önceden kaynatiyoruz soğuduğu zaman süzüyoruz.
Gün içinde 1.5 litre olacak şekilde tüketiyoruz. Su ve bitki çayı içiyoruz. 3 tane de haşlanmış yumurta sabah öğle ve akşam olacak şekilde yiyoruz.
Bu sıvı ağırlıklı bir detoks kızlar. Bunu
1. Hafta da 2 kez ayda 8 kez olacak şekilde uyguluyoruz ( Kesinlikle arka arkaya uygulamayın)
2. Bir ayda hafta da 2-1-2-1 olacak şekilde 6 kez olacak şekilde uygulayalım.
3. Hafta 1 ayda 4 kez şekilde uyguluyoruz.
Mesela Ayran Detoksu arka arkaya kaç gün uygulanıyor ve kahvaltı haricinde diğer öğünlerde 2 saatte bir sadece o çorba mı içiliyor tatlım.Biraz açıklarsan sevinirim.
Hangisini denedin bir de

Mesela Ayran Detoksu arka arkaya kaç gün uygulanıyor ve kahvaltı haricinde diğer öğünlerde 2 saatte bir sadece o çorba mı içiliyor tatlım.Biraz açıklarsan sevinirim.
Hangisini denedin bir de
Ayran detoksu 2 gün uygulanıyor canım. Ayda 1 kere yapabilirsiniz. Ben bu yaptığım da 1.5 kg vermiştim sanırım ama uzun zaman önce yaptığım için net bir şey diyemem. Evet kahvaltıdan sonra 2 saat ara ile çorbadan içiyoruz.
Yeşil elma detoksunu ise daha dün ilk kez yaptım. Ayda 8 kez olarak uygulamaya çalışacağım. Ama ilk günde tartı da 1.5 kg gitti.

Merhaba kizlar ben kahvalti yapmadim. minarelli su ve 3 kayisi yedim.aksam sadece corba ile gecistirecegim. Yapabilirsem if deneyecegim yarin. Hergun duzenli olarak minarelli su tuketecegim. Her sali gunu de tartilacagim.

Merhaba kizlar ben kahvalti yapmadim. minarelli su ve 3 kayisi yedim.aksam sadece corba ile gecistirecegim. Yapabilirsem if deneyecegim yarin. Hergun duzenli olarak minarelli su tuketecegim. Her sali gunu de tartilacagim.
If deneyebilirsin canım ama kendini çok aç bırakma her gün kahvaltıyı atlayıp akşam da çorba ile gecistirirsen daha sonra yeme krizlerine girebilirsin. Bu da daha kolay vazecmene sebep olabilir canım.

Ayran detoksu 2 gün uygulanıyor canım. Ayda 1 kere yapabilirsiniz. Ben bu yaptığım da 1.5 kg vermiştim sanırım ama uzun zaman önce yaptığım için net bir şey diyemem. Evet kahvaltıdan sonra 2 saat ara ile çorbadan içiyoruz.
Yeşil elma detoksunu ise daha dün ilk kez yaptım. Ayda 8 kez olarak uygulamaya çalışacağım. Ama ilk günde tartı da 1.5 kg gitti.
teşekkürler :KK25: :super:deniycem

If deneyebilirsin canım ama kendini çok aç bırakma her gün kahvaltıyı atlayıp akşam da çorba ile gecistirirsen daha sonra yeme krizlerine girebilirsin. Bu da daha kolay vazecmene sebep olabilir canım.
Kahvalti da fazla birsey canim isyemiyor o yuzden hafif seyler ile gecistiriyorum. Aksam protein agirlikli beslenicem. Insallah vazgecmem.minarelli su iyi geldi aslinda tok tuttu.bugunluk corba detoxlarida yapmaya calisirim arada.

Kızlar yarından itibaren sizinle burada her gün diyet tarifleri de paylasabilirim. Özellikle kahvaltı için çünkü insan her gün aynı şeyleri yemekten sıkılabiliyor.

Kahvalti da fazla birsey canim isyemiyor o yuzden hafif seyler ile gecistiriyorum. Aksam protein agirlikli beslenicem. Insallah vazgecmem.minarelli su iyi geldi aslinda tok tuttu.bugunluk corba detoxlarida yapmaya calisirim arada.
Olmadı bir denersin canım duruma göre yön verirsin

Ben 2 öğün beslenmeyi düşünüyorum ara da ara öğün de yapabilirim ama iki ama öğün olacak şekilde beslenecegim ve saat 19.00 dan sonra yemek işi bitecek benim için. Bu gün neler yedim konusuna gelirsek kahvaltı da tam buğday unundan krep yaptım içerisine de domates salatalık peynir falan koyup dürüm şeklinde sardım o şekilde tükettim. 2 bardak şekersiz çay içtim. Aralarda 1 dilim karpuz 5-6 kiraz, şekersiz tarcinli türk kahvesi, yeşil çay. Akşam yemeğinde kofteli sebzeli bir yemek yaptım ondan bir tabak yedim 1 bardak ayran. Ve 1 saatte yakın spor yaptım

Back