- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.741
Geçecek sabret canım Allah yardımcın olsunDua edin bana lutfen dayanilacak gibi degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçecek sabret canım Allah yardımcın olsunDua edin bana lutfen dayanilacak gibi degil
Canım pazartesi 10. Günün mi oluyor o gün kan versen çünkü benimde test günüm 21 haz çarşamba ama hemşire 19 unda yap dedi kan testiniPembeHelvam canım bu testte de ikinci çizgi silik çıkmış bir saat sonra kontrol ettim.
Ay bende dicektimmm tekrar bi bak sonra belki cikarr.. hani foto at hemenPembeHelvam canım bu testte de ikinci çizgi silik çıkmış bir saat sonra kontrol ettim.
Miniklerimle 2. Ve 4.günümden selamlar...
işe gitmem lazım canım benimde test günüm çarşamba. o gün için izin aldım yoksa pazartesi yapırırdım.Canım pazartesi 10. Günün mi oluyor o gün kan versen çünkü benimde test günüm 21 haz çarşamba ama hemşire 19 unda yap dedi kan testini
Pazartesi bizim 8. günümüz oluyo... nevesta81 ile beraberiz..Canım pazartesi 10. Günün mi oluyor o gün kan versen çünkü benimde test günüm 21 haz çarşamba ama hemşire 19 unda yap dedi kan testini
Canikom foto aaatttişe gitmem lazım canım benimde test günüm çarşamba. o gün için izin aldım yoksa pazartesi yapırırdım.
Çektim ama fotoğrafta çıkmıyor, sanırım ben bakınca hayal görüyorum.Canikom foto aaattt
Hele bakem.. ben görürüm o hayaleti ..Çektim ama fotoğrafta çıkmıyor, sanırım ben bakınca hayal görüyorum.
Ama ben görüyommmmm cok azzz..Ben bile göremiyorum bu sefer
Zaten sende olmasan be. Ne yapacam bilemiyorum. Psikolojim düzeldi sağol canım. İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız.Canisi vaaaar.. ben görüyommmmm hic moralini bozma sen yaaa.. hamissin insallah
Himmm benim.10 oluyor ok sizden 2 gün öndeyim bebişlerim sizin bebelerden büyük olacak abi abla olacaklar delirdim genePazartesi bizim 8. günümüz oluyo... nevesta81 ile beraberiz..
Anladım canım hayırlısı inşallah içimden hamilesin diye geçiyor inşallah öyledir.işe gitmem lazım canım benimde test günüm çarşamba. o gün için izin aldım yoksa pazartesi yapırırdım.
Gunaydin kizlar naptin canim bugun opun vardi insallah iyi gecmistirCumartesi bnmde opu var inşallah iyi geçer canm
Hayırlı olsun benim 7. Günüm testlerimi de aldım ama yapamadım yarına Allah kerim bakalım:)Günaydın kızlar dün transferden sonra eşim yasakladı telf u ilk gün tehlikeliymiş ona göre, aklım hep buradaydı herkes iyidir inşallah opu olan transfer olan arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun test günüm 28 haziran ama ben 5 gün sonra idrar testi yapmaya başlarım