- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.821
22 haziranda benim test günüm banada iki tane 3. Gün emriyosu transfer ettiler
Ay cok heyecAnliii... benimde 21 haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 haziranda benim test günüm banada iki tane 3. Gün emriyosu transfer ettiler
Dun adett agrisi gibi agridi karnim batmalar zaten beni hic birakmadi sagolsun :) ama bu belirti midir normal midir bilemiyorum kendimi cok dinlemiyorum açikcasi çunku o zaman butun fiziksel etkilerden bi anlam cikarmaya calisiyor insan insallah mutlu haberler paylaşiriz birbirimizleİyide dunya kadar para verip aliyoruz adet gunu testi yapsam ne olur yapmasam ne olur zaten gecikince kan tahlili yaptiriyoruz benim cok karnim agriyor 3 gunden beri sende var birsey
Hayir canim sabah yaparim babalar gunu ya belki ugur getirirfreyja1979 canisi.. bugün yapmicaksin sanirim testi dimi...
Hayir canim sabah yaparim babalar gunu ya belki ugur getirir
En tez canlimiz sen ciktin hadi bakalim hayirlisi :)3. Gunden merhabalar ben transferden beri ne dinlendim ne bisiy..is guc habire insallah tutunur minigim..bu arada ben dun basladim testlere yani 2. Gunum de bugunde yaptim cikmadi daha
Herşeyin hayırlısıAy cok heyecAnliii... benimde 21 haziran
Ben de heyecanliyim nasip artik hep hayal kurardim ev testlerinde çift cizgiyi gordugumu hala hayal ediyorum 9 yillik bir hayal insallah gercek olurSenin adina ben heyecan yaptim ya simdiden
Ben de heyecanliyim nasip artik hep hayal kurardim ev testlerinde çift cizgiyi gordugumu hala hayal ediyorum 9 yillik bir hayal insallah gercek olur
Evet ben oyleyim dayanamamm testsiz durumam aizde yarin yaoin topige taza kan lazim insallahEn tez canlimiz sen ciktin hadi bakalim hayirlisi :)
Amin canim insallahDun adett agrisi gibi agridi karnim batmalar zaten beni hic birakmadi sagolsun :) ama bu belirti midir normal midir bilemiyorum kendimi cok dinlemiyorum açikcasi çunku o zaman butun fiziksel etkilerden bi anlam cikarmaya calisiyor insan insallah mutl
Amin canim insaAllah... rabbim gönlüne göre versin..
u haberler paylaşiriz birbirimizle
Kizlar sizde benim gibi testi parcalayip flashla cizgi aradiniz mi yoksa bi ben mi varim deliren
İnşallah canım bende öyle hissediyorum.ben de gorduuum ama muhtemelen henuz değer düşük ondan bu kadar silik zaten son günlere yaklastikca bi anda artiveriyor deger hiiiic stres olma. benim 140ken bile idrar testi cok silikti
Pazartesi prodüktör alabilirim o daha profesyonel sonuçta.Canını sıkma deneyimi mi anlatayım sana benim 3. Gün transferiydi 8. Gün yani senin 6. Gün aynı şeyleri yaşadım varmı yokmu ışığa tut testi parçala var gibi yok gibi kafayı yiyorum herhalde dedim neyse akşam yine yaptım aynı 9. Gün öğleni bekledim yaptım biraz daha belirgindi ama yine çok çok silikti 10. Gün gayet çıplak gözle görünen silik çizgiyi gördüm sakin ol bekle gör bak çıkacak eğer yoksa bembeyaz çıkıyor amuda da kalksan hiç bir şey çıkmıyor bence senin pozitif
İnşallah canım ne yapayım evde de testler hazır varken yapayım dedim.Keşke yapmasaydin hic zamaninda yapsaydin simdi beklemek zor gelecek. Ama henuz cok erken isallah pozitifleri alırız kanda.
Oh ne güzel komsularin var.. Ev alma komsu al demisler
Carsambada benim test günüm..
ben o dijitalden aldim.. beta hcg 25 den sonra göseriyormus .. yarin icin niyetlenmistim aslinda 7. günüm... ama pekte cesaretim yok acikcasi..
Yok kiz cizgi neyim kendi capimda ariyorm gozlerim kor olduYolla foto
Hemen
Hadi hayırlısı canım inşallah sabah ilk müjdeyi sen verirsin bize de.Hayir canim sabah yaparim babalar gunu ya belki ugur getirir
Inşallah tatlımHadi hayırlısı canım inşallah sabah ilk müjdeyi sen verirsin bize de.
Sende kendimi gördüm ya sabahtan beri bende öyleyim. Çöpten çıkarıp çıkarıp bakıyorum sonra eşim görmesin diye geri çöpe atıyorumYok kiz cizgi neyim kendi capimda ariyorm gozlerim kor oldu
:) peki yarı sabah karga kahvaltı etmeden yapacağım testi umarım silik de olsa 2. Çizgiyi görürüm buarada testimin markası predictor erken olanlardan siz ne marka aldınız testleriEvet ben oyleyim dayanamamm testsiz durumam aizde yarin yaoin topige taza kan lazim insallah