- 29 Mayıs 2017
- 368
- 279
- 44
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.781
Geçmiş olsun cnm. Bu durumu yasayan cok. Alllah sifa versin ama gecicek merak etme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar eklediğim resimlerde 3. Gün ve 5. Gün embriyo sunun gün gün gelişimi var ben burdan takip etmiştim
Hayir canim normal gebelik testiydiÖyle mi testin erken gebelik testlerindenmiydi peki
Evet o testte vardı ama bunda hiç çıkmamış. Belkide daha erkendir diyorum ama bunlar normal idrar testinden daha erken sonuç verenlerdendi. Neyse artık beklemekten başka çare yok.
9.gunumdu acilde yaparlar mi ki acillik bi durum degil ya
trasonda 17 yumurtaydı nie böle oldu acabaMasallah canim.. kaliteli olsun hepsi.. sen nasil hissediyorsunnkendini? Iyimisin
Tabiiki yapiyolar canisi.. tüp bebek diyince hemen yapiolar 1-2 saate cikio hem.. bence gidebilirsin..9.gunumdu acilde yaparlar mi ki acillik bi durum degil ya
Degisiklikler olabilio demek.. yada sana olgunlarin sayisini söylediler 10 derken.., oda olabilir yani.. diger 7 si cok kücüktü belki..Agrılarım var biraz onun dısında iyiyim ul
trasonda 17 yumurtaydı nie böle oldu acaba
Anladım onlarda cikmaması normal ben de erken testlerden aldim gerci onlara da cok guvenmemek lazim 6 gune kadar sonuc veriyr ama kesinligi % 76 mesela icinde oyle yaziyor adet gunu yaklastikca kesinlik artiyorHayir canim normal gebelik testiydi
Canim senin kacinci günün ve kacinci gün embriosuydu?Çok güzelmiş aslında tuttum ben bunu benim civcivim bugün annesinin rahim zarına yerleşmeye çalışacak oy kurban olsun anası
dinlenmek mi kim ben mi?geldigimden bu yana camasir makinesi calisiyor evi temizledim daha bi oda dolusu ütü varVar o cizgi var.. insallahda bebiste seninle..
Moralini yüksek tut.. beta hcg degeri anca yükseliyo,.
Oyyy yerim
Ben o abiyle aplayiiii..
Bacim suana kadar stokladigimiz radyason ömrümüzüb sonuna kadar yeter sanirim
Wuuu 5. gün idrar testimiii.. bi @nevesta81 daha var burda demek ..
Hu huuu adanaliii.. dinlenebildin mi yolculuktan..
Cok cesaretlisin cooook,,,
Ah canim benim cok gecmis olsun.. ne dedik hep? Sayiyin hic bi önemi yooook.. hepsi insallah kaliteli cikar,,,
Pozitif olalaim pozitifleri görelim innnnsallahhh... 10. gün kanda kesin cikar.. ben 11. günümde yapmistim ilkinde ayni 3. gün embriosudu 180 cikmisti...
Ya benim erken gebeliktete %99 yazio.. beta hcg degeri 25 den sonra kesin sonuc veriyomus... yani cift cizgi cikiyo...Anladım onlarda cikmaması normal ben de erken testlerden aldim gerci onlara da cok guvenmemek lazim 6 gune kadar sonuc veriyr ama kesinligi % 76 mesela icinde oyle yaziyor adet gunu yaklastikca kesinlik artiyor
Bacim evin isi mezarda biter bu böyledir yani... kolay gelsin...dinlenmek mi kim ben mi?geldigimden bu yana camasir makinesi calisiyor evi temizledim daha bi oda dolusu ütü var
dinlenmek mi kim ben mi?geldigimden bu yana camasir makinesi calisiyor evi temizledim daha bi oda dolusu ütü var
Orayi bitirdikten sonra bana beklerim
Benimki de 99 fakat adet gunune 1 kala mesela icinde oyle yaziyor iyice okudum ama yapmadimYa benim erken gebeliktete %99 yazio.. beta hcg degeri 25 den sonra kesin sonuc veriyomus... yani cift cizgi cikiyo...
Bacim evin isi mezarda biter bu böyledir yani... kolay gelsin...
Sen bana utuyevgel ben dip bucak temizlerim evini ohhhhOrayi bitirdikten sonra bana beklerim
Gerci ben temizledim bugün evimi.. oh misss..
Sen demistin ya byukluklerini onlar geriden geldikleri icin kucuktur canim moralini bozma onemli olan kaliteAgrılarım var biraz onun dısında iyiyim ul
trasonda 17 yumurtaydı nie böle oldu acaba
Bazen degisebiliyor canim takilma o 5 tanenin 5 de dollensin guzelce bolunsunler insallahKızlar opudan çıktım geldim.. bu defa ilkine göre daha zor geçti çünkü tam bayılamadım tüm süreçleri hissettim duydum.. hayırlısıyla inşallah çektiğimize değer de yavrularımıza kavuşuruz bir an önce.. yumurta sayım da az çıktı bu sefer 5 tane toplandı.. önceki tüp bebeğimde 12 tane toplanmıştı
Allah yardımcın olsun kuzumm..
Sağol canımm çok teşekkür ederim
Yumoslar dolu dolu ciksin..
İnşallah canım yaa 5 tane yumurtam var umutsuzluğa kapılmayayım değil mi
Ben çıktım bu defa göremedik birbirimizi
Durumlar böyle balım kısmet artık